tirsdag den 24. juli 2012

Clinton - islamisterne og Huma Abedin

Huma Abedin’s Mor og den islamiske dagsorden

Nonie Darwish

Huma Abedin, Udenrigsminister Hillary Clintons kontorchef kunne være den rareste kvinde med den allerbedste karakter, men et der ikke emnet og det burde heller ikke forhindre en ny udspørgen om hendes familiebaggrund og forbindelse med Det Muslimske Broderskab.
 
 

Frem for at angribe medlem af Repræsentanternes Hus Michelle Bachmann for at stille spørgsmål om Det Muslimske Broderskabs infiltration af US regeringen burde svaret fra medierne og Senator McCain have været en udtalelse om at Abedin allerede er blevet kontrolleret og har en sund sikkerhedgodkendelse. Men i stedet var svaret: “Hvor vover du, Michele Bachmann!”   

Lad os nu se nærmere på Humas mors historie og aktiviteter. Dr. Salena Mahmood Abedin har været identificeret i Saudiarabien som en af medlemmerne der grundlagde Det Muslimske Søsterskab, kvindegruppen af Det Muslimske Broderskab. Dette er den samme gruppe som halvdelen af Egypten var for skræmte til at stemme på og som i årtier blev kriminaliseret i Egypten for deres underkastende indstilling og terroraktiviteter. Dr. Abedin er ikke nogen almindelig muslimsk kvinde, men en aktivist der støtter Sharia Lov. Hun har også været forkvinde i lang tid for  “International Islamic Committee for Woman and Child” (IICWC). Lad os nu se nærmere på hvad den gruppe foretager sig i Egypten i dag, og hvorfor mange egyptere er bange for deres aktiviteter og meget stærkt siger fra overfor den. 
 

Det sidste valg i Egypten beviste at halvdelen af Egypten er bange for Det Muslimske Broderskab og ikke ønsker at leve under Sharia, men det er ikke af samme bekymring for Abedin’s organisation (IICWC) der går ind for Sharia Lov. IICW bidrog i stor grad til frygten for dens dagsorden efter en publikation på arabisk på dens website. De følgende emner blev diskuteret, blandt andre, og man forslår en annullering af Egyptens moderate love, der skulle erstattes af Sharia love. Her under er de holdninger der blev fremført i IICW publikationen:

  • IICWC’s holdning til de nuværende love der kriminaliserer kvindelig omskærelse er at de skal fjernes.
  • IICWC’s holdning er at de love der forbyder barneægteskaber under 18 år skal fjernes. Ingen ny minimumsalder blev angivet: Gruppen fastslog at ægteskabsstandarden afhænger af den finansielle og mentale evne, og ikke er afhængig  af en specifik alder.  
  • IICWC’s holdninger, som det rapporteres, kræver at de love der forbyder voldtægt i ægteskabet fjernes og at mænd har ret til polygami.
  • IICWC’s holdning er at sundhedstjekket for ægteskabet skal fjernes da det er imod religionen og ikke burde være en del af en ægteskabsaftale.
  • IICWC’s holdning er at kriminalitetsalderen skal sættes ned til 15 år,
  • IICWC’s holdning er at en kvindes ret til selv at anmelde sin nyfødte for at få en fødselsattest fjernes, fordi Sharia fastslår at et barns arvefølge strengt følger faderens og hans slægtslinje. Barnet tilhører faderen, selvom det er en følge af utroskab.
  • IICWC’s holdning er at kriminaliseringen af fysisk og mental af forældres misbrug overfor børn, så længe afstraffelsen ikke forårsager en permanent deformitet, er for ekstrem.
Ovennævnte er de værdier som Huma Abedins mor tror på og som hendes organisation forsøger at indføre overfor Egyptens folk efter revolutionen. Huma tog ikke afstand til sin mors aktiviteter da hun introducerede Udenrigsminister Clinton for sin aktivist mor.

Under Clintons besøg i Saudiarabien, besøgte Udenrigsministeren, og talte ved det islamiske universitet Dar El-Hekma, sammen med Huma, hvor dr. Saleha Abedin var vicerektor og en af dets grundlæggere.

Alt  det ovennævnte skræmmer reformisterne i Egypten, og ser absolut ikke godt ud for vor Udenrigsminister.

Som konsekvens af sådanne forhold, har adskillige egyptiske reformister, mildt sagt, anklaget Clinton her for nylig for at stille sig på Det Muslimske Broderskabs side ved det seneste valg. Selv den frastødende protest fra pøblen mod Clinton i Alexandria, Egypten, blev udført hovedsageligt af de som anklager hende for at være på Det Muslimske Broderskabs side.

Når det drejer sig om politik, da gælder sådanne forhold, og Huma og Clintons forsvarere har brug for at forstå at Rep. Bachmann og hendes kolleger burde hyldes for at trykke på alarmknappen, ikke kun vedrørende Abedin, men vedrørende mange andre i vor regering, for at gøre os alle klar over en mulig sikkerhedstrussel fra Det Muslimske Broderskab og “civilisations jihad’en” de ønsker fremmet i Amerika.

http://frontpagemag.com/2012/nonie-darwish/huma-abedin%E2%80%99s-mother%E2%80%99s-extreme-islamist-agenda/?utm_source=FrontPage+Magazine&utm_medium=email&utm_campaign=9d09e27756-Mailchimp_FrontPageMag


Se også denne artikel på synopsis om forbindelsen Huma Abedin - Hillary Clinton
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/06/sex-politik-og-mediebedrag_23.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails