onsdag den 16. maj 2012

Du er måske selv 'bøsse?'

Anti-'bøsse' betyder du er skabshomoseksuel?

'Dette har været her i cirka 40 år, og nu kommer det tilbage med fuld styrke'
                                
Jack Minor

Ny forskning der hævder at modstand mod homoseksualitet betyder, at en person muligvis er ‘skabsbøsse’ er intet andet end en genopblomstring af propagandaen der benyttedes i 1970’erne, ifølge en tidligere liberal der nu advarer mod “bøsse” dagsordenen. 


“Dette er bare så meget genbrug, da dette blev sagt i 1970’erne var jeg en venstreorienteret progressiv. Dette var standard indoktrineringens hovedpunkt om homoseksualitet,  selv dengang,” sagde Linda Harvey, grundlægger af Mission America. “Dette har været her i over 40 år, og det bliver det bragt på banen igen.”

       
Linda Harvey

Science Daily rapporterer fra en ny forskning der siger, “homofobi er mere udtalt hos individer med en ikke erkendt tiltrækning mod det samme køn, og som er vokset op med autoritære forældre der netop forbød sådanne ønsker.” 


Netta Weinstein, en forelæser ved University of Essex, og den som står bag undersøgelsen siger, at mennesker der identificerer sig som hetero “kan være truet af bøsser og lesbiske, fordi de minder dem om de samme tendenser hos dem selv.”


Peter LaBarbera fra Americans for Truth About Homosexuality siger, at historien ikke er andet end videnskab på steroider.


“Før det blev ‘normaliseret’ og politisk korrekt blev det undersøgt. I et sundt samfund forskes der i patologi, men nu er alt vendt på hovedet og de forsøger at få det til at se ud som de der studerer homoseksualitet er dem der er syge,” sagde han.
 

Artiklen siger at ‘kendsgerningen’ at “homofober” er skabsbøsser er med til at forklare årsagen bag megen af det smæderi og den generen der er rettet mod “bøsser” og lesbiske. Artiklen siger, at mediernes rapporter om disse episoder antyder at ‘krænkerne’ fornemmede en trussel fra homoseksuelle, og fra “mennesker der ikke vil erkende deres seksuelle orientering, og dermed føler sig truet, fordi bøsser bringer denne interne konflikt hos dem i centrum.” 

De citerer fra eksemplet med Ted Haggard, en prominent evangelisk præst der var imod homoseksualitet men senere blev det afsløret at han var med i en “bøsse” skandale i 2006. 

LaBarbera anerkender, at mennesker som Haggard jo virkelig eksisterer, men siger at de er langt fra normen, og mere er et udtryk for en syndefuld, svag natur.
 
“Jimmy Swaggart prædikede mod utroskab og senere afsløredes det at han havde en affære. Det betyder dog ikke at alle prædikanter der prædiker mod utroskab er ‘hemmelige’ ægteskabsbrydere,” sagde han. 

Undersøgelsen blev gennemført ved at benytte college studerende, hvis seksuelle orientering blev bestemt gennem selvkarakteristik, og hvordan de reagerede i opgaver, hvor der krævedes en afgørelse på en brøkdel af et sekund. De fik forevist ord og billeder på en computerskærm og bedt om at sætte dem i kategorierne “bøsse” eller “hetero.” Før prøverne fik deltagerne vist entet ordet “mig” eller “andre” i 35 millisekunder. Efter dette fik de vist billeder at hetero og “bøsse” par og ordene “bøsse”, “hetero,” “homoseksuel,” og “heteroseksuel” mens en computer registrerede deres svartider. 

Ifølge forskerne da blev de personer der havde en hurtigere reaktion på ordene “mig” og “bøsse” bedømt som homoseksuelle uanset deres egen fastslåede orientering.

Forskerne konkluderede at mennesker der erklærede sig selv som heteroseksuelle, mens reaktionstiden indikerede de var homoseksuelle, ofte reagerede med en vis fjendtlighed mod “bøsser, andre.” Undersøgelsen hævdede at fjendtlighed mod “bøsse” livsstilen hos disse individer åbenbarer at homofobi er det mulige resultat af en undertrykt seksuel orientering. 

Medforsker Richard Ryan fra University og Rochester hævdede der er fareelementer for mennesker “der er i splid med sig selv.” 

Han henviste til mordet i 1998 på Matthew Shepard i Wyoming som eksempel. “Homofobi er ikke noget man blot kan smile af. Den kan undertiden have tragiske følger,” sagde han. Utallige rapporter knytter mordet på Shepard til hans homoseksualitet. Politiets efterforskninger formoder imidlertid, at det var røveri der var motiv for forbrydelsen. 

LaBarbera sagde akademiet aldrig ville gå ind i seriøse forskning om problemerne i det homoseksuelle samfund. 

“Vi har alle disse patologier i den homoseksuelle verden - mænd der banker deres partnere, man har ekstremt høje rater for STD hos mænd der har sex med mænd - og dog gør ingen af dette det oplagt at lave en undersøgelse der efterfølgende ville fremhæve ulemperne, det forkerte ved den homoseksuelle praksis,” beklager han. “Der er ingen objektive undersøgelser fra akademiet om emnet homoseksualitet fordi man er mere interesseret i at være politisk korrekt.” 

Han fortsatte, “Denne undersøgelsen vil med tiden blive citeret i nogle skolebøger eller blive undervist i i Californien hvor der intet negativt kan siges om den homoseksuelle livsstil.”

Harvey var i overensstemmelse med LaBarbera’s bekymringer over at undersøgelsen vil blive benyttet til at lære børn som ganske små, at hvis de er imod homoseksualitet på grund af deres religiøse opvækst, eller normale impulser, så er den reaktion unaturlig fordi de jo faktisk er skabs homoseksuelle.

“De ønsker at vor ramme vore børn og introducere sex til yngre og yngre aldersgrupper for at få dem til at se på enhver form for forhold som de kan have med nogen,uanset om det er med andre børn eller voksne en i seksuel sammenhæng,” sagde Harvey. 

Hun sagde, at den måde at ræsonnere på som præsenteres i undersøgelsen er helt eller delvist som den feministiske lære vedrørende den seksuelle frigørelse i 1970’erne da tilhængerne blev oplært i at vende sagen på hovedet overfor de som er imod homoseksualitet ved at anklage dem for at være lige netop det de er imod.

“Det er helt klart en intimideringstaktik for at overbevise flertallet af mennesker der ved der er noget forkert ved homoseksualitet, at der i stedet er noget galt med dem selv. Vi gjorde dette i 70’erne da Anita Bryan slog alarm mod den homoseksuelle bevægelse,” sagde hun. “Denne undersøgelser er blot en ompakning af de samme ting som den homoseksuelle bevægelse lærte i 1970’erne.” 

Harvey sagde at i løbet af 1970’erne var hun frivillig i en kort tid for Planned Parenthood. “Som en del af det foretog de meget gennemgribende screeninger af dig og stillede detaljerede spørgsmål. Det var med den hensigt at se, hvor liberal du var og spørgsmål blev stillet om homoseksualitet for at se om du tolerede det eller ej. Dette er altsammen en del af den radikale feminisme.”



http://www.wnd.com/2012/04/anti-gay-means-youre-a-closet-homosexual/?cat_orig=health

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails