fredag den 3. februar 2012

Enorm, fed, skrupsulten nation

Enorm fed skrupsulten nation

Bernie Planck

I min tidligere artikel bemærkedes at flere end 45 millioner amerikanere nu er på fadevaremærker.

Hele ironien i ovennævnte statistiek er at selvom flere amerikanere end nogensinde ser ud til at have brug for fødevaremærker for ikke at sulte, så er vi samtidig den mest laskede nation i verden.

Tilbage i 1946 underskrev præsident Harry Truman Loven om Skolemad for at sikre at børn fik nok at spise hver dag -- rekrutter til militæret blev afvist fordi de var for tynde. I dag bliver flere end en fjerdedel af mulige rekrutter afvist, fordi de er for fede. 1
 
Photo Credit: Daily Mail UK

Note


(1):
cleveland.com, 5 Apr 2010, Americanerne fortærer flere kalorier end nogensinde. Fedmebekæmpelsen

En af de hyppigste årsager til at rekrutter afvises er, fordi de vejer for meget efter militærets standarder, ifølge Mission: Vær Klar, en ikke profitgruppe bestående af militære ledere der ønsker at sikre at børn får karrieremuligheder, herunder i militæret, mens de vokser op.

I en udtalelse gruppen kom med i februar siges der, at 27% af de kommende rekrutter ikke er i stand til at kunne blive godkendt fordi de er overvægtige.
...
Amerikas lovgivere skal gribe ind, som de gjorde i 1948, for at sikre der er tilstrækkeligt med stærke tropper.

Det var det år præsident Harry Truman underskrev Loven om Skolemad for at sikre at børn fik nok at spise hver dag. Tilbage dengang blev rekrutter afvist, fordi de ikke vejede nok.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails