torsdag den 16. februar 2012

"Hvilket køn er jeg?" Er du nu sikker?

Transkønnede børn? Er du nu sikker?                        

Mischa Popoff                                  
                   
Hvis du ikke vidste, at dine børn bliver udsat for alle de grafiske detaljer i en triple-X pornografisk film (triple x er en form for niveauinddeling i seksuelt materiale - synopsis kommentar)i skolen, hvor i alverden har du så opholdt dig? Det er ikke tilstrækkeligt at undervise dine børn, der stadig tror på Påskeharen om sex med en af det samme køn; det er livsvigtigt, således siger eksperterne, at vore børn kender til HVAD disse par af samme køn foretager sig privat i deres soveværelser.

Hvordan kan det dog være muligt som undervisning af nogen som ikke gamle nok til at have sex, og så i alle mulige måder, hvorpå der KUNNE dyrkes sex?
                   

Som om dette ikke var bekymrende nok, da har lederne af B.C.’s (British Columbia) og Ontario’s uddannelsesvæsen også besluttet af undervise børn i, at de måske kunne være transkønnede. Jo, du læste rigtigt. Børn der endnu ikke er kommet i puberteten bliver undervist i, aqt når de faktisk kommer i puberteten så kunne de muligvis være på vej ud af den forkerte tangent, og at der derfor vil kræves tusinder af dollars i hormonbehandlende terapi efterfulgt at hundrede tusinder af dollars i kirurgi.

Jeg kender nogle som har skiftet køn; de kan bevidne at dette er en gigantisk fejltagelse. Børn er ikke seksuelle væsener, og at stille sprøgsmål ved om en pige i virkeligheden er en dreng fanget i en piges krop eller vice versa er som at spørge om et stearinlys er AC eller DC. (jævnstrøm eller vekselstrøm - synopsis kommentar)

Men desværre, fuldstændig uberørt af almindelig sund fornuft, da argumenterer fortalerne for kønsskifte med, at et par børn ud af tusind måske kunne være noget forvirrede over deres køn og således skal det vort offentligt betalte uddannelsesvæsen nå ud til og undervise vore børn - dem alle sammen - i at de måske, muligvis, kunne være medlemmer af det modsatte køn.  

Det som ‘kønsskifterne’ ikke har kunnet påvise er, at antallet af børn de ender med at gøre unødvendigt forvirrede ikke er større end det antal børn de mener de hjælper. De indrømmer velvilligt, at de fleste børn de har opmuntret til at leve som medlemmer af det modsatte køn, i så længe som et årti, faktisk ender med af forkaste hele ideen med kønsomvurdering (kønsskifte) når de først kommer i teenagealderen. Så hvorfor dog være så forhippet, forhastet? Hvilken garanti er der for at nogle børn ikke ville fortsætte med kønsskiftevurderingen, blot for at erkende før det er for sent, at DE IKKE ER fanget i den forkerte krop?

Der er også risikoen for at der skabes falske positive forhåbninger gennem brugen af hormonblokkere. Disse stoffer ordineres for at forsinke aktualiseringen af det køn som et barn er født med, og de gives gratis til ethvert barn der udtrykker nogen grad af “forvirring” om deres køn. Ingen sikkerhedsnet, undtagen selvfølgelig gennem det sædvanlige morads af krævede regeringsdokumenter.
Hvordan kan “eksperterne” blot begynde at give garanti for at når først påvirkningen af et barns køn forsinkes gennem den farmaceutiske afbrydelse af barnets hormoner, OG ved det at barnet lever som et medlem af de modsatte køn, at barnet ikke dermed bliver vedvarende vildledt og faktisk overbeviser sig selv om at vedkommende er fanget i den forkerte krop? Hvilke værktøjer kan der benyttes, blot i teorien, for at sikre at disse terapier ikke bliver til selvopfyldende profetier?  

Det er umuligt at rådgive om kønsskifte, medmindre rådgiveren er fortaler derfor. Som sådan kan du være forsikret for, at det vil blive en selvopfyldende profeti, hvis omkostninger vil blive overført til resten af samfunde uanset, hvordan alle os andre har det med kønsskifte foranstaltningerne.

Vi ved dette, fordi den lille beskidte hemmelighed er at ingen i ‘Kønsskiftefortalersamfundet’ nogen sinde nævner det ....mennesker der er gået hele vejen gennem kønsskiftekirurgien for blot at erkende senere hen, efter det er for sent, at de og alle de som støttede dem på deres rejse til “selv-erkendelse” tog fuldstændig fejl.  

I sådanne tilfælde er der ingen vej tilbage, hverken medicinsk eller socialt, der kan gøre den massive og afskyelige fejl god igen; blot endnu flere dokumenter.

Lad os se det i øjnene, at tro at folk er født med det forkerte køn giver ligeså megen mening som at tro vi kunne være født med den forkerte race. Hvorfor udsættes vore børn så for dette?

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Mischa Popoff is a freelance political writer with a degree in history.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails