tirsdag den 9. august 2011

Muslimers adgang til Himlen

Bernie Planck


In the Hadiths the Prophet Muhammad gave the believers a final choice of an open sex market in heaven where there will be no limit of the number of sexual partners.
Et frit sexmarked i Himlen
Photo Credit: Sex in Islam
Som ateist tror jeg at Himlen er her på Jorden. Enhver der betragter videnskabskanalerne på kabeltv eller levende tv er klar over, at der er milliarder, billioner af verdener i universet der er dækket af nøgne klipper, uden vand og uden liv, og fyldt med metan, kuldioxid, giftige gasarter mv. 

Jeg tilbragte en sen aftentime forleden aften på en strand ved Los Cabos med at nyde den voksende svulmende Måne. En kølig brise gled hen over min krop som jeg slappede af med et glas vin og så på mine børnebørn der fjollede rundt i den oplyste swimmingpool. Sikken en velesignelse at være menneske på denne planet, i dette solsystem, på denne tid.


Planeter som vores er yderst sjældne, og det er virkelig sørgeligt, at så mange Jordboere ikke kan finde fred og glæde i denne verden, men ser frem mod den næste.


Nogle Jordboere vil endog slå deres medmenneske ihjel for at komme til den næste verden. Jeg taler her selvfølgelig om muslimer der tror at det at dræbe vantro vil gøre dem fortjent til en evighed af sensuelle glæder i en anden verden.


Hvis der findes en Gud ville det være samvittighedsløst om han nogensinde ville lade muslimer komme i Paradiset.


Det minder mig om følgende joke:


En Muslim dør og drager til Himlen


En muslim dør og drager til Himlen. Han bliver standset ved Perleporten af Sankt Peter der siger, "Desværre, men vi giver ikke  muslimer adgang til Himlen!

"Hvad?" svarer muslimer, "Hvorfor ikke?"

"Nuvel, det gør vi bare ikke!"

Muslimen beklager sig og bliver ved indtil Sankt Peter får nok. "Nuvel," siger Sankt Peter, "har du i det hele taget gjort noget godt i dit liv?"

"Hmm..." svarer muslimen, "jo, her forleden dag stoppede en dame mig på gaden hun samlede ind til børnehjælp og derfor gav jeg hende ti dollars. Så forleden uge donerede jeg ti dollars til Kræftforeningen. For et par uger siden spurgte en hjemløs om jeg kunne undvære nogle penge, og jeg gav også ham ti dollars!"

"Javel, så," siger Sankt Peter , "lad mig gå hen og konferere med Gud."

Fem minutter senere kommer Sankt Peter tilbage og siger til muslimen, "Hør nu her, jeg har talt med Gud og han er enig med mig - her er dine 30 dollars, og skrub så af!"

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails