lørdag den 6. september 2014

Obama aner ikke når det er tid til en røvfuld!

Obama og tid til en røvfuld?

       
                       
Ja, så er der endnu en video med der viser endnu en amerikaner der bliver halshugget af de islamiske terrorister kendt som ISIS.

Og vor præsidents reaktion? Nøjagtig den samme som han fremførte da Generalmajor Harold J. Green blev myrdet i Afghanistan: zip, zilch, nada. Nichevo.

Barack Obama er ofte blevet sammenlignet med Jimmy Carter. Mange mener at de to ligger i skarp konkurrence om at være den “værste præsident nogensinde.”

Men selv Jimmy Carter vidste hvornår det var på tide at sige. “Jeg vil åbne en dåse med røvfuld!”

De som oplevede Carter administrationen husker udmærket den bemærkning. Selvfølgelig henviste Carter til hvad han ville gøre med sine politiske rivaler, ikke internationale terrorister.

Men Barack Obama (en person der sandsynligvis aldrig har udført dagens gerning, og slet ikke været i en slåskamp) med al hans forkærlighed for at “ytre sig barskt” (“Jeg er virkelig god til at slå folk ihjel!; “At afgive sin stemme er den bedste hævn!; Vi vil straffe vore fjender”: De har en kniv med sig, jeg har et gevær”; Det er noget bull*sh*t!”), aner faktisk ikke hvad en bøtte med røvfuld er, og da slet ikke (eller hvornår tiden er inde) til at åbne den.                

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails