torsdag den 4. august 2011

Europa kommer til at bløde igen!

Europa kommer til at bløde igen


Mig og min broder mod min fætter; mig, min broder og min fætter mod "de andre," for at undertrykke og dræbe, både dem indenfor som udenfor den Islamiske Ummah. . Dette er en gammel muslimsk talemåde, og muslimerne lever efter dette motto. Vær sikker på, at folket bag "fredens religion" finder verden fuld af "de andre" for at undertrykke og dræbe, både dem som er indenfor som udenfor den Islamiske Ummah.

Civiliserede menneskers opfattelse af "næsten" er næsten den direkte modsatte af muslimerns. Over hele Europa, som et hele, har folkene sunget en pris til multikulturalismen; den opfattelse at alle burde bøje sig bagover for at tilpasse sig samfundets forskelle. Imidlertid er forskellene i dette tilfælde de horder af invasive muslimer, med deres strenge middelalderlige holdninger om ethvert aspekt af såvel det private som det offentlige liv.

For muslimer er enhver, der ikke slår ind på Islams linje, som hver sekt definerer den, "de andre" og lovligt jagtbytte som kafir (blasfemisk: en som ikke tror på Allah). "De andre" dækker et bredt spektrum: De seks milliarder mennesker eller deromkring i verden der ikke er muslimer, herunder jøderne og de kristne betragtes som Dhimmis. Hver eneste af de utallige sekter og undersekter i Islam betragter enhver anden sekt og undersekt som "de andre"  som skal straffes og endog udslettes.


Århundrede gamle Sunni-Shiitisk blodsudgydelser er slående eksempler på det islamiske vedvarende fjendskab overfor "de andre." Dog mister disse Allahs hengivne aldrig synet af det allermest vigtig mål: Ødelæggelsen af alt ikke-islamisk og påtvingelse af Islam på alle, og et hvert land. Husk blot på, hvad Taliban gjorde med Buddha statuerne blandt så meget andet; hvad Wahhabierne gør over hele verden; og hvad de bombegale shiitiske mullaher i Iran gør med Baha'ierne i Iran i et hensynsløst race for at dominere regionen, ødelægge Israel og senere hen styre verden. 

Det sværd Muhammad smedede for at dræbe alle de som ikke kan se tingene som han gjorde har aldrig været sat i skeden igen af hans tilhængere. Lige så snart Muhammad døde videreførte hans hengivne tilhængere denne drabspraksis. Det at dræbe giver point til muslimerne. Den Trofastes Kommandør, Ali, fætter og svigersøn til Muhammad, blev hædret af ingen anden, end Muhammad for at halshugge cirka 600 vantro på en dag med hans eget sværd, kun assisteret af en anden morder. Alis' blodvædede sværd har sit eget navn -Zulfaghar.

Muslimernes drabskampagne sluttede ikke med deres nederlag ved Wiens porte. Deres bortstødelse fra Spanien var blot en midlertidig tilbagetrækning. Men nu har muslimerne, i enorme antal, gennemtrængt portene til enhver by i Europa, og det uden at de har skullet benytte deres sværd.

The Islam in Europe blog
rapporterer om antallet og procentandele af muslimer i mange europæiske byer. Her følger noget statistik:


Marseilles – 25% (200,000 af 800,000)
Malmö - ~25% (67,000 af 270,000
Amsterdam – 24% (180,000 of 750,000)
Stockholm – 20% (>155,000 af 771,038)
Brussels - ~20% (nogle siger 33%)
Moskav - 16-20% (2 million af 10-12 million)
London – 17% (1.3 million af 7.5 million)
Luton - 14.6% (26,963)
Birmingham 14.3% (139,771)
Haag - 14.2% (67,896 af 475,580)
Utrecht - 13.2% (38,300 af 289,000)
Rotterdam – 13% (80,000 af 600,000)
Copenhagen - 12.6% (63,000 af 500,000)
Leicester – 11% (>30,000 af 280,000)
Aarhus - ~10%
Zaan distriktet (Holland) - 8.8 %
Paris - 7.38% (155,000 af 2.1 million)
Antwerpen- 6.7% (>30,000 af >450,000)
Hamburg - 6.4% (>110,000 af 1.73 million)
Berlin - 5.9% (~200,000 af 3.40 million)
 
I Vesten er en uhellig koalition af mentalt forstyrrede selvmords-manddrabsliberale sammen med udsalgssælgende islami apologeter ved at gøre deres allerbedste for at assistere islamisterne i ødelæggen af den eksisterende orden af frihed og lighed.
I Europa har de godtroende måske, selvbedrageriske indfødte ikke-muslimer budt de ankomne velkommen som en pragtfuld lejlighed til multikulturalisme og ladet de fleste af deres muslimske befolkning komme ind som "flygtninge" - de medbragte derpå deres omfattende familier, og sendte deres børn tilbage til det "gamle land" for at blive gift og derpå returnere, selvfølgelig, til Europa straks derefter. I tilgift har muslimerne ikke vist nogen udpræget større villighed til at arbejde, men faktisk en bemærkelsesværdig evne til at drage fordel af enhver mulig ydelse tilbudt af de generøse vantro nationer. Europa lever på kredit, og kreditorerne er horder af muslimer der allerede er begyndt at indlevere deres regninger.

Mange indflydelsesrige europæere der ser skriften på vægge er ved at pakke og flytte til Nordamerika, Australien og andre tilsyneladende sikre lande. Alligevel er muslimernes 'regninger' med store renter ved med at blive overdraget til de som bliver tilbage. Som svar vil politikerne blive ved med at bøje nakken for at bukke sig for de stadig mere magtfulde kreditorer der gradvist indfører Islamisk Sharia som landets lov. Inden meget længe, vil Europa blive nødt til at føje sig til de nye islamiske invasionsstyrker eller gøre oprør og kæmpe fra hus til hus i by efter by.

Så er det at Europa bløder - endnu engang.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Amil Imani is an Iranian-American writer, poet, satirist, novelist, essayist, literary translator, public speaker and political analyst who has been writing and speaking out about the danger of radical Islam both in America and internationally. He has become a formidable voice in the United States against the danger of global jihad and Islamization of America. He maintains a website at www.amilimani.com. Imani is the author of the riveting book Obama Meets Ahmadinejad and the upcoming thriller Operation Persian Gulf.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.9991/pub_detail.asp

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvorfor smider Europas folk ikke alle muslimvenlige politikere på porten.
Vi kan begynde med at blive hjemme på valgdagen, så skaber det forvirring, der kan bruges til at starte opgøret.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails