tirsdag den 14. februar 2012

Valentines Dag og Islam

Hvordan muslimer kan nyde 14. februar og gøre verden bedre

Bernie Planck

Sankt Valentins Dag som den fejres i den moderne verden har intet med Sankt Valentin at gøre (der er flere end 14 mænd ved navn Valentinus der blev martyrer).

14. februar blev erklæret en kristen helligdag i 496 e.vt. men dens religiøse betydning er for længst gået tabt.

Tag 1000 unge forelskede overalt i verden der sender hinanden Valentine’s Day lykønskningskort, og spørg dem om Sankt Valentin og jeg tvivler på du vil finde blot en ud af de 1000 der faktisk kender historien bag denne helligdag.

De eneste der forbinder en Helgen med denne dag er muslimerne der har brug for den kristne forbindelse for at erklære dagen Haram (forbudt) for deres unge. Nogle muslimer påstår endog af Helligdagen er opkaldt efter den person der forårsagede at Cordoba faldt, hovedcenteret for Islam i Spanien.


Photo Credit: Moonbattery


Udover det så er sandheden, at ingen vantro helligdag må fejres af muslimer. Helt automatisk da er enhver ikke-islamisk kultur mod de muslimske værdier. Jeg ved hvad nogle af Jer vil sige, ‘kristen og jødisk kultur kan ikke være imod de muslimske værdier fordi, vi får jo at vide af muslimerne at Islam er fortsættelsen af den samme trofaste religion som blev fremført af profeterne der gik forud for Muhammad: Abraham, Moses og Jesus.

Overfor de uvidende vantro tilbyder muslimerne den løgn, at Islam er en søsterreligion til Kristendommen og jødedommen, og at man deler de samme værdier, og at i selve Koranen, bliver ‘Bogens Folk’ (som kristne og jøder kaldes) respekteret og deres Hellige Skrifter æres; det som muslimerne selv fortæller sig selv er noget helt anderledes.:

Islamweb.net, Muslimens holdning til  Valentine's Day
Muslimernes holdning til denne helligdag burde være tydelig:
1. Han burde ikke fejre den, eller være sammen med andre i fejringen af den, eller overvære deres fejring, fordi det er forbudt af fejre helligdag med ikke-muslimer.

Ath-Thahabi må Allaah være ham nådig sagde: "Hvis de kristne har en fest og jøderne har en fest, der har betydning for dem, så burde muslimen ikke slutte sig til dem i den fest, ligesom han ikke slutter sig til deres religion eller deres måde at bede på.”

Således er det, fordi grundprincipperne hos de fromme forgængere (As-Salaf As-Saalih) var Al-walaa’ wal-baraa’ (loyalitet og venskab versus fjendskab og udlydighed) derfor er det obligatorisk for enhver muslim at følge dette princip. Han bør elske muslimerne og burde ikke følge ikke-muslimerne; snarere burde han skille sig ud fra dem. Ved at gøre det, opnår han umålelige goder, da det at efterligne dem forårsager stor skade.

I tilgift med dette, når muslimer efterligner ikke-muslimer, så bliver ikke-muslimerne glade og deres hjerter fyldes med glæde. Hvis en muslimsk pige fejrer denne helligdag, fordi hun ser Margaret eller Hilary eller, hvem det nu kunne være gøre det, så afspejler dette utvivlsomt den kendsgerning at hun efterligner dem, og dermed godkender deres opførsel.

Men  Allaah Siger: "Oh du som har troen, vær ikke allierede med jøderne og de kristne. De er (faktisk) allierede med hinanden. Og enhver som er en ven med dem blandt Jer - ja han er i virkeligheden en af dem. Allah vejleder ikke de mennesker som handler forkert.”[Koranen 5:51]

Hvis muslimerne deler de samme værdier og respekterer kristne og jøder, hvorfor ville det at efterligne dem forårsage skade, hvorfor skulle det at de får glæde i hjerterne være så slemt?

Hvis muslimerne ønsker at være trofaste borgere i ikke-muslimske lande, så må de ikke foragte værdierne og institutionerne i de lande. De skal assimilere sig, integrere sig, og blive del af kulturen. Ellers er de farlige parasitter.

Hvis muslimerne ønsker at være sande borgere skal de få lov til at fejre Valentins Dag. Men jeg tror ikke muslimerne med ægthed kan nyde at bo i et ikke-muslimsk land. Mit forslag er at de frasiger sig deres misforståede og inde religion. Så vil dette derpå ske:

  1. De vil være i stand til at leve et normalt menneskeligt liv og nyde f.eks. det at sende Valentine’s Kort til deres elskede.
  2. Færre muslimer vil gøre verden til et bedre sted.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

lol, I modsætning til IDF :

http://www.youtube.com/watch?v=dO1og08eIsg

Olsen sagde ...

Ja, så kan man da kun komme i godt humør. Tak for tippet

Related Posts with Thumbnails