mandag den 8. august 2011

Pædofili forklædt som ægteskab

Ny Saudi Fatwa forsvarer pædofili som "ægteskab"


Muslimsk “barne-ægteskab” — eufemisme for pædofili - giver overskrifter igen, i det mindste i arabiske medier: Dr. Salih bin Fawzan, en prominent gejstlig, og medlem af Saudi Arabiens højeste religiøse råd har netop udgivet en fatwa, hvori vurderes, at der ingen minimumsalder er for ægteskab, og at piger kan blive gift "selvom de er i vuggen."

Fatwaen kunne ses i Saudiske aviser den 13. juli, hvor man beklager sig over at "Uoplyst indblanding i Sharia reglerne af pressen og journalister er øget, og dermed udgør en alvorlig fare for samfundet, herunder deres blanden sig i spørgsmålet og ægteskab med små piger der ikke er blevet modne, og deres krav om at der skal sættes en minimums alder for hvor gamle piger skal være i et ægteskab."

Fawzan fastholder, at Sharia på ingen måde fastsætter en aldersgrænse for pigers giftemål: Som utallige muslimske lærde før ham læner han sig til Koranen 65:4, der omtaler kvinder der endnu ikke er begyndt at menstruere (dvs. er i puberteten), og den kendsgerning af Muhammad, Islams forbilede og rollemodel, giftede sig med Aisha da hun var 6 år gammel, og "fuldbyrdede" ægteskabet - eller i moderne sprogbrug  voldtog - hende da hun var 9 år.

Pointen i fatwaen fra Saudi Arabien er imidlertid ikke at piger så unge som 9 år kan have sex, med baggrund i Muhammads eksempel, men snarere at der ingen aldersgrænse findes overhovedet; det eneste spørgsmål der skal tages i betragtning er hvorvidt pigerne er fysisk i stand til at klare deres ægtemand/voldtægtsudøver. Fawzan dokumenterer denne pointe ved at citere Ibn Batal's autoritative eksegese af Sahih Bukhari:
Ulema (Islams fortolkere) er blevet enige om, at det er tilladt for fædre at bortgifte deres små døtre, selvom de ligger i vuggen. Men det er ikke tilladt for deres ægtemænd at have sex med dem medmindre de er i stand til at ligge nederst og bære mandens vægt. Og deres evne i den henseende varierer baseret på deres natur og kræfter. Aisha var 6 år da hun blev gift med Profeten, men han havde sex med hende da hun var 9 (det vil sige, da hun blev bedømt 'egnet.')
Fawzan konkluderer med en advarsel i sin fatwa: “Det påhviler de som går ind for at der fastsættes en minimumsalder for ægteskab, at frygte Allah og ikke være imod Sharia, eller forsøge at lovgive om ting Allah ikke tillader. For lovene er Allahs område; og lovgivning er hans eksklusive ret, og skal ikke deles med andre. Og blandt disse er regler for ægteskabet.

Fawzan, er selvfølgelig ikke den første der insisterer på at pædofili i Islam er lovligt. Selv stormuftien af Saudi Arabien støttede "barneægteskab" da "Koranen og Sunna dokumenterer det."

Det er heller ikke blot en eller anden teoretisk, teologisk pointe; livet for mange unge piger smadres på grund af dette regelsæt. Husk for eksempel den 13 årige pige der døde da hendes meget ældre man kopulerede med hende (det blev senere afsløret at, på grund af hendes tøven, bandt han hende og "voldtog" hende - da der ikke er nogen anden måde at beskrev sex med børn på); eller den 12 årige pige der døde under fødselen af en dødfødt; eller den 10 årige der gav anledning til overskrifter da hun skjulte sig for sin 80 årige "ægtemand."

Så er der de utallige anonyme piger der intet kan gøre for at få mediernes opmærksomhed - såsom de som døde - og har lært at leve med deres ældre ægtemænd ved at føje dem, ligesom, uden tvivl, den pige der giftede sig mes Islams mest populære gejstlige, Yusuf Qaradawi, da hun var 14.

Hvad kan vi konkludere, ud af den kendsgerning, at det altid er Islams religiøse autoritative stemmer - ikke afvigende stemmer, ikke "terrorister" "ekstremister" eller nogen andre eufemismer der kan knyttes til situationen - der konstant og hele tiden demonstrerer Sharias vildskab? Nogle
I uger før denne Fatwa gik en kvindelig politiker og aktivist i Kuwait ind for at institutionalisere sexslaveriet (ved at anbefale af muslimer køber og sælger russiske tilfangetagne kvinder i Tetjenien krigen, se denne artikel på synopsis); en populær egyptisk prædikant sagde ikke alene det samme, men tilføjende at løsningen på Islams fattigdomsproblem er at drage på jihad og plyndre de vantro for liv og ejendele. (se denne artikel på synopsis)

Lyder det besynderligt? Muligvis, men det er uomtvisteligt sandt. Trods alt, kogt ned til essensen og i den ikke-troendes øjne er Sharia Lov intet andet end et lovsystem bygget på ordene og gerningerne fra det 7. århundredes Arabien, hvis opførsel - fra pædofili og sexslaver til krigsførelse og plyndring - netop var det som kendetegnede det 7. århundredes araber. Ved at have besnæret eller slavegjordt sine samtidige til at følge sig, fortsætter han lærer med at besnære og slaveholde efterfølgerne; og nu, som dengang, er det altid den uskyldige der lider.

About Raymond Ibrahim



Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails