torsdag den 11. august 2011

Velfærdsstatens fallit giver selvskabte optøjer

Solen går aldrig ned over det britiske velfærdssystem

Ann Coulter


Hvis man følger med i de barbariske optøjer i Storbritannien kan man ikke undgå at lægge mærke til at en betragtelig del af bøllerne er hvide, noget der ikke ses særlig ofte i det land.

Ikke alene det, men som en feminismens triumf, er masser af dem piger. Selv de "handicappede" (ifølge det britiske velfærdssystem) synes på mirakuløs vis at have overvundet deres svagheder og kan komme ud og stjæle nogle TV.


Hjerteligt Tillykke Storbritannien! Du har fået gjort dine egen borgere til barbarer, uden hensyn til race, køn eller fysisk handikap!

Med et velfærdssystem langt mere avanceret end United States har briterne opnået det bemærkelsesværdige resultat at få forvandlet hele enheder, samfund, af det oldgamle britiske folk til tatoverede, fordrukne bøller.


I 2008 forsvandt en 9-årig britisk pige, Shannon Matthews, på vej hjem fra en skoleudflugt. Medierne kastede sig over sagen - blot for at opdage af Shannon var en af mor Karens 7 børn, med fem forskellige mænd. (Se denne artikel på synopsis af Melanie Philipps om sagen) 

Den første af disse sæd-leverandører forklarede: "Karen går blot fra husblok til husblok, benytter dem til at få børn, indkasserer alle børnetilskuddene og flytter derpå."

Stakkels lille Shannon dukkede med tiden op hos en af sine mange sted-onkler - hvis ekshustru, forresten var mor til seks børn med tre forskellige fædre.
(Mon Fars Dag fejres i England? Hvis den gør, hvorfor mon?)


The Daily Mail (London) opsporede familiens stolte anglo forfædre med stabile familier århundreder tilbage. Nazi krigsmaskinen kunne ikke nedbyrde briterne, men den moderne velfærdsstat har.

Et år tidligere, som endnu et 'produkt' af den nye samfundsorden, tog Fiona MacKeown, syv af sine otte børn (med fem forskellige fædre) og sin kæreste på en stoffyldt seks måneders ferie til Goa i Indien. Turen blev betalt af - ligesom alt andet i hendes liv - med regeringsvelfærdsydelser.
(Hvornår har du sidste gang haft en gratis seks månederes ferie? Jo, jeg passer også.)


Da de var i Goa, drog Fiona ud på en alenetur, og efterlod sin 15 årige datter, Scarlett Keeling, i en 25 årig lokal mands kyndige hænder, en mand Scarlett var begyndt at sove hos, idet hun måske håbede på at kunne få igangsat sin egen regeringsbetalte tilværelse. Nogle uger senere, fandt man Scarlett død, myrdet, fyldt med stoffer og voldtaget.

Scarletts stedfar drak sig senere ihjel, mens hendes bror Silas meddelte på sit sociale netværk på nettet: "Mit navn er Si, jeg bruger det meste af mit liv enten ude med vennerne, bliver fuld eller fester, spiller rugby, eller går på stranden."

Det kan da undre, at en person som Silas, der aldrig har arbejdet, og tilhører en familie, hvor ingen har arbejdet nogensinde, kan få råd til en mobiltelefon for at chatte på et socialt netværk. Næ, det er det faktisk ikke.  

Storbritannien har et langt større omfordelende velfærdssystem end Frankrig, hvilket er årsagen til at Frankrigs kriminalitetsproblem mest udgøres af muslimske indvandrere, ikke at indfødte franskmænd. I mellemtiden er Englands velfærdsstat hurtigt ved at kaste den indfødte befolkning tilbage,  og ud i det 18. århundredes landevejsrøveri.


Det er ikke nødvendigt at sige, at Storbritannien er førende i antallet af enlige mødre, og som en konsekvens, også fører, eller ligger i top, med voldelige forbrydelser, alkohol og stofmisbrug, fedme og seksuelt overførte sygdomme i EU.

Men den venstreorienterede elite her og i Storbritannien vil give alt muligt andet skylden, end netop velfærdsstaten som de tilbeder. De sludrer løs om det strenge britiske klassesystem eller manglen på arbejde eller nationens racismehistorie.

Intet af det forklarer de sørgelige liv hos unge som Shannon Matthews og Scarlett Keeling, med engelske forfædre og anglofile ansigtstræk.

Demokraterne ville være henrykte over om voldelige bander som dem i Storbritannien dukkede på her -måske i Wisconsin! Det ville give dem lov til at introducere endnu flere regeringsprogrammer bemandet med fagforeningsansatte, som det skete efter optøjerne i L.A. i 1992, og 1960 raceoptøjerne, på anbefaling af Kerner Commission.

MSNBC ville endog gøre det utænkelige og tilbyde Al Sharpton sit eget TV-show. (Åh, undskyld mig, - der er nogen der forsøge at fange min opmærksomhed ... HVAD?)

Det at opildne voldelige pøbelbander er selve essensen i venstrefløjens dagsorden: Få gang i klassekampen, få børn født uden for ægteskab, og skab en yderst sølle borgergruppe.

Ligesom de britiske piger der er med i optøjerne, og som blev interviewet af BBC, fortæller Demokraterne os at "alt dette skete på grund af de rige."

Vi kan begynde at se enderesultatet af den holdning i Storbritannien. Velfærdsstaten skaber et samfund af uhyrer. I mellemtiden vover de 'fordomsfrie' elitære ikke at fordømme de dyr deres egen programmer har skabt.

Bøllerne i England nedbrænder århundredgamle familieejede virksomheder til grunden, stjæler fra sårede børn der ligger på fortovene ,og tvinger briter til at klæde sig af så de kun står i undertøj der på gaderne. 

Jeg læser hele tiden at det er fordi de ikke har arbejde - som de åbenbart er meget opsatte på at få. Eller nogen kaldte dem en "kaffir." Eller deres velfærdsgoder er blevet beskåret. Eller det var deres Blackberrys der fik dem til det. Eller de var ikke tilfredse med en dommer i et kamp med Manchester United.

Nogle få velplacerede riffelrunder, og optøjerne ville slutte øjeblikkeligt. Et mere koordineret angreb på de hærgende pøbelmasser kunne redde England fra sig selv, ved at endelig, fjerne skaldede døddrukne parasitter fra de velfærdskøer som Storbritannien ikke kan finde viljen til at fjerne af moralske eller utilitaristiske grunde. Vi kan være sikker på at der ikke er fare for en en ny Winston Churchill eller Edmund Burke rammes i de rækker.

Men som Ludvig XVI er de britiske myndigheder som lammede i deres tilgang til deres egen civilisation. Et halv århundrede, hvor man har forhånet sig selv for at være briter har efterladt dem moralsk forsvarsløse. De synes der intet der er værd at redde med England, og da slet ikke kæmpe for - hvilket egentligt er meget heldigt da de fleste politibetjente ikke har våben.

Således dør civilisationer. Det kan ske over en nat, som det var tilfældet i Revolutionstidens Frankrig. Hvis Storbritannien af 1939 udgjordes af den nuværende britiske befolkning, da ville hele Europa i dag gå rundt med "Heil Hitler" og synge "Horst Wessel Sangen."

Ann Coulter's latest book is "Demonic: How the Liberal Mob Is Endangering America."

Read more: The sun never sets on the British welfare system http://www.wnd.com/?pageId=332057#ixzz1UhDuc54O

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails