mandag den 9. juli 2012

Tem for skoleudflugt: Kinky sex og plastictestikler

Skoleudflugtstema: Kinky Sex og plastictestikler

Chelsea Schilling
                                
Mænd der lader som om de har homoseksuelt samleje, diskussioner om “kinky sex,” hatte med plastictestiker og udklædninger i dame/herretøj: Det hele var en del af en officiel udflugt ved et offentligt skoledistrikt i Californien - siger et søgsmål for retten.
Skoleadministratorerne fra Lake Elsinore Unified School District har deltaget i de årlige udflugter siden 2008, ifølge dokumenter fra retten.            
                   
The Press-Enterprise, en avis fra Riverside, Californien, rapporterede at en assisterende rektor har fået nok, og hun hævder hun var offer for seksuel krænkelse, diskrimination og et fjendtligt arbejdsmiljø.

Kathryn Jones, 42, sagde udflugterne ikke var noget der kunne vælges fra; det blev krævet af administratorerne at de skulle deltage i hændelserne der blev holdt på Coachella Valley hoteller, hvor distriktslederen tillod og deltog i den vovede opførsel.
 

“Man ryster bare på hovedet af sådan noget,” fortalte advokat Andrew Rosenberry avisen. “Opførslen er bare så skandaløs.” 

Ifølge Press-Enterprise, har distriktets talsmand Mark Dennis afvist at kommentere, men skolebestyrelsesmedlemmet Jeanie Corral bekræftede, at hun havde været vidne til de i søgsmålet beskrevne hændelser. Imidlertid sagde hun, at hun var overrasket over påstandene, fordi begivenhederne ikke gjorde hende oprørt. 

“Der var intet jeg fandt krænkende,” sagde Corral. 

Men Jones fortalte Press-Eterprise at den seksuelle humor ved udflugten var smagsløs.
“Den hører ikke til på en arbejdsplads.” sagde hun. 

Ifølge søgsmålet klagede Jones over udflugterne adskillige gange - og så blev hun i 2011 degraderet fra tilknyttet rektor ved Temescal Canyon High School til assistentrektor ved Luiseno Elementarty School. Jones der er lesbisk hævder også at diskrimination var en faktor i hendes nedgradering.

Rapporten fastslår at Jones “rådgiver ved Temescal Canyon havde givet hende fremragende vurderinger og kaldt hende skolens “moralkompas.” Efter hun anlagde sag blev hun tilbudt sin nuværende stilling som assistenrektor ved Elsinor High School i Wildomar. 

I 2008 hævdede Jones at udflugten indeholdt det at klæde sig ud i andet køns tøj. 

I 2010 under “Troldmand fra Oz” temaet krævedes af administratorerne at de skulle klæde sig ud som personerne fra eventyret - herunder den mandlige assisterende vagtmester Alain Guevara klædt ud som Dorothy. 

I 2011, lod de mandlige ansatte som om de havde sex med hinanden og virke overraskede over at de blev optaget på video, og vist ved udflugten hævder søgsmålet. 

Ifølge rapporten fra Press-Enterprise, “Viste en anden video Guevara der ligger på et bord med en anden og leger, at der indsættes en sonde for en endetarmsskopi, sagde Jones. Videoen klipper så fra billedet til en ægte endetarmsskopi, sagde hun.”

Tidligere tilsynsførende Frank Passarella, nu pensioneret, introducerede, som det fortælles,  videoen fra 2011 udflugten for administratorerne med “alle og enhver ved det hele kun er for sjov.” 

Ifølge klagen bad Guevara de ansatte om at tegne streger og skygger der blev benyttet til at afgøre om hver af de tilstedeværende kunne lide “kinky sex.” 

Avisen bemærker at fortalerne gav en udflugt omhandlende seksuel krænkelse efter “kinky sex” episoden, men at de lavede sjov om øvelsen. 

Jones sagde at seancerne også involverede generende hændelser beregnet på at ydmyge nyansatte herunder påtvungne “Nybegynder hatte” - nogle af dem med vulgære dekorationer. 

“Før sidste års udflugt” sagde Jones, mailede Passarella en liste over ansatte af hvilke det skulle kræves at de bar hatte. “Jones navn var på en af dem, sagde hun, fordi han var blevet degraderet. Hun gjorde i forvejen indsigelse men fik at vide at det skulle hun,” rapporterer Presse-Enterprise. 

Jones sagde hun kom i en tårevædet konfrontation med Passarella under udflugten og hans sagde at det at være iført hatte var en del af skoledistriktets kultur. Til sidst fraveg han dog, sagde Jones. Hun så aldrig den hat hun skulle have haft på, men en anden ansats hat havde en rulle toiletpapir sat på, sammen med flasker med afføringsmidler.
 

Ifølge klageren bar Guevara en hat bestående af underbukser og plastictestikler. 

Men skolebestyrelsesmedlemmet Corral fortalte avisen, at ‘legene’ var tiltænkt at give “noget befriende humor” fra administratorernes daglige arbejde og hjælpe dem til at lære hinanden at kende. 

Hun påstod også at udflugterne ikke var tvungne. 

“Der var ingen der ville blive udpeget og udsat for kritik og gengæld,” sagde hun. “Ingen holdt et våben mod nogens hoved. Det var ikke noget problem.”

Chelsea Schilling is a commentary editor and staff writer for WND, an editor of Jerome Corsi's Red Alert, and a proud homeschooling mother. Schilling joined the Army at age 17, receiving the exceptional designation of expert marksman three times. In addition to WND, Schilling has worked as a news producer at USA Radio Network and as a news reporter for the Sacramento Union.

http://www.wnd.com/2012/07/school-retreats-spotlight-kinky-sex-plastic-genitals/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails