mandag den 1. august 2011

Æresdrab og drabene i Norge

Hårde hjerter og ære

Ann Kane

Er den muslimske far der dræbte sine seks døtre på grund af "ære" repræsentativ for Islam? Giver den politiske ideologi i Islam en familiefar ret til at dræbe sine døtre, fordi de går imod sædvanen, og har kærester?
FAISALABAD [Pakistan]:  En mand skød seks af sine døtre på mistanke om at de var kærester med drenge fra nabolaget.

Tirsdag morgen bad Arif Mubashir sine teenagedøtre om at komme ind på hans værelse og skød dem derpå mens resten af familien, herunder deres mor, så til. Hans hustru Musarrat ringede derpå til politiet.

Mubashir skød pigerne efter deres bror sagde at to af dem havde kærester. Faren fortalte politiets embedsmænd, at han havde dræbt sine døtre, fordi de begge "var uden ære." Manden sagde hans døtre, Sameena 14, og Razia 16, var kærester med collegedrenge fra nabolaget, og at søstrene havde hjulpet hinanden. "Jeg burde have haft det at vide med det samme, men pigerne stod side om side med hinanden. De var begge fordærvede," fortalte Mubashir Tandlianwala politiinspektør Javed Sial.
Baggrunds information fra Islam-Watch:
Disse barbariske drab sker for at redde familiens ære, og ikke på grund af noget fjendskab eller ønske om berigelse, velstand eller guld. I 100% af tilfældene -- har drabsmændene ingen fjendtlige følelser, de elsker snarere pigen som deres egen datter eller søster, men de  dræber alligevel pigen grundet deres etiske pligtfølelse for at redde familieæren, eller fjerne et familieproblem.

Ofrene græder, bønfalder om at blive skånet, men familiemedlemmerne er uden nåde (på grund af deres etiske fordomme, og også byrden af religiøs frygt) og dræber ofret. Efter at have dræbt familiemedlemmet sørger de sædvanligvis og græder over ofret, (sædvanligvis en elsket søster eller datter) men føler lettelse over, at de har gjort det rette for at redde familiens ære.


Æresdrab finder kun sted blandt muslimerne og disse æresdrab får støtte og opmuntring ved de etiske lærer fra religionen Islam.


Er Mubashir egentlig anderledes, end Oslo drabsmanden Anders Breivik, der metodisk jagtede og dræbte børn? Mens Mubashir påstår han myrdede for "familieæren," myrdede Brevik for den ariske races ære. Den ene muslim, den anden en rabid anti-muslim: Begge helt galt afmarcheret.


Read more Ann Kane on Potter Williams Report


http://www.americanthinker.com/blog/2011/07/hard_hearts_and_honor.html

NB 1. link i artiklen virker ikke. Er indholdet mon blevet fjernet? Men dette link virker: http://wireupdate.com/wires/19105/father-kills-six-daughters-in-honor-killing-in-pakistan/

I denne artikel uddybes det med at politiet oplyser: "Han fortryder ikke hvad han gjorde. Han pralede med at han ville gøre det hele engang til, hvis han skulle."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails