mandag den 22. september 2014

Snigende spredning af Jihad grupper

Spredning af jihad fra Rocky MountainsDer er noget der forurener Colorados friske luft - og jeg taler ikke om røg fra pot.

I min hjemstat, har de giftige dunster fra Islamisk Jihad gennemtrængt steder, landsbyer og landområder man ikke troede muligt. Obama administrationens embedsmænd har ihærdigt benægtet eksistensen af planer hos ISIS operatører om at komme over vore grænser. Men lektionen er krystalklar: Takket været elektroniske hjælpemidler, tåbelig visum politik, og hjemligt forræderi, er den U.S. baserede jihad eksport/import spillevende og stortrives.

I forrige uge erkendte den 19 årige Shannon Conley fra Arvada (en forstad til Denver, engang kendt som “Sellerihovedstaden i Verden”) sig skyldig i et tilfælde af konspiration for at yde materiel støtte til en udenlandsk terroristorganisation. Conley, en militant muslimsk konvertit, planlagde at hjælpe al-Queda og dets tilknyttede.

Ifølge anklagen anlagt i april måned har hun planlagt at benytte sin militære træning hos U.S. Army Explorer for “at drage udenlands for at udføre jihad” og “at træne islamiske jihad krigere i U.S. militær taktik.” Som udlært sygeplejerske fortalte hun også efterforskerne at hun ville benytte sin uddannelse for at hjælp jihadkrigere.

Over internettet mødte Conley en tunesisk muslim knyttet til ISIS og boende i Syrien. Hun var på vej dertil den 8. april da Forbundspolitiet arresterede hende i Denver International Airport. Hendes bagage indeholdt jihadpropaganda, materiale om at benytte førstehjælp på slagmarken og CD’er og DVD’er med navnet Anwar al-Awlaki, jihadrådgiveren for 9/11 bortførerne og for Fort Hood drabsmanden Didal Hasan.

Conley er ikke den første Colorado kvinder der drager i jihad. I januar måned blev en muslimsk konvertit Jamie Paulin Rodriguez idømt 8 års fængsel for at yde materiel støttet til terrorister. Den 31 årige sygeplejerske forlod sit hjem i Leadville en lille gammel sølvmine by der befinder sig højt oppe i Rocky Mountains, for at gifte sig med en algerisk terrorist i Irland. Manden Ali Damache, var rekrutteret for Nordafrikas al-Queda i Islamisk Maghreb. Han hjernevaskede Rodriguez’ dengang 6 årige søn (faren en illegal indvandrer fra Mexico) til at bygge rørbomber, bruge haglgeværer og erklære krig mod kristne og “kafirs” (dvs. ikke-muslimer).

Ligesom Conley blev “Jihad Jamie” radikaliseret på online fora og chatrooms. Således mødte hun “Jihad Jane” kollaboratøren Colleen LaRose, der lod hende være med i en konspiration for at myrde den svenske karikaturtegner og direkte kritiker af Islam - Lars Wilks.


LaRose introducerede også Rodriguez for en anden Colorado muslimsk hævner, New York City bombeplanlægger Najibullah Zazi.

Zazi, en 24 årig buschauffør i Denver Airport der boede i forstaden Aurora var i besiddelse af et green card fra Afghanistan. Han fløj tilbage til sit hjemland for at slutte sig til Taliban i 2008, men blev overtalt af al-Queda ledere til at føre an i selvmordsbombeoperationer tilbage i USA. Han fik fat i sprængstoffer i Denver, som han bragte til New York for at bombe Manhattan undergrundsbanen i september 2009. Zazis plan var del af en større konspiration der omfattede al-Queda piloten Adnan Shukrijumah. De to samarbejdede med to jihad operatører i Pakistan. Som jeg har skrevet før, er Shukrijumah stadig på fri fod, og der er 5 millioner dollars i dusør.

Båndene til Jihad i Colorado kan også spores til den pakistanske militante gejstlige Sheik Mubarak Ali Gilan, lederen af terrorgruppen Jamaat ul-Fuqra. (Det var Gilani som Wall Street Journal reporteren Daniel Pearl var rejst hen for at interviewe da han blev kidnappet og halshugget i 2002).

Gilani besøgte engang Colorado og erhvervede sig land nær turiststedet Buena Vista. Ul-Fuqra oprettet en træningslejr i stor højde i nærheden, hvor terroroperatører opbevarede AK-47 rifler og anslået 6000 runder ammunition. Lejren blev ryddet af lokale- og forbundsembedsmænd i 1992. En kvartet af oplærte jihadister blev dømt for diverse forbrydelser herunder brandbomben mod et Hare Khrisna tempel i Denver i 1984. Et andet ul-Fuqra lager for våben blev ryddet i Colorado Springs.

Al-Queda nåede også helt frem til den nordlige by i Colorado, Greeley, hvor Det Muslimske Broderskabs grundlægger, Sayyid Qutb, gik på Colorado State College of Education (nu University of Northern Colorado) i 1950erne.

Hans møde med det venlige, frihedselskende bondesamfund igangsatte hans glødende had til Vesten der førte ham til at erklære at “en altomfattende offensiv, en jihad burde føres mod moderniteten.” Det “ultimative formål” sagde han, var at “genoprette Guds Rige på Jorden.” Hans tilhængere strækker sig fra Osama bin Laden og Anwar al-Awlaki til den blinde sheik Omar Abdel Rahman (nu bag tremmer i Colorados superfængsel i Florence for at planlægge bombningen af World Trade Center i 1993) til den nye generation af kalifatkrigere.

Den årtilange spredning af Rocky Mountains jihad er lærerig. Fra the Big Apple til Beltway til Mile High City er der intet sikkert sted for muslimsk terrorisme. De og deres villige medløbere er her allerede - og har været her i et godt stykke tid.
— Michelle Malkin is the author of Culture of Corruption: Obama and His Team of Tax Cheats, Crooks, and Cronies. Her e-mail address is malkinblog@gmail.com. © 2014 Creators.com

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails