tirsdag den 10. juli 2012

Romney en helt normal mand

Romney for fuld styrke
           
R. Emmett Tyrrell, Jr.

Og han behøver ikke være joggingløber for at bevise det       
                    
WASHINGTON -- Der er nogle kampagnerådgivere der ville tilråde tidligere guvernør Mitt Romney utrætteligt at joggingløbe under kampagnen, muligvis i korte bukser og iført en T-shirt der kan vække opmærksomhed a la Al Gore og Bill Clinton.

Jimmy Carter påbegyndte præsidentkandidaters tossede løberi og siden ham har der været en horde af præsidentielle joggere, alle sammen iført små drenges tøj, den eneste bemærkelsesværdige undtagelse var Ronald Reagan - muligvis, fordi han i sin kampagne i 1976 og fremefter blev betragtet som for gammel til at blive præsident.  

Den gamle cowboy havde på den anden siden en aura af værdighed som alle andre der kunne tænke sig at være præsident i årene efter manglede. Måske Romney skulle lade sig fotografere som John Kerry blev det i 2004, og skylle ‘ildvand’ ned som Hillary i 2008. Eller han kunne kopiere en side fra den nyvalgte præsident Vladimir Putin og føre kampagne uden skjorte, barbrystet. Anvende he-man looket Mitt!

   

Desværre er Romney en normal midaldrende amerikaner. Han er den slags mand vi alle gerne ville have som nabo. Kendsgerninger er kendsgerninger -- alle førnævnte kandidater, undtagen Reagan, og nu Romney, er lidt mærkelige! Amerikanerne har ikke noget imod de er iført sjove hatte og spiser etnisk mad under kampagnen, men næsten alle amerikanere ville ikke have dem som naboer. Sådan er det ikke med Romney. Han ville blive budt velkommen i vort kvarter, og måske endog blive betroet med en nøgle til vort hus. Romney er NORMAL.

Det er den mest skelsættende grund til, nu hvor kampagnesæsonen skærper til, at jeg er glad for han vil få nomineringen. Tænk over det. Praktisk talt alle der har søgt at blive præsident i de sidste årtier har været mærkelige. Man ville ikke have dem i sit kvarter. Hvorfor skulle man så ønske dem i Det Hvide Hus? Rick Santorum kørte en fin, dog umulig kamp, ved at understrege værdier mange af os deler. Dr. Ron Paul mindede os om vore forfatningsmæssige principper der gør amerikanere til noget særligt i forhold til andre nationer. Newt Gingrich var standardudgaven fra de seneste årtier. Han var ligeså bizar som Bill Clinton, og mangler Bills charme - hvis det var det han havde. 

Romney er normal. Det er det som pressen virkelig mener når de siger ting som at han ikke kan inspirere eller han begår sproglige fejl. Sammenlignet med hvem, Joe Biden? Her forleden dag henvendte Joe sig til den virkeligt nydelige kvindelige præsident for Scott Community, en doktor Theresa Paper, med et “Dr. Pepper.” Joes liste over fortalelser, fejl er som et helt leksikon. Ydermere fører Romney kampagne for emner som de fleste amerikanere tror på, og som mange faktisk betragter som tvingende nødvendige
 

Han vil føre Obamacare tilbage og revidere Medicaid. Medicaid koster mindre i Idaho end i New York City. Han siger han vil se med alvor på et alternativt sundhedsprogramsforslag der omfatter Premium Support, efter det forslag som Kongresmedlemmet Paul Ryan er kommet med. 

Han har lovet skattenedsættelser: 20% i marginalraterne, eliminere Dødsskatten, eliminere skatter på kapitalgevinster, renter og dividender til de med en bruttoindkomst på 200000 dollars eller mindre, skære selskabsskatten til 25%.

Udover det vil han lade Dodd-Frank gå tilbage, og lade en gennemgang af alle Obamas Vugge til grav regulativer gå nøje efter. Det burde få økonomien i omdrejninger! 

Udenrigspolitisk har lovet at i sine første 100 dage0 at vil han lade Obamas nedskæringer på missilforsvaret gå tilbage, han vil modernisere vor Flåde, og gøre op med det aldrende materiel i Air Force, og Marines. Han ville presse Iran til at holde inde med skabelsen af atomvåben og forbedre vort forhold til Mellemøsten ved at begynde med Israel. Han har lovet at være åben overfor udviklingen af Amerikas energireserver og forhindre overreguleringen af skiferolie-gas-udvindingen, således at Amerika kan være energiuafhængig. Han har lovet at lade Clean Air Loven føre tilbage, og udelade co2udledningen fra dens område. Disse er politikker som alle konservative kan være glade for og ligeledes de uafhængige.  (læs denne på synopsis)

Så hvorfor er der tvivl om hvorvidt Romney er konservativ? Han har allerede vundet brede segmenter af de konservative stemmer og hos Tea Party bevægelse. Snart vil han vinde over store grupper af uafhængige. Amerika er midt i en krise med overforbrug. Jeg mener Romney kan klare den krise og genskabe Amerikas glade dage.
         
R. Emmett Tyrrell, Jr. is the founder and editor in chief of The American Spectator. He is the author of the forthcoming The Death of Liberalism, published by Thomas Nelson Inc. His previous books include the New York Times bestseller Boy Clinton: the Political Biography; The Impeachment of William Jefferson Clinton; The Liberal Crack-Up; The Conservative Crack-Up; Public Nuisances; The Future that Doesn't Work: Social Democracy's Failure in Britain; Madame Hillary: The Dark Road to the White House; The Clinton Crack-Up; and After the Hangover: The Conservatives' Road to Recovery.


http://spectator.org/archives/2012/04/05/romney-is-coming-on-strong

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails