torsdag den 4. september 2014

Jetfly gøres klar til et nyt 9/11??

Savnede libysk jetfly giver frygt for selvmordsangreb som ved 9/11                                           

Islamistiske militser i Libyen tog i sidste måned kontrollen over næsten et dusin passagerer jetfly og vestlige efterretningsbureauer har for nylig udstedt en advarsel om, at disse fly ville kunne blive benyttet i terroristangreb i Nordafrika.

Efterretningsrapporter om de stjålne jetfly er blevet videregivet til U.S. regeringen i løbet af de sidste par uger, og omfattede en advarsel om at et eller flere af flyene kunne blive brugt i et angreb senere i denne måned, måske på datoen for 911 terrorangrebet i New York og Washington.

“Der er et antal passagererfly i Libyen som savnes,” sagde en embedsmand. “Vi opdagede den 11. september hvad der kan udføres med kaprede fly.”
LIBYA JET B

Embedsmanden sagde at flyene giver anledning til en alvorlig terrorbekymring på grund af rapporter om at terroristernes kontrol over de libyske fly kom 3 uger før 13 års dagen for 9/11 angrebet og på andenårsdagen for det libyske terroristangreb mod U.S. ambassadøren i Benghazi.

Fire amerikanere herunder ambassadør Christopher Stevens blev dræbt i Benghazi angrebet, som Obama administrationen i begyndelsen sagde var resultatet af en spontan demonstration mod en anti-muslim video.

En ledende terrorekspert fra Udenrigsministeriet nægtede at kommentere på rapporter om de stjålne fly.

En anden embedsmand fra ministeriet forsøgte at nedtone rapporterne. “Vi kan ikke bekræfte det,” sagde han.

Samtidig sagde embedsmænd at egyptiske militærstyrker synes at forberede sig på at intervenere i Libyen for at forhindre landet i at gå helt i opløsning og komme under terroristers styre, mange af disse har forbindelser til al-Queda.

Libyen er en olierig stat og dersom landet overtages helt af islamistiske ekstremister, mener U.S. terroreksperter at det vil blive endnu et fristed for terrorister i regionen.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/missing-libyan-jetliners-raise-fears-of-suicide-airliner-attacks-on-911#ixzz3CGmp9oG4

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails