tirsdag den 9. september 2014

Vognfulde af terrorister på ranch i Oregon

‘Vognfulde’ af terrorister på ranch i Oregon

                       
       
                   
En kvinde i Oregon siger hun troede hun blot åbnede sin families ranch for de lokale muslimer så de kunne modtage undervisning i dyrkning og konservering af grøntsager - og at hendes mand endog forventede, at kunne afskrive indsatsen over skatten.                

Den US fødte konvertit Eva Hatley var i vidneskranken i en forbundsretssal på Manhattan torsdag for at bevidne, at efter “vognfulde” af medmuslimer, hun havde mødt i moskeen, ankom på den 160 acres store ranch i Bly i 1999, kunne parret kun hjælpeløst se til mens deres hjem blev forvandlet til en al-Queda træningslejr.

“Det var så langt fra det jeg forestillede mig for ejendommen,” insisterede Hatley, da hun vidnede i retssalen foran den enøjede, hadprædikant Abu Hamza al-Masri, med den kunstige hånd.
‘Carloads’ of terrorists turned Oregon ranch into training campAbu Hamza, den radikale gejstlige islamist der står anklaget for US terrorisme, iført en håndprotese torsdag mens han sidder ved siden af forsvarsadvokat Lindsy Lewis i rettsalen på Manhattan.  

Hatley der over to omgange har været under vidnebeskyttelsesprogrammet og som foretrækker at blive kaldt ved sit muslimske navn Ayat Hakimah, sagde at andre muslimer fra London meget snart skulle ankomme på al-Masri’s ordre.

Hatleys mand dengang, Ivan Rule, var midlertidig borte fra ranchen i færd med at “vogte får” mens hans ranch blev oversvømmet med terrorister der skulle oplæres, sagde hun.-

I forrige uge fremhævede al-Masri’s advokat at lejren var at sammenligne med “Drengespejderne,” mænd der rider på heste, passer de små lam og sidder ved lejrbålet og fortæller historier.

Hatley sagde derimod, at en af de nyankomne, den militante Oussama Kassir pralede med tidligere at have ledet træningslejre i Afghanistan og at være “hit man” for Osama bin Laden.

Hun fortalte at Kassir sagde til hende at al-Masri var hans “leder” og at al-Masri sendte ham og andre til Bly Ranch for at oprette en “træningslejr,” hvor mænd kunne lære at skyde, kaste med knive og komme i form på de øde marker ved en kløft og på øde grusveje.

“Han sagde han var der for at træne mænd til jihad,” sagde hun. “Han sagde at Abu Hamza havde sendt ham. Han havde til hensigt at træne dem til kamp.”

De besøgende, hævdede hun, sagde ranchen lignede Afghanistan

Hun tilføjede at nogle havde CD’er med information om, hvordan man forgifter for at “dræbe mennesker” og regelmæssigt “talte” om at “røve og slå lastvognschauffører ihjel” på nærliggende veje.

Hun genkaldte sig at Kassir, hævdede der var planer om eventuelt at udgrave en lejr på bakkeskråningen ved ranchen således af al-Masri kunne skjule sig i den.

“Jeg var chokeret,” sagde Hatley, der hævder hun af angst flygtede fra ranchen i december 1999, fire måneder efter at være flyttet ind.

Under afhøring skildrede al-Masri’s advokat Jeremy Schneider den våbenelskende Hatley som paranoid og at have en blakket fortid.

Hun indrømmede, under ed, at hun indvilligede i at gifte sig med sin mand efter blot deres første møde - og havde narret ham til at tro hun havde penge.

Hun hævdede hun var bange for at Rule - der har været gift fire gange tidligere og havde 18 børn - ville slå hende ihjel, og at han havde “kvalt” sin tidligere hustru. .

Da hun blev spurgt om Rule, al-Masri, Kassir eller andre der var på ranchen nogensinde havde truet hende, sagde hun, “Nej, men jeg er stadig bange.”

Hatley kom under vidnebeskyttelse i 2004, men blev smidt ud nogle år senere, fordi hun afslørede sin hemmelighed for sine nye naboer.

Hun fik så endnu en chance, men forbundspolitiet smed hende igen ud, efter hun overtrådte flere regler, herunder at køre bil uden licens.

Udover at oprette træningslejren er al-Masri, 56, under anklage for at konspirere i en bortførelse i 1988 i Yemen, der resulterede i at fire turister døde og for at begå andre terrorforbrydelser. Han kan se frem til livstidsfængsel hvis han dømmes skyldig.

Kassir, en svensker født i Libanon, blev i 2009 dømt for at lægge planer om at hjælpe al-Queda med at rekruttere ved at forsøge at oprette våbentræningslejr ved ranchen og distribuere terroristtræningsmanualer over internettet.

                           
http://nypost.com/2014/04/23/woman-says-terrorists-turned-her-ranch-into-training-camp/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails