onsdag den 4. juli 2012

Ærtespillets Mester!

Det gamle ærtespils Mester

Pat Boone
                                
“Nu er den der ....nu er den der ikke!”

Hænderne bevæger sig konstant, der løftes, byttes og bægerne flyttes hele tiden rundt, undertiden får man lige et glimt af den ært der vil være under et af bægerne.

Den behændige trickspiller er hurtig og snakkesaling. hele tiden forsikrer han, og spørger tilskueren om hvilket bæger der skjuler den ‘flygtige’ ært. På et tidspunkt standser tilskueren bevægelserne og talestrømmen og peger på det bæger han er sikker på skjuler ærten.
 
                   
Og hver eneste gang tager tilskueren fejl.

Ærtespilsudøveren er øvet og knalddygtig til spillet, og ved hvordan man distraherer med småsnak og bevægelser, og på effektiv vis skjuler med sine hænder de handlinger. hvor der faktisk flyttes rundt på den lille ært. Til tider kan der faktisk være - ingen ært - på bordet, idet han holder den i hånden et kort øjeblik, hvis nu tilskueren skulle sådan per slumpetræf vælge det rigtige bæger. 

Forekommer noget af dette bekendt, i lyset af den nyeste Højesteretsafgørelse om at godkende Obamacare - ikke som en vælgergodkendt lov, men som en massiv ny skat?  Mens de utallige gentagne forsikringer fra præsidenten om at han “ikke vil hæve nogen skatter for 90% af amerikanerne - ingen indkomstskat, ingen lønskat, ingen ejendomsskabt, ingen, skat, ingen skat, ingen skat......” endnu lyder i vore ører? 

Husker vi ikke manden med alle hans overtalelsesevner og tillidsvækkende garantier der siger igen og igen at “dette mandat ikke er en skat; faktisk vil vi sætte skatterne ned,” på TV og i sine stadige fremtoninger over hele landet? 

Voila! Skatteærten blev fundet, hvor man mindst ventede at finde den, - under Dommer Roberts sorte kappe. Hvem ville have forestillet sig det? Og nu vil den dukke op på skattebilletten eller udgifter til alle amerikanere, mens leveomkostningerne og den samlede billiongæld hober sig op over os! 
 


Vi burde have set det komme, fordi dette ærtespil er blevet spillet overfor os gentagne gange i de sidste fire år. Her inkluderer jeg Obamas kampagne, da han undertrykte sine sande følelser under et verbal ‘bæger’ og senere åbenbarede de modsatte følelser under endnu et efter han var valgt. De snu fyr narrede os - igen og igen!

Om abort sagde han at han ikke gik ind for det, men hvis en af hans døtre kom galt afsted “skulle hun ikke straffes med en baby.” Det sendte chockbølger gennem den halvdel af Amerika der er for livet - men i det mindste sagde kandidaten Obama ikke han gik “ind for”abort. Men han snød os; hans første befaling som præsident var at give 250 millioner dollars af vore skatteyderpenge til Planned Parenthood International, den ivrigste udbyder af abort i verden! 

Det så vi slet ikke. Vi ville have svoret at hans ‘overbevisning’ lå under det første bæger! Den som hed - ‘lige før valget.’

Ægteskabet, endnu et ærtespilsmesterværk. Da Rcik Warren spurgte ham på nationalt TV om ægteskabet, fastslog den snu Mester, uden at blinke, at ifølge hans overbevisning er æteskabet (i hans ærtespilskampagne) “mellem en mand og en kvinde.” Vi var altså helt klar over hvor den ært var, ikke sandt? 

Hold da op, vi blev regnet for tåber igen. Her fornylig, mens valget 2012 nærmer sig, meddelte fupmageren, at hans tankegang har udviklet sig, og han løftede et andet bæger for at åbenbare sit synspunkt om at to mænd og to kvinder har ligeså megen ret til at blive gift som en mand og en kvinde. En fuldstændig kovending af det vi troede lå under hans ægteskabsbæger. Men det trick var udtænkt for at tiltrække en masse vælgere til sit genvalg, så det er vel forståeligt, eller hvad? Undervurder aldrig en taskenspiller.

 


Når man ser tilbage på de sidste tre og et halvt år, er det forbløffende hvor mange gange og på hvor mange måder vi er faldet for de samme numre. Hr. Obama, fastslog under sit kandidatur med stor styrke, at han betragtede præsident George W. Bush’s ophobning af den nationale gæld som værende “upatriotisk!” Gældsærten lå fast under det bæger - troede vi. Men vi blev selvføgelig narret igen. Præsident Obama har hele tiden været i færd med at øge vort årlige underskud til tæt på 2 billioner dollars, og har præsenteret planer der vil føje yderligere 15 milliarder dollars til vor allere 16 billioner dollars stroe gæld! Ja, hvordan i alverden gør han det?

Energiområdet - Mænner! der var dog været et helt utroligt trick! Først sagde han at hans krav om “ren energi” ville få priserne på olie og kul til at gå “til himmels,”  - med vilje! Det var for at fattige benzinafhængige amerikanere ville blive tvunget til at bruge mindre olie og benzin. Hvor viist! 

Men da undersøgelser viste at højere brændstofpriser skadede hans popularitetstal, så viste han endnu en ært for at vise, at under hans administration er olieproduktionen forøget betydeligt! Det han ikke fik påpeget var at forøgelsen var resultatet af boringer påbegyndt under George W. Bush, og at han, Obama, stadig var imod Amerikas olieproduktion, på enhver måde. Det hele var så forvirrende at offentligheden gav op med at forsøge at finde den ært!

Men Mestertricket af dem alle har været han “gennemskueligheds” ært! Han var så overbevist om den, at da han producerede en helt tydelig falsk “fødselsattest,” så narrede han det meste af Kongressen og alle medierne! En masse almindelige borgere gik ham dog på klingen og blev ved med at spørge, “hvad skjuler sig under de der bægre med de første pas, og skole og rejseoptegnelser?” Vis os det Mester. Hvad skjuler du?  

Selv han, knalddygtig som han er med sin glatte magi, vidste at om han viste de ærter så ville han ødelægge det hele, og hans spil ville være forbi. Derfor ansatte han advokater til at holde det hele skjult for evigt. Og her på det seneste da, der slap “læks” ud fra Det Hvide Hus’ inderkreds, og der i New York Times blev rapporteret om afslørende militære hemmeligheder, om ansatte og procedurer, med det formål at forstærke indtrykket af præsidenten som en stærk leder, da bekendte han at være “krænket” af insinuationerne, men det lykkedes ham ikke at krystalklart benægte at Det Hvide Hus var kilden til lækken. 

Men derpå da medlemmer af Kongressen var på sporet af hans lille spil og insisterede på han vendte bunden i vejret på alle sine bægre og afslører “Fast and Furious” ærten der har kostet hundreder af mexikanere og to U.S. agenters liv, da indså - den slibrige trickspiller, at han var løbet tør for numre. Hen fremførte så “executive privilegiet” og fortalte Kongressen at spillet var slut - for en stund.
Trods alt har han jo et genvalg at spekulere på.

Pat Boone, descendant of the legendary pioneer Daniel Boone, has been a top-selling recording artist, the star of his own hit TV series, a movie star, a Broadway headliner, and a best-selling author in a career that has spanned half a century. During the classic rock & roll era of the 1950s, he sold more records than any artist except Elvis Presley.
http://www.wnd.com/2012/06/grand-master-of-the-old-shell-game/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails