søndag den 7. september 2014

ISIS' - Tokyo Rose - manden bag deres mediestrategi!

ISIS’ guru bag de sociale medier - Nutidens Tokyo Rose               

               
Bryan Preston

           
Der er en grund til at Islamisk Stats tidsskrift er så lækkert og som var det skrevet til et ungt amerikansk publikum. Der er en grund til at ISIS brug af de sociale medier synes at være designet til at deres budskab skal ud i Vesten på mest effektive vis.

Manden bag opstilling mv. mener man er amerikaner. I modsætning til venstrefløjens holdninger om at fattigdom er årsagen til terrorisme er denne person ikke fattig. Han er heller ikke uden uddannelse.            
               
En college uddannet amerikansk borger med en forkærlighed for computere mener man er blandt de mænd der styrer ISIS sociale medier, der igen hjælper med til at tiltrække hundreder af krigere fra hele verden - herunder USA, Storbritannien og Canada.

Ahmad Abousamra, 32, blev født i Frankrig og voksede op i Bostyon forstaden Stoughton. Hans far er en kendt læge på Massachusetts General Hospital.
 


Han gik på den eksklusive Xaverian Brothers Catholic high school og videre på Deans List ved Northeastern University.

Han bestod en eksamen på teknologiområdet og fik derpå job i et telekommunikationsselskab.    

U.S. embedsmænd kan fortælle til ABC News at han nu benytter sin evner og uddannelser i arbejdet for ISIS, den brutale terrorist organisation der på mest effektfulde vis benytter det 21. århundredes metoder som Twitter, Facebook, selfies og YouTube videoer til at fremme deres radikal islamiske idealer fra det 6. århundrede.

Han rejste oprindeligt fra USA for at kæmpe for al Queda i Irak i 2004. Han blev tilknyttet medieafdelignen, og vendte tilbage til U.S. i 2006, blev forhørt af FBI, og derpå løsladt igen. Nu menes han at være manden bag ISIS strategi for de sociale medier.         

Update: Nogle kommentatorer har påpeget at denne karl er langt værre end 2. Verdenskrigs Tokyo Rose.
           
Bryan Preston has been a leading conservative blogger and opinionator since founding his first blog in 2001. Bryan is a military veteran, worked for NASA, was a founding blogger and producer at Hot Air, was producer of the Laura Ingraham Show and, most recently before joining PJM, was Communications Director of the Republican Party of Texas.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails