torsdag den 26. juli 2012

Velfærdssamfundet og masseskyderier


Liberalismen fører til menneskelig galskab

Kevin Jackson

Definitionen af det amerikanske ord for liberalisme er meget vanskelig. Et aldeles udmærket forsøg gives af Laina Farhat Holzman i denne artikel: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/03/en-definition-af-liberal.html

Skyderiet i Aurora, Colorado dominerede nyhederne i denne uge og ikke kun i Amerika. Det gik verden rundt. Tragedien mindede mig om et spørgsmål som vender til tilbage igen og igen i de sidste årti: Hvorfor er der så mange af disse hændelser nu om stunder?

Brady Kampagnen for at Forhindre Vold med Våben rapporterer at USA har oplevet et gennemsnit på sådan cirka 20 masseskyderier - hvert år siden 2005.


Der var blodbadet på Virginia Tech i 2007, med 32 døde. Blot tre dage før Aurora skyderiet, blev 17 såret i Tuscaloosa, Alabama efter en skydegal åbnede ild i en bar, og en uge før det, blev tre personer dræbt og to såret efter endnu en episode der fandt sted i Dover, Delaware under en fodboldturnering. Fort Hood massakren fandt sted i 2009, to år efter Virginia Tech, med 13 døde.

Det er vidst ganske så åbenbart at vi har flere masseskyderier nu om stunder, end vi havde tilbage i tiden. 

Så kunne du drage den naturlige konklusion at det er våbnenes skyld, det er jo det som medierne vil fortælle os. Våben er forholdsvis let at få fat på, våben giver ugerningsmænd. Men hvis mennesker dræbte andre ved at køre ind i forsamlinger med Chevy Volts (grøn miljøbil) da har jeg en mistanke om at medierne ikke ville give Volt skylden. 

Det burde ikke være nogen overraskelse at stigningen i massemordsgalskaben i Amerika er i direkte proportion med øgningen af liberalismen (venstreorienterede holdninger)  i amerikansk politik. 

Det Gamle Amerika handlede om Håb. Ungerne blev oplært i at de kunne gøre alt, blive hvad som helst. Skønt Amerika aldrig har været og heller aldrig vil blive perfekt, så har landet altid fundet en vej så alle kunne trives. Det eneste der krævedes var, at et menneske var villig til at føje sig den Amerikanske Ånd, og stædigt derpå forfulgte Den Amerikanske Drøm. 

I årenes løb har liberalismen (den venstreorientererde holdning (VH)) smadret den ånd. I dag tilbyder liberalismen (VH) et alt for let svar på alt, og - Regeringen er det svar. Regeringen vil hjælpe dig gennem alle kriser, selv de den selv skaber. Regeringen skal uddanne dig, give dig mad, og sikre at du har alt, undtagen tillid til dig selv -- hvilket er grunden til at regeringen lover det som endog Gud ikke gør. Regeringen lover at ‘udfrielse’ fra alt, herunder dig selv. 


Sådan er definitionen på liberalismen, (VH)  der altid vender tilbage til håbløshed og dyb skuffelse. Hvad sker der når nogen får en gratis uddannelse og ikke kan finde et job? Hvad sker der med den person der fik lån garanteret af regeringen, og som derpå mister sit hjem? Hvad sker der når arbejdsløshedsforsikringen løber ud, når der ingen sundhedshjælp er mulig, når der ikke er noget mad på bordet?

Dette var de selvsamme problemer mange amerikanere stod i tilbage i tiden. Hvis man gik ud af skolen før tiden,  - din egen sag. Min bedstefar måtte forlade skolen i 6. klasse, fordi hans familie bestående af 19 brødre og søstre havde brug for at han fik et arbejde. Han døde godt oppe i 80’erne som en lykkelig mand, uddannet med “almindelig sund fornuft” og han nåede betragteligt længere i livet end hans forældre.

Mine bedsteforældre understregede betydningen af uddannelse, men de forstod at det ikke var en garanti mod al ulykke. De sikrede sig at jeg fik de samme erfaringer om at livet ville give mig forhindringer, besvær, og at jeg skulle lede efter de muligheder der nu viste sig.

Jeg husker, hvor glade mine bedsteforældre var for en rejse de havde til Tijuana, med min bedstefars bror. De havde sparet sammen i årevis til rejsen. Lige så fattige mine bedsteforældre var så erkendte de, at selv de fattigste sorte havde det bedre end den fattigste mexicaner. De talte om at bo på et hotel der var så ringe at den mexicanske herre på elendigt engelsk tilbød dem et par kvinder, selvom mine bedstemor og tante hørte det. Så besluttede de at opgradere hotelvalget.

De talte ofte om den rejse - og med glæde. Men det jeg altid konkluderede om den var, at de var glade for at være hjemme i Amerika. Hvilket er for at understrege at grunden til at der var færre skyderier tilbage dengang var at mennesker, dem alle, havde det storartet med at være amerikanere. Det at være amerikaner havde betydning; det gør det stadig. Hvis du ikke tror mig så gå hen til en immigrationshøring, hvor der tildeles statsborgerskab til nye amerikanere. Du vil ikke finde en eneste af dem som blot ville overveje at affyre noget, undtagen fyrværkeri, for at fejre deres nye tilværelse. 

Venstrefløjen ønsker at kapitalisere på denne tragiske skudepisode, og de siger at våbenkontrol kunne have forhindret den.

Helt umuligt. Mennesker der har besluttet sig for at slå ihjel - slår ihjel.

Det er liberalismen (VH - venstreorienterede holdning) der er dræberen. Liberalismen kvæler drømme og tilbyder ikke håb. Liberalismens fiasko er det som driver mennesker til galskab.

Kevin Jackson is a best-selling author and blogger, and he has a daily radio show.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/07/liberalism_drives_men_to_madness.html#ixzz21Ws0IhqI

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails