lørdag den 6. september 2014

John Kerry: "Islam er en fredelig religion" og en masse andet sludder

John Kerry: ‘Islam er en fredelig religion’                           
BRITTANY M. HUGHES                                                        
En dag efter Islamisk Stat i Irak og al Sham (ISIS) frigav en video der viste den brutale halshugning af den amerikanske journalist Steven Sotloff - den anden amerikanske journalist ISIS har halshugget og vist på video - gav Udenrigsminister John Kerry en tale, hvori han sagde at Islam er en “fredelig religion baseret på alle menneskers værdighed,” og at ISIS ikke “er Islams ægte ansigt.”

“Jeg ønsker at benytte denne talerstol og dette øjeblik til at understrege dette, så kraftigt som jeg kan, da jeg ved at Islams ansigt ikke er de slagtere der slog Steven Sotloff ihjel. Det er ISIL’s ansigt.”

Således sagde Kerry ved en ceremoni til ære for Shaarik Zafar der netop er blevet udnævnt af regeringen som særlig repræsentant over for muslimske samfund.

“Islams ansigt er ikke nihilisterne der kun kender til at ødelægge ikke bygge op,” sagde han. “Det er ikke maskerede kujoner, hvis handlinger er en ækel fornærmelse af den fredelige religion som de krænker hver eneste dag med deres barbariske handlinger og hvis fundamentale principper de krænker.”

“Islam ægte ansigt er en fredelig religion baseret på alle menneskers værdighed,” sagde Kerry.

“Islam er en religion hvor muslimske samfund fører an i kampen mod fattigdom. Det er en religion, hvor muslimske samfund giver sundhedspleje og nødhjælp helt i front ved nogle af vore mest ødelæggende humanitære kriser. Og det er en religion,  hvor muslimske samfund går ind for universelle menneskerettigheder og fundamentale friheder, herunder den allermest grundlæggende frihed - at praktisere sin tro frit og åbenlyst.”Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails