onsdag den 17. august 2011

Bedste reklame for kondomer?

Sorte stereotyper og den bedste reklame for kondomer

Bernie Planck

Jeg har skrevet mange artikler der tilskynder mine læsere til ikke at sende penge, fødevarer eller medicin til Afrika, fordi en sådan hjælp er med til at forstærke fattigdommen og elendigheden. 
Når vi sender mad smadrer vi de lokale landmænd der ikke kan konkurrere og således bliver befolkningen fuldstændig afhængig af endnu mere gratis mad.

Når vi sender penge, går de til at købe krigsudstyr der gør stammer i stand til at nedslagte i stor skala, og det forlænger kun borgerkrigene.

Photo Credit: Newsdesk


Når vi sender medicin, forlænger vi blot elendigheden og fattigdommen, og der kommer endnu flere uheldige stakler, der så igen kun vil vokse op i elendighed og fattigdom, og så igen få børn. 

Men nu har jeg genovervejet min holdning i lyset af følgende reklame. Måske er der en ting vi burde sende med fly til Afrika og smide ned over så mange landsbyer som vi kan. 


Reklamen kommer fra:
YouTube, condom commercial


Nogle kan måske mene at reklamen fremmer den holdningm at kvinder bedre kan lide mænd med store penisser, eller at sorte mænds udstyr er enormt. Hvad tror du? 


Kondomer - husk der er hundreder af millioner grunde til at benytte dem.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails