lørdag den 6. august 2011

Hiroshima og Nagasaki: En kærlig handling?

Bernie Planck


Ramadan drummer
Photo Credit: najla al7rewiel
Mere end 90% af mine slægtninge blev myrdet under 2. Verdenskrig. Hvis De Allierede blot havde bombet koncentrationslejrene ville flere have kunnet overleve. Som jeg bemærkede i min artikel "Men Churchill tillod tortur: "Så er der tidspunkter, hvor det at gøre det brutale, forkerte, umoralske er den venlige, rigtige moralske handling. For eksempel kunne De Allierede have bombet Auschiwtz. Helt sikkert ville titusinder af uskyldige jødiske liv være gået tabt; på den anden siden ville det have reddet hundredtusindvis andres liv."

Hvis jeg var i live tidligt 1942, og vidste hvad jeg ved i dag, da ville jeg have krævet, at Amerika bombede alle lejre der havde jøder. Jeg er ikke en af de idioter der ville foretrække at millioner dør blot vi kan holde den moralske fane højt.

Der er japanere der har det på samme måde med Hiroshima og Nagasaki. Faktisk japanske helte. Mitsuo Fuchida er den pilot der førte an i angrebet på Pearl Harbor. Japanerne ærer ham så højt at han kaldes Guds Samurai. Efter krigen fortalte han Paul Tibbetts, piloten på Enola Gya, "Du gjorde det helt rigtige. For ser du japanernes holdning dengang var at de var yderst fanatiske. De ville dø for Kejseren...hver mand, kvinde og barn ville have kæmpet imod invasionen, med pinde og sten om nødvendigt...."

Hvorfor ville han sige dette om mere end 200000 af sine egne landsmænd der blev dræbt? Sandheden er, at Mitsuo Fuchida vidste noget som mange amerikanere, og næsten alle muslimer ikke ved.

Det var faktisk den ultimative venlighedsgerning, at vi bombede Hiroshima og Nagasaki. Lad mig forklare, hvorfor.

I løbet af de sidste 7 måneder af krigen brandbombede US 67 japanske byer, og dræbte flere end dobbelt så mange civile som der døde i atombombeangrebene. Og dog overgav Japan sig ikke.

Der døde flere japanere gennem et konventionelt luftangreb på en dag, end det antal der blev dræbt i Nagasaki. Datoen var 9. marts 1945. 334 B-29'ere bombemaskiner smed cirka 1700 tons sprængstof over Tokyo by og ødelagde 40 kvaddratkilometer af byen og dræbte mere end 10000 japanere. Det var det mest ødelæggende ogdødbringende konventionelle bombeangreb af sin slags når det gælder antallet af dræbte, og det i hele den militære luftfartshistorie. Og dog overgav Japan sig ikke. Japanerne fortsatte med at miste det der svarer til antallet i Nagasaki gennem konventionelle bombeangreb i april, maj, juni, juli og begyndelse af august 1945 og stadig - overgav Japan sig ikke.

5 måneder efter Japan mistede 100000 mennesker den dag og yderligere 400000 mennesker derefter, og dog overgav Japan sig ikke.

58% af Yokohama , 51% af Tokyo, 99% af Toyama, 55% af Kobe, 50% af Wakayama, 68% f Okayama, 63% af Kagoshima, 63% af Imabari, 64% af Matsuyama, 86% af Fukui, 85% af Tokushima, 65% af Hachioji, 56% af Isesaki, 67% af Takamatsu, 80% af Fukuyama, 63% af Gifu, 66% af Shizuoka, 55% af Kōchi, 56% af Ichinomiya, 69% af Nara og Tsu, 75% af Kuwana, 61% af Toyohashi, 78% af Kofu, 68% af Mito, 65% af Tsuruga, 64% af Nagaoka, 72% af Hitachi, 55% af Kumagaya, 60% af Hamamatsu, 64% af Maebashi blev ødelagt mellem marts og august 1945, sammmen med nogle dusin andre byer somjeg ikke orker at nedfælde, og så alligevel - overgav Japan sig ikke.
US kunne have fortsat med at dræbe 100000 japanere om måneden i endnu et år eller to og de ville ikke have overgivet sig. Det eneste der var tilbage var en landinvasion, der ville have dræbt millioner på begge sider.

Hver mand, kvinde og barn ville have kæmpet mod invasionen om nødvendigt med pinde og sten.

Nogle af mine muslimske læsere aner ikke et dyt om ikke-islamisk historie, og så holder de af at komme med kommentarer om, at bombingerne af Hiroshima og Nagasaki var de største terorrangreb i historien. Men hvis Guds Samurai, helten der koordinerede hele luftangrebet der begyndte krigen, og som var med ved slutningen af krigen, hvis han tror at vi gjorde det rigtige, hvem er så de muslimer, som ikke var der, som kan argumentere med ham?

Spørgsmålet der bør stilles er, hvorfor føler muslimer dog at de skal skrive noget sådant? Svaret er ganske ligetil. For at undskylde overgrebene begået af medmuslimer. 3.000.000 uskyldige civile døde for de pakistanske muslimers hånd under Bangladesh Befrielseskrigen, se min artikel De muslimske slagteri af hinduer i Bangladesh. (ligger her på synopsis)

Det er mere end et dusin Hiroshima og Nagasaki'er tilsammen. Muslimerne slår på tromme om atombombeangrebene mod japanerne, fordi de håber på at kunne drukne nødråbene fra millioner af nedslagtede vantro sjæle 
------------------------------------------------------------------------------------

Denne artikel på synopsis vil måske kunne interessere:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/search?q=curtis+le+may 

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej. Vi er fire piger fra Hellebæk skolen, der skal fremlægge om bombben over Hiroshima og Atomfrygten efterfølgende. Vi synes at din vinkel på tingene er helt fantastisk og vi ville super gerne have et interview med dig hvis det kunne lade sig gøre. Håber du ser denne besked og vil svare mig på: Regitzesch@hotmail.com. Vh Regitze Schjørring!

Related Posts with Thumbnails