mandag den 30. juli 2012

Pyt være med hvad muslimer foretager sig

Pyt være med hvad muslimer foretager sig?

Bernie Planck

Som svar på min artikel Afslutningen på egyptisk oldkultur spørger  læseren solinski fra Norge:
Smadring af pyramiderne, overgreb i Syrien, bomber i Irak, Pakistan og Afghanistan, helt ærligt hvem pokker bekymrer sig en skid om, hvad disse mennesker der er muslimer foretager sig, så længe de udfører det i deres egne lande?

Du har delvis ret solinski, så længe de begrænser deres aktiviteter til at dreje sig om at slå hinanden ihjel, så burde ingen sådan set bekymre sig, men når de imidlertid begynder at ødelægge monumenter og templer der er en del af verdens kulturskatte, såsom de 1800 år gamle Bamiyan Buddhastatuer, så burde alle være bekymrede. Blot fordi muslimer inficerer et land behøver det ikke at betyde, at de har ret til at smadre de skatte der tilhører verden. Hvis vi forbliver tavse vil pyramiderne blive dækket med voksburqas, og så vil der ikke være nogen indsigelser når de afmonterer Eiffel Tårnet, fjerner Monet og Rembrandt fra museerne og islamiserer Mickey og Minnie. 
 
Photo Credit: BelchSpeak

Eiffel Tårnet revet ned, er det lidt for langt ude for dig solinski? I 2050 vil Frankrig ikke længere være et land fyldt med franskmænd, men med muslimer der end ikke vil tale fransk eller kende noget til fransk kultur - læs min artikel The French Baby Boom - A Bomb waiting to Explode.

Ikke alene burde vi bekymre os om, hvad muslimerne foretager sig, vi burde være bange - endda meget bange.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails