onsdag den 24. september 2014

U.S. Marines synger: "Der er ingen gud som Jehova!"

U.S. Marines synger: 'Der er ingen Gud som Jehova!

           
Chelsea Schilling                                            
                               
En video med U.S. Marines der synger, danser og tilbeder Gud ved Camp Pendleton i Californien er et kæmpehit på Facebook, og har foranlediget pensioneret Oberstløjtnant  Allen West til at ytre at “det vil helt sikkert gøre de verdslige humanister TOSSEDE af vrede.”

I videoen synger en samling Marines “Days of Elijah,” en kristen salme, mens de løfter hænderne og synger “Oorah!” Tropperne overværede en gudstjeneste på militærbasen i San Diego County, Californien.

Her er lidt af teksten:

These are the days of Elijah
Declaring the word of the Lord, yeah
And these are the days of Your servant, Moses
Righteousness being restored
These are the days of great trials
Of famine and darkness and sword
Still we are the voice in the desert crying
Prepare ye the way of the Lord!


Den 15. september lagde en kvinde ved navn Marrie Pardee Baldwin videoen på Facebook, hvor den hurtigt blev delt næsten 400000 gange i skrivende stund. Baldwin skrev, “Medrivende gudstjeneste. Jeg elsker, hvor intenst mændene synger med på denne sang og den fælles hjertelighed.”

Inspireret af videoen tweeted West, “Oorah! Denne video med Marines der synger vil gøre verdslige humanister TOSSEDE af vrede.!

Baldwin postede endnu en video med Marines der synger til den populære kristne salme “Oceans.”På sit  website, AllenBWest.com, skrev West, “Jamen da dog, denne video vil helt sikkert give dummernik lederen af Military Religious Freedom Foundation, Mikey Weinstein, et apoplektisk anfald af frådende hysteri. Og man kan forestille sig at lederskabet af den Wisconsin-baserede Freedom from Religion Foundation nu løber rundt og skærer tænder og river sig i tøjet.”

WND redaktøren og forfatter til “How Evil Works” David Kupelian kommenterede også: “Det er blevet sagt at der kræves en religion til at bekæmpe en religion. Med slagterne hos ISI der dagligt proklamerer at de er inspireret, motiveret og ledet af deres sindssyge religion, er det bare flot at se medlemmer af U.S. militæret erklære deres trofasthed over for den eneste sande Gud.”
author-image
Chelsea Schilling is a news and commentary editor for WND and a proud U.S. Army veteran. She has a bachelor's degree in journalism and also worked as a news producer at USA Radio Network and as a news reporter for the Sacramento Union.
           
http://www.wnd.com/2014/09/video-u-s-marines-chant-theres-no-god-like-jehovah/#AAv9GiUur37iIH7U.99

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails