mandag den 8. september 2014

Muslimers voldtægt at kristne nonner - idag og før i tiden

Kristne nonner voldtages af muslimer


                                                            
Trods al den skrækindjagende og barbariske opførsel som islamiske grupper og personer rundt om i verden udviser, om det er Nigerias Boko-Haram, Islamisk Stat, Somalias Shabaab, er der få ting der er så vederstyggelige og kujonagtige som muslimers voldtægt af nonner.

Forsvarsløse kristne kvinder der ofrer deres liv for at hjælpe syge og nødlidende muslimer.

De seneste overgreb stammer fra Bangladesh, der er 90% muslimsk. Tidligt i juli måned, angreb dusinvis af mænd bevæbnet med macheter, knive og jernrør klostret PIME, en mission i en landsby i det nordlige Bangladesh.
“Nonner blev gennembanket, lemlæstet, og det ophørte først da politiet ankom,” rapporterede Biskop Sebastian Tudu.

Catholic Online har hele historien:

Cirka 60 mænd forsøgte at plyndre klostret og nonnerne....Først bandt angriberne hænder og fødder på missionens to nattevagter og kneblede dem tidligt om morgenen. Derpå smadrede de døren og kom ind, hvor pastor Anselmo Marandy sov. Derpå hærgede de klostrets værelser...Tre PIME nonner forsøgte man at voldtage og de blev sendt ud af bygningerne til deres bosted i Dhaka, lokalhovedstaden, hvor de forsøger at komme sig ovenpå chokket. .  “Det er i sandhed trist at vore søstre ikke længere kan være i sikkerhed,” beklagede Rosaline Costa, en katolsk menneskerettighedsaktivist. Lokale kristne lever hele tiden i frygt efter angrebet. Kristne udgør 0,8% af Dinjapur distriktets tre millioner mennesker.

Selvom nogle af de som citeres i Catholic Online rapporten siger at angrebet “kom uventet” så er kendsgerningen af nonner der voldtages af muslimer et fænomen der går århundreder tilbage i tiden.
sisters christian bangladesh-convent-nuns-L

Ifølge den muslimske historiker Taqi al-din al-Maqrizi (1364-1442) der skrev om Kalif Marwan II’s(744-75) overfald mod den dengang kristne majoritet i Egypten, at han “tog et antal kvinder som fanger blandt nonnerne i adskillige klostre. Og han forsøgte at forføre en af dem.”

Fortællingen beskriver, hvordan den slaveholdte nonne lokkede ham til at dræbe sig ved at påstå at hun havde en magisk olie der gjorde huden uigennemtrængelig: “Derpå tog hun noget olie og smurte sig ind i det; så blottede hun sin nakke, som han huggede over med sværdet så hovedet fløj af. Da forstod han, hun foretrak døden frem for den seksuelle handling.”

Den koptiske krønikefortæller Severus ibn Muqaffa, der skrev i det tiende århundrede, fortæller at “araberne (muslimerne) i landet Egypten havde ruineret landet ....De nedbrændte fæstningerne og plyndrede provinserne, og dræbte og lemlæstede en mængde hellige munke der befandt sig i klostrene og de krænkede massevis af jomfru nonner og slog nogle af dem ihjel ved sværdet.”

Efter den islamiske besejring af Konstantinopel i 1453 fortæller et øjenvidne, at “Klostre og konventer blev revet ned. Deres beboere blev slået ihjel, nonner voldtaget, mange for at undgå vanæren begik selvmord. Drab, voldtægt, plyndring, ildspåsættelse, slaveholdelsen fortsatte og fortsatte ifølge traditionen.”

Således gentager historien sig endog i dag. I august 2013, efter at have sat ild på en Fransiskaner skole i Egypten, “udstillede” islamister ifølge AP, “tre nonner på gaden som var de krigsfanger,” og “to andre kvinder der arbejdede på skolen blev seksuelt forulempet og krænket mens de kæmpede sig vej gennem en pøbel.”

Faktisk viser hyppigheden i angreb på kristne nonner i den islamiske verden at “vantro” kvinder i den grad kan krænkes:

  • Somalia: Som svar på Pave Benedikts citater fra historien, der som så meget andet har gjort den islamiske verden vred, skød muslimer i Somalia Leonella Sgarbati en 66 årig nonne i ryggen. Hun har brugt 30 år af sit liv på at hjælpe i Afrika. Hendes sidste ord før hun udåndende var “Jeg tilgiver, jeg tilgiver.”
  • Pakistan: September 2012, bevæbnede mænd i grønt (islams farve) på motorcykler åbnede ild mod St. Francis Xavier Catholic Cathedral i Hyderabad, og myrdede mindst 28. Deres hovedmål var en nonne - Moder Christina.
  • Libyen: I februar 2013, efter Oberst Gaddafis fald truede islamiske oprørere nonner til at flygte ud af landet. Nonnerne havde været der siden 1921, og deres fokus havde været at hjælpe de syge og nødlidende.  
  • Den Palæstinensiske Selvstyreenhed: Sidste år sendte nonner fra det græsk-ortodokse kloster i Betania et brev til præsident Mahmoud Abbas og bønfaldt ham om at gøre noget ved den stadig flere angreb mod kristne hjem, herunder kasten med sten, smadrede ruder, tyveri og plyndring af klostret.
  • Filippinerne: I en artikel hvor man diskuterer kirkebombingen juledag i en region med muslimsk flertal, erfarede vi at den jihadi gruppe der er ansvarlig “har fået skylden for adskillige bombeangreb mod denromersk-katolske katedral i Jolo, siden tidligt år 2000 og for at bortføre præster og nonner.”
  • Guinea: I juni måned 2013 under et pøbeloptøj blev kristne og deres kirker på brutal vis angrebet i nationen med muslimsk flertal og cirka 9 kristne slået ihjel og 130 såret, herunder “nonnernes kvarterer der blev plyndret før de blev sat i flammer.”
  • Syrien: Islamiske oprørere bortførte under tvang 13 kristne nonner og tre husassistenter og holdt dem fangne i tre måneder. De blev endelig løsladt efter at Bachar regeringen gik med til at løslade cirka 150 kvindelige kriminelle i bytte.

Nævnte eksempler stammer fra adskillige lande der kun har lidt tilfælles med hinanden hverken racemæssigt, sprog-mæssigt, kulturelt eller økonomisk - det eneste er Islam.

Det alene burde indikere noget.

Men pyt være med det. Så langt fra at ville diskutere islamisk historie og doktrin, og hvordan disse knytter sig til den især umenneskelige behandling af ikke-muslimer “vantro” afviser den dominerende vestlige mentalitet muslimsk vold som værende Vestens fejl, eller med ordene af eksnonnen Karen Armstrong en islam apologet par excellence. “Det er os der gjorde det.”

Karen Armstrong der forlod tilværelsen som nonne for at beskæftige sig med pro-islamisk sludder, insisterer på at det vi har brug for er at fokusere mere på “muslimsk smerte, muslimsk lidelse.”

Dette er således ifølge den venstreorienteredes mentalitet de “ægte” årsager til, hvorfor, når muslimske flertal bor i nærheden af ikke-muslimske minoriteter, at sidstnævnte, lige fra Islams begyndelse, bliver angrebet for at blive udslettet.
               
Raymond Ibrahim is a widely published author, public speaker, and Middle East and Islam expert.  His books include Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians (2013) and The Al Qaeda Reader (2007).  RaymondIbrahim.com
                       

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Trykkefrihedsselskabet har også lagt denne artikel ud på deres hjemmeside. Sjovt at sammenligne oversættelserne.
http://www.trykkefrihed.dk/den-muslimske-voldtagt-af-kristne-nonner.htm

Related Posts with Thumbnails