lørdag den 11. februar 2012

Kan en hvid arbejde som en neger?


Fransk Parfumier i Retten i Paris for “racisme”

Diana West                

I årevis har vi betragtet et, i stadig større grad totalitært Europa dukke op hos domstolene med de berygtede sager om ytringer i Holland, Belgien, Østrig, Danmark, Frankrig, England og andre steder, hvor diktatoriske regeringsmyndigheder benytter domstolene til at fastholde deres politiske magt mod politiske rivaler og fritænkere, der vover at påpege uærligheden og bedragerier fra Staten. Men med retssagen i dag mod en legendarisk og ældre perfumier i Paris ser vi imidlertid en streng af totalitarismen, der er kvalitativt anderledes men dog ligeså dyster.

Da parfumier Jean-Paul Guerlain (billedet) i et TV interview i 2010 fortalte, at for at skabe den nye populære parfume “Samsara” (“blanding af ylang-ylang, jasmin, sandaltræ og tonka bønne”) “da begyndte han at arbejde, først og fremmest som en neger,” da truede han ingen regeringsmagtstruktur, han påpegede intet bedrag. Han kom bare med en banal kommentar, ikke værd at bemærke, skønt det er svært at undlade at bemærke at han valgte sammenligningen for at skjule at han helt tydeligt var stolt af - en vedholdende og helt åbenbar ihærdig anstrengelse for at skabe noget - smukt.

Men det er helt og aldeles ikke det det drejer sig om: Den franske stat er mere og mere ved at sætte sig på det at regulere sine borgeres sind, ikke i et skjult forsøgt på at fastholde politisk magt (Geert Wilder, Filip Dewinter), ikke for at ødelægge kendsgerninger og principper der truer dens frembringelser (Elisabeth Sabaditsch-Wolff, Lars Hedegaard, Tommy Robinson), men snarere i den modbydelige Kommunismes utrættelige tradition om social ‘omformning’ at dreje al tankevirksomhed ned til blot at være det mest trivielle. Det er den totalitære indsats for at skabe Det Nye Menneske.

The Australian rapporterer:

Skaberen af nogle af verdens mest elskede parfumer skal i retten i Paris i dag anklaget for racisme, fordi han benyttede ordet “neger” på TV i en sag som sagsøgerne siger  illustrerer spredningen af fordomme i Frankrig.

NB: Det krænkende ord er “neger.”
Jean-Paul Guerlain, skaberen af sådanne dufte som Parure og Nahema, er under anklage for kommentarer han kom med under et interview på France 2, den statsejede TV-station i 2010.

Da han blev spurgt om hvordan han skabte Samsara, en anden af hans parfumer, sagde han: “Først og fremmest, begyndte jeg at arbejde som en “neger.” Jeg ved ikke om negre altid har arbejdet således men alligevel.....”

Den bemærkning igangsatte vrede protester udenfor Guerlains boutique på Champs Elysee i Paris, og opfordring til boykot af virksomhedens produkter.

“Han fremprovokerede indignationen ved anti-racistiske associationer,” sagde Faycal Megherbi, en jurarådgiver for Bevægelsen mod Racisme og for Venskab mellem Folkeslagene. “Slavehandelen holdt ved i århundreder og hans ord var meget sårende.”

Den kluntede NYE ORDEN: Kæppe og sten kan brække mine lemmer og ord kan virkelig såre (Sticks and stones may break my bones and words are very wounding.) Omskrivning af talemåden ‘Sticks and stones may brake my bones, but words can never hurt me.’ synopsis kommentar)

Maximum straffen for at komme med en offentlig fornærmelse af racistisk natur er seks måneder i fængsel, og en bøde på 23000 australske dollars.

Hr Guerlain, 73, hvis oldefar skabte parfumehuset i 1828 har undskyldt for sin bemærkning, “der på ingen måde afspejler min sande overbevisning, men var en fortalelse.” Han benægter at kommentarern udgør en krænkelse og det forventes han møder op i retten....

Raceforholdene i Frankrig var allerede under pres efter at Claude Gueant, Indenrigsministeren lørdag ytrede, at den europæiske civilisation var de muslimske landes overlegen. Hr. Gueants påstand er, at “ikke alle civilisationer er lige i værdi,” og det har domineret præsidentvalgkampen i denne uge.

Serge Letchimy, et Socialist medlem af Parlamentet anklagede ham for at fremme Nazi ideologien, og opfordrede ministrene til at forlade regeringsbænken i det franske parlament og kræve en undskyldning.

Kritikere siger at hr. Guerlains kommentarer antyder en koloniholdning i den franske underbevidsthed.


Derfor af med den franske underbevidstheds hoved.

       
http://bigpeace.com/dwest/2012/02/10/french-parfumier-on-trial-in-paris-for-racism/#more-195260

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hykleriet vil ingen ende tage.

Gad vide om det er en neger der har anmeldt Jean-Paul Guerlain ?

Eller er det endnu en offentlig ansat vindtør kvinde med et enormt overskud over for udefrakommende voldsmænd ?

Santor

Related Posts with Thumbnails