mandag den 2. juli 2012

Højesteret kalder Obama en uduelig idiot

Højesteretsdommer Roberts kalder præsident Obama en inkompetent idiot

Bernie Planck

Lad mig forklare den overskrift: “Højesteretsdommer Roberts kalder præsident Obama en inkompetent idiot,  og dermed det amerikanske folk for dumme ved at vælge ham.”

En ting man ikke kan fjerne fra denne uges Højesteretsafgørelse (PDF) om the Patient Protection and Affordable Care Act (Obamacare) er den fornærmelse som Dommer Roberts rettede mod præsident Obama og de amerikanske vælgere når han skriver, “......det er ikke vor opgave at beskytte folket fra konsekvenserne af folkets politiske valg.”

 
Photo Credit: Mediaite

Oversættelse: I idioter valgte en socialistisk/kommunistisk præsident, nu må i leve med konsekvenserne.

I min artikel i 2008
President Barack H. Obama will make me Rich, skrev jeg, at jeg ville stemme på Obama netop fordi han er socialist, og som alle socialister med tiden ender med at gøre, vil han smadre vort land økonomisk, hvilket vil fordoble prisen på guld og gøre mig rig. (Bernie Planck handler med guld - synopsis kommentar)

Socialisterne er i bund og grund idioter, og således var jeg sikker på han ville indføre politik der ville føre gælden helt ud i stratosfæren og gøre guld, noget som regeringen jo ikke kan trykke mere af, endnu mere dyrt.

Nu er der måske nogle der kunne mene at det er meget tykhudet af mig at jeg stemte på Obama for at jeg kunne tjene penge mens resten af landet må lide. Overhovedet ikke. Der var to grunde til at jeg stemte på Obama og vil gøre det igen:

  1. Jovist, jovist - jeg vil tjene masser af penge på grund af at den inkompetente idiot leder vort land.
  2. Alt for mange amerikaner ved ikke at socialismen er et system der kun kan fejle. Obama vil lære dem denne vigtige lektion.

Vi har brug for at give amerikanerne en lille forsmag på, hvordan det er at leve i UK eller Europa, hvor individualismen og foretagsomheden er lagt i tøjler.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails