fredag den 25. maj 2012

Sameksistens for enhver pris?

Sameksistens med Sharia

KAREN LUGO
                                                                                      
Du har muligvis set de der kofangerstickers hvor der stå “Lev Sammen!” Her antydes at vi alle bør forsøge mere ihærdigt at leve sammen. Hvor vi end vender os kan det se ud til, at vi bliver forsikret om at bestræbelserne for at omfavne forskellene vil resultere i harmoni, selvom den ‘handel’ medfører at vi forlader kerneprincipperne i vor kultur og sjælen i Vestens historie. Alt for længe har vi ikke formået at fatte, at prisen for sameksistens kan blive meget høj. 
 

Denne stræben efter tolerance for enhver pris bliver vurderet som værende realistisk. Briterne er nu blevet tvunget til at konfrontere - og endelig bedømme - handlingerne hos visse minoritetsmuslimer der har slået sig ned i en modkultur der er fjendtlig overfor det britiske samfund. 49 mænd, hovedsageligt fra Pakistan, er blevet dømt (eller stadig efterlyst) for at lokke 47 mindreårige britiske piger til situationer så der kunne begås gruppevoldtægt. Mindst et af ofrene blev tvunget til at have sex med 20 mænd på en nat, ifølge politiet.
To piger blev gravide og en 13 årig har fået en abort som følge af voldtægt. Ni af de muslimske mænd blev fundet skyldige i sidste uge.
Myndighederne forventer at rejse anklage mod yderligere 4, og op til 40 formodede mistænkte er på fri fod. Dommer Gerald Clinton beskyldte ‘rovdyrene’ for at have hvide piger som mål, fordi de ikke var en del af det islamiske “samfund eller religion.” Anføreren blev fjernet fra retssalen på grund af mangel på respekt for dommeren og retsproceduren.
Det er endog endnu mere chokerende at tænke på, at dette blot er den nyeste sag. I årevis har britisk politi fejlet i at foretage arrestationer af frygt for at blive kaldt racister, skønt piger rapporterede om voldtægtsringene. Både MP Simon Danczuk og tidligere MP Ann Cryer har anklaget politiet for forsømmelighed på grund af politisk korrekthed.
Mens nogle vil spekulere på, hvad det mon var med ‘sameksistens’ som disse muslimske mænd ikke forstod, så indser andre den barske sandhed. Disse piger blev ‘byttet’ for mænd, hvor selve definitionen på kvindelighed er forvansket. For disse muslimer, defineres kvinder kun efter mandens behov og hans status i det gejstlige samfund.
 

Hvad vesterlændinge har forstået som en islamisk æreskodeks kan langt bedre beskrives som en kultur med basis i skam. Muslimske mænd bedømmes efter hvordan deres kvinder tilpasser sig - til hvor omhyggeligt de klæder sig og hvor krybende de adlyder gejstlige diktater.
Ayaan Hirsi Ali, tidligere muslim og nu en aktivist i kampen mod krænkelse af kvinder har forsøgt at forklare for uforstående vesterlændinge denne endemiske tankegang: “I de fleste af skamkulturerne, da ser folk i systemet ikke nødvendigvis, at denne krænkelse er forkert.”
Det spørgsmål som europæere og amerikanere nu skal besvare er, hvorfor en sådan kultur er blevet tilpasset til det punkt, at Loven nedbrydes. Det noble formål med at tolere kulturforskelle har længe dækket over behovet for af definere lovmæssige som forfatningsmæssige standarder. Principperne med individuel frihed, selvbestemmelse og lige rettigheder understøtter vor sociale enhed og må, skal ikke udsættes for kompromis med det formål at ‘forhandle’ sameksisten med en underkastnede og uforsonlig modkultur.

FINISH

Read more: Family Security Matters http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/coexisting-with-sharia?f=must_reads#ixzz1vt749DuX

Til anbefaling: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/09/forskel-pa-kulturer.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails