lørdag den 4. februar 2012

Mord begået af staten er ikke mord?

Gud er i live, stævningen bortfaldet

Bruce Fein

                                                 Nietzsche faldt omkuld.

Gud er i live. Stævningen er bortfaldet.Præsident Obama er Gud. Han besidder magten over liv og død over enhver skabning på Planeten.

Det Romerske Senat ventede til efter Kejser Augutus død før guddommeliggørelsen.

United States Kongressen, ved en afskyelig uansvarlighed og undladelse har guddommeliggjort præsident Obama under hans embedsperiode i Det Hvide Hus.

Gennem National Defense Authorization Act of 2012 og accept i gentagne krænkelser har Kongressen givet præsident Obama magt til at dræbe enhver person, hvorsomhelst i verden, der i al hemmelighed er på hans liste over fjender, en liste der er en reminiscens af listen fra den Øverste Myndighedsperson hos Mikadoen.Den straffende “kamparena” er grænseløs. Standarderne for listen er hemmelig. Beviset for at en liste er retfærdig er hemmelig. Den lovlige retfærddiggørelse for mordene er hemmeligt. Hemmeligheden holder ved efter den påståede fjende er pulveriseret. Intet bevis er der for at liget havde konspireret eller forsøgt eller faktisk have været engageret i fjendtligheder mod USA; eller at en indfangelse af ofret med henblik på en retligs forfølgelse eller fængsling ville have været gennemførlig.

Når det gælder om at dræbe formodede fjender indstævnes det til sit forsvar af Det Hvide Hus, den forfatningsstridige guddommelige doktrin af præsidentiel ufejlbarlighed.  Alt sammen begravet i forfaldet ved “civile tab.”

Men i Artikel 39 i Magna Charta, er retfærdigheddomsbegrebet selve civilisationens kilde - det allervigtigste princip i menneskehedens historie. Det anerkender at mennesker er tilbøjelige til at fejle. Begæret efter penge, magt, dominans, berømmelse og forfængelighed forvrænger rutinemæssigt sandhedsfortællingen.

Begivenheder eller handlinger har mange dimensioner, ikke kun en, og er underlagt konkurrerende rationelle fortolkninger. Retfærdighed og menneskelig værdighed kræver på samme vis at der lyttes til alle relevante parter før beslutninger fremføres. En sådan praksis bør æres, fordi det fortæller os hvem vi er som et folk.

De den russiske præsident Vladimir Putin dræbte modstanderen Alexander Litvinenko med poloniumgift i London, blev mordet censureret i USA som tyranni.


Da Irans Ayatollah Khamenei myrdede Shapour Bakhtier, den sidste premierminister under Shahen, blev drabet henregnet som statssponsoreret terrorisme i USA. Med da USA borgerne Anwar al-Awlaki, Samir Khan og al-Awlakis 16 årige søn blev slået ihjel af præsident Obama i 2011 med en drone, hyldede USA det med faktisk hørbar sympati.

I George Orwells Animal Farm var alle dyrene lige, men nogle var mere lige end andre. I USA Riget er alle drab lige, men mord foranlediget af USA’s præsident er uskyldsrene, men drab begået af andre er forbrydelser.

Den romerske hisotriker Tacitus bemærkede mens den romerske republik gik over til Romerriget: “De værste forbrydelser blev anført af nogle få, der havde viljen til mere, og det blev tolereret af alle.”

Prædikeren 1:19 var forud for sin tid: “Der er intet nyt under Solen.”
   
               

Bruce Fein was associate deputy attorney general under President Reagan, 1981-83, and is author of American Empire Before The Fall.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails