tirsdag den 3. juli 2012

Det palæstinensiske Khmer Rouge

Palæstinensisk Khmer Rouge

Giulio Meotti
                
“Jeg gav Amad det forslag at vi skulle nå helt til hegnet ved Itamar. Jeg sagde, ‘lad os gøre noget der er usædvanligt, således at i fremtiden når vi hver især bliver ældre vi kan fortælle vore børn om det.” 
Dette er en afskrift netop udgivet i Israel af afhøringen af Amjad og Hakim Awad, Fogel familiens palæstinensiske mordere, familien der blev slagtet sidste år i Itamar-  


Ruth Fogel var i badeværelset da Awad dræbte hendes mand Udi og deres tre måneder gamle datter Hadas, ved at skære deres halse over mens de lå i sengen. Awad slagtede moderen da hun kom ud af badeværelset. Han gik ind i soveværelset hvor Ruth og Udi’s søn Yoav (11 år) og Elad (4 år) sov. Han skar deres halse over. Således beskriver Awad blodbadet:

“Jeg tog den første dreng til soveværelset og myrdede ham med to slag i nakken. Jeg slagtede ham.” Derpå dræbte han det lille barn Hadas: “Babyen sov mellem faderen og modere og græd højt. Jeg dolkede ham i hjertet.”

I retten smilede Awad til kameraet, han sagde han “ikke fortrød noget” og gav “V” tegnet for sejr da han forlod retssalen. “Jeg er en person som Jer, jeg er ikke mentalt syg.” sagde Awad til dommerne. Hans smil var oprigtigt og mindede om de såkaldte “Khmer Rouge smilende drabsmænd.”
 

Kaing Guek Eav, den tidligere kommandør for S-21 fængslet i Phnom Penh, hvor så mange som 16000 cambodianere blev myrdet afslørede, at det kommunistiske Khmer Reouge dræbte småbørnene af regimets ofre ved at hamre dem mod træer.

Ligesom de palæstinensiske mordere af Fogels og Palmers (en jødisk far og søn stenet til døde sidste efterår) spildte Khmer Rouge ikke kuglerne, men skar deres ofres halse over. Ved hver cambodiansk massegrav, hvor mænd og kvinder blev begravet sammen var der et banatræ nær ved, hvor de uskyldige babier blev svunget mod stammen.

Ulig det kriminelle palæstinensiske projekt, var det cambodianske folkedrab ikke gennemsyret af etnisk had, men af ideologiske grunde. Pol Pot ønskede at skabe en ny type menneske, ideologisk ren. Cambodia blev et landbrugslaboratorium på liv og død. Khmer Rouge fik forvandlet det som engang var et smilende land til et øhav af gulags. Anslået 1,7 million mennesker døde under Pol Pot’s regime - 1975-1979.

Det rædselsvækkende omfang af hvad Khmer Rouge havde planlagt blev klart efter indtagelsen af Phnom Penh. Pol Pot’s mænd evakuerede byerne flyttede befolkningen ud på landet. Bare det at man havde briller var nok til at man blev slået ihjel. Ofrene var munke, studerende, landmænd, sælgere, lærere, børn og retarderede. Man blev slået ihjel for at ryge “imperialistiske cigaretter.”

Ligesom Khmer Rouge ødelagde de palæstinensiske islamister sameksistens. Ligesom Khmer Rouge forsøger palæstinenserne at bygget et Utopia, etnisk udrenset for jøder, hvor frafaldne og “forrædere” stenes til døde, hvor den islamisk lov er den eneste lov og menneskelige selvmordsbombere minde på offentlige steder.

Som dengang hos Pol Pot, er snesevis af dissidenter og modstandere blevet elimineret med alle midler i de palæstinensisk områder. Ligesom de palæstinensiske terrorister begynde Khmer Rouge som en meget lille og underlig gruppe af bønder, fransk uddannede revolutionære.


Ligesom Pol Pot’s Kampuchea’enske “terrorstyre” forsøger det palæstinensisk terrorstyre ikke at bygge en “Palæstinensisk Myndighed” men en Palæstina stat fra Middelhavet til Jordanfloden, som udgøres af seks millioner palæstinenser, og på ruinerne af det gamle jødiske styre.

Ligesom Khmer Rouge uddannede mennesker til had og til at slagte “feudale,” “løgnere,” “kapitalister” og “forrædere” er generationer af palæstinensiske børn blevet oplært til at hade de “israelske uhyrer,” “sadister” og “djævle.”

Som nyhedsafskriften klart viser så dræbte de to palæstinensere den nat der på bakkerne i Samaria ikke et menneske, men tre små jødiske dæmoner.
Hvis Polpottisterne havde en revolutionær mission med at rense landet så ser Itamar gerningsmændende sig selv som udsendt af Allah for at udslette jødiske fødte som ufødte babier.


Ligesom med Khmer Rouge i går, kan der ikke benyttes noget fornuftigt argument for en palæstinensisk ideologi der på manisk vis er fast besluttet på en jødisk ødelæggelse, og som hele tiden, og ved enhver lejligheder fremhæver det.

Ligesom Khmer Rouge gjorde med de feudale buddhister dengang, således ønsker det autoritære regime i de palæstinensiske områder af udrense den jødiske fortid og liv overalt, i Itamar som i Tel Aviv.

Ondskab eksisterer! De uskyldige cambodianske børn mødte den da Khmer Rouge kom ind i Phnom Penh. De små Fogelbørn, mødte den da terroristerne kom ind i deres samfund sidste år.

Men israelerne bekæmper ondskaben hver dag. For os alle. 


http://frontpagemag.com/2012/06/18/the-palestinian-khmer-rouge/2/

Læs denne for mere info om Khmer Rouge: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/05/ar-nul-efter-revolutionen.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails