torsdag den 4. august 2011

Vi er alle kommunister nu, del 1

Vi er alle kommunister nu, del 1

Ellis Washington
 
Socialismen er en fiaskoens filosofi, en dumhedens overbevisning, og et misundelses evangelium, dens nedarvede dyd er den lige fordeling af elendighed.
– Sir Winston Churchill
Kommunismen blev afklædt i en bog fra 1958 af den konservative skribent Cleon Skousen, "Naked Communist." Stats kapitalisme, Nationalbank, nationale skatter, Social Security, Medicare, Medicaid, fagforeningsbevægelserne, velfærdsstaten (subsidier) og pensionsplaner, er eksempler på de tusinder af forræderiske Ponzi skemaer og fupfonde politikerne har benyttet siden 1850'erne for at sløve samfundet, købe sig til stemmer og magt på børserne.

Se nærmere på denne enkle syllogisme fra kommunismens forfædres egne munde:
  • Marx: Demokrati er vejen til socialismen;
  • Lenin: Demokrati er uundværligt for socialismen. Socialismens mål er kommunismen;
  • Marx: Fred betyder fraværet af modstand til socialismen.
Logikken er både djævelsk og totalitaristisk. Socialismen er blot en omskrivning af kommunismen. Ergo vi er alle kommunister nu.

Skousens bog citerer 45 kommunistiske strategier der benyttes systematisk for at omforme de amerikanske institutioner - Kristendommen, økonomien, uddannelserne, kapitalismen, videnskaberne, politik, domstolene, naturlove, mv. for bevidst af få systemet til at kollapse via Cloward-Piven strategien - fra toppen, nedefra og op, indefra og ud, og fra askebunkerne at oprette et glorværdigt nyt samfund baseret på Marx' ateisme og Staten som Gud. Lad os undersøge om Skousens forudsigelser er blevet til frugter:

Skab den illusion at fuldstændig demilitarisering af United States ville være en demonstration af moralsk styrke.

Nedrustningen af U.S. begyndte ikke under anti-krigs protesterne fra hippierne, anarkisterne og socialisterne i 1960'erne. Forrædere opvokset i Amerika har nedrustet Amerika ved at overdrage militære hemmeligheder til vore fjender. Julius og Ethel Rosenberg, og fysikerne Robert Oppenheimer og Klaus Fuchs er blot de mest fremtrædende. Vi har nedrustet vort militær ved at give forrang til forsoningsgeneraler, ved at sætte kvinder i kampstillinger og ved at tillade homoseksuelle at tjene offentligt.

Skab den illusion af FN er den eneste håb for menneskeheden. Hvis dets charter omskrives, kræv da at det skal være som en een-verdens-regering med dens egen uafhængige bevæbnede styrker.

Wilsons Folkeforbundet (1919) blev til De Forenede Nationer under FDR ved San Francisco konferencen i april 1945, blot 13 dage før han døde i embedet, efter fire perioder med en utrættelighed for at omforme det amerikanske samfund sten for sten, og lave det om til en servil velfærdsstat. NATO er de facto FN's militær der for tiden kæmper i Libyen under George Soros' ansvarlighed for at beskytte doktrin. Mange flere FN krige vil følge.

Modstå ethvert forsøg på at forbyde Kommunist Partiet.

Kommunist Partiet USA har med ihærdighed arbejdet i Amerika siden 1919, og har gennem sine sympatisører i fagforeningerne, Kongressen, domstolene, Hollywood og medierne til overmål opnået forfatningsbaseret ytringsfrihed og beskyttelse for sig selv, der i al væsentlighed har gjort Forfatningen til en selvmordspagt.

Pyt være med dine loyalitetseder.

Loyalitetseder har været en del af Amerikas jurasystem siden Forfatningens Fædres dage, der indskrev det under Art. II, paragraf 1, cl. 7, og Art. VI cl.3. Imidlertid har loyalitetseder udstillet socialisterne og kommunisterne som værende i langt højere grad humanister, ateister, og dobbelttydige; derfor efter 170 års retslære med at beskytte loyalitetseder, begyndende i 1960'erne blev disse systematisk betegnet som forfatningsstridige "uklare," "overvurderede" eller krænkelser af ytringsfrihed og fællesskab af vor Marxistiske domsinstanser.

'Indtag' et eller begge politiske partier i United States.

Siden 1901 under præsident Theodore Roosevelt, vor første progressive præsident har Demokraterne og Republikanerne i det store og hele fungeret som havde mønten ens for-og bagside (Hvis vi udelader Reagan). Det er derfor systematisk social patologi, promiskuitet, uvidenhed, forbrydelser, forandring af Forfatningen og ateisme i uddannelserne er eksploderet mens naturens lov, kapitalismen, social moral, og kritisk tænkning med overlæg er blevet skubbet ud af samfundet.

Benyt 'tekniske' beslutninger fra domstolene til at svække de grundlæggende amerikanske institutioner ved at hævde deres aktiviteter krænker borgerrettighederne.

Den progressive Hughes og Warren Courts, positiv lov, adskillelse af kirke og stat, inkorporationsdoktrinen, Roe versus Wade, NLBR versus Jones laughlin Steel 1937), der lovliggjorde FDR's Marxistiske New Deal programmer er nogle få eksempler på, hvordan socialistiske aktive domstole har omkonstrueret samfundet, og venstreorienterede dommere har korrumperet Forfatningen.

Få kontrol over skolerne. Benyt dem som transportbånd for socialismen og den nuværende kommunistiske propaganda. Blødgør pensum. Få kontrol over lærernes sammenslutninger. Få sat partiet line ind i lærebøgerne. 

Stalin sagde så velkendt, "Uddannelse er et våben, hvis virkning afhænger af den som ejer den og for den som er målet." Offentlig uddannelse i Amerika begyndte i 1830'erne som et udtryk for lighedstankerne, men på mindre end 30 år, blev det grundigt korrumperet af socialisterne under uddannelsesfagforeninger som National Education Association, eller NEA, og American Federation of Teachers, eller AFT. 

Progressiv uddannelsen blev bevidst centraliseret for at samfundet skulle gå forfalde gennem statskontrolleret uddannelsesateisme, anti-Amerika propaganda og en omskrivning af historien, filosofi, religion og objektiv "sandhed," som kommunisterne definerer som noget der vil netop fremme kommunismen. Obamas udddannelsesminister, Arne Duncan, sagde fornylig at op til 80% af alle offentlige skoler vil svigte i løbet af et år. Lærebøgerne er blevet perverterede og fulde af kompromiser.

Opnå kontrol over alle de studerendes tidskrifter.

Den officielle parti avis i Sovjet hed "Pravda" (sandhed), men den trykte kun løgne og kommunistisk propaganda. Sovjet mestrede det at have absolut kontrol med alle medier, således at folket forblev uvidende, fulde af frygt og mistænksomme overfor U.S. Amerikas medier der længe havde fremført socialistisk propaganda (Tak Gud for WND).


Siden cirka 1937 da FDR's "New Deal" programmer  blev lovlige efter forfatningen har Amerika gradvist 'afviklet' sig til en socialistisk nation, der hvis Obama genvælges i 2012 vil skubbe vor nation helt ud i kommunismen. 

Lenin pralede, "Giv mig fire år til at undervise børnene og den såsæd jeg vil have plantet vil aldrig kunne rives op med rode." Amerikas eneste håb er at slå sig sammen om uafhængigt tænkende mennesker som Tea Party, dekonstruere enhver brik i den kommunistiske velfærdsstat gennem valgprocessen mens man tilskynder Republikanerne til at igen tage føringen, og reetablere en politisk kurs der er fast forankret i de grundlæggende tanker om G ud, Naturens Lov, retfærdig kapitalisme og Forfatningens oprindelige intention som angivet af de som skabte Forfatningen.



Se "Hvad er Kommunismen ?"


Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 10 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. Washington is a regular co-host of the popular radio show, Joshua's Trial heard Saturdays on WDTKam.com. Visit his website, the Ellis Washington Report. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. His latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

Read more: We're all communists now http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=292885#ixzz1L2PEXuOA

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails