lørdag den 25. februar 2012

Svaret på Koranafbrænding - Svaghed

Amerikansk svar på Koranafbrænding: Svaghed

John Bernard, 1st Sgt. USMC                

I en verden, hvor enhver afskyelig handling, enhver selvpåført elendighed, og enhver synd betragtes som en epidemi, der må vi helt sikkert føje til listen, den gerning det er at gøre sig selv lille, og som en følge heraf, knæfaldet for hvert eneste brud af sociale og ideologiske traditioner i enhver mindre kultur i verden!

 
AFP Photo
Som amerikaner der betragter senior officerer og udvalgte embedsmænd der hele tiden undskylder for den ene tossede handling efter den anden -  det bliver til en fornærmelse af det amerikanske folk!

Selvom måske kun en lile procentdel af denne befolkning ikke krænkes af de mest foragtelige tendenser, så føler rigtig mange sig krænket!
Disse officerer, og vore valgt embedsmænd, formår ikke at forstå at de ikke repræsenterer de mange fremmede kulturer i verden, og de repræsenterer helt sikkert ikke os på ordentlig vis ved at fortsætte med at gøre sig sølle, falde på knæ, os som de virkelig burde repræsentere, for enhver lille formodning om ufølsomhed overfor den delikate mentale tilstand hos de ideologisk udfordrede.

Seneste eksempel blev fremprovoketer af en bande vanvittige afghanere, der reagerede mod en fortælling om at Koranen eller endog adskillige kopier af Koranen var blevet kasseret - helt uden ceremoni. Hvis nogen har læst den virkelige beretning, de har så erfaret at kopierne der belv kasseret og brændt tilhørte EPW (Fjendtlige krigsfanger) der er i forvaring ved Bagram Airfield i Afghanistan. De blev konfiskeret da det blev afgjort at EPW’’erne benyttedede Koranerne som en hemmelig meddelelseskanal, og i kommunikation med hinanden.

Det må være muligt at kunne forstå komplikationerne ved den omstændighed, at der gives EWP’erne lejlighed til at omgås hinanden, enten åbenlyst eller i det skjulte, og at dermed forøges chancerne for alt, fra et flugtforsøg til voldelige handlingerne mod deres vogtere.
At fjerne budskaberne der lå indskrevet i Koranerne var ikke kun god dømmekraft, det var nødvendigt og kan have reddet liv - amerikanske liv.

Forskellige versioner af historien har indikeret at så få som 100 og så mange som 2000 “ædle” afghanere har samlet sig for at protesteret mod den påståede vanhelligelse af Koranen. Disse “fredelige” og “ædle” protesterende smed sten og brandbomber mod sikkerhedsstyrkerne i vrede over den ufølsomme behandling af deres “hellige” bog.
Blot en sidebemærkning: Hvordan kan det være at protesterende, uanset om de er på denne side af dammen eller på den anden, betragtes som oprigtige, fredelige, og med en retfærdig sag, når deres handlinger udsætter de selvsamme liv som er rundt om dem, men når nogen igangsætter en fredelig, verbal eller skrevet klage mod Obamas venstredrejede regering, så er de ufornuftige, fyldte med had og endog racister?

Og hvordan kan det være, at hvis nogen skulle brænde Bibelen - på ikke ceremoniel eller anden vis - at den samme reaktion mod den handling ikke også anses som fornuftig? Hvordan kan det være vi kun tolererer disse intolerante handlinger fra de “ædle” tilhængere af Islam?

En video viser den amerikanske officer der er chef for ISAF der er stærkt fortørnet over den rædselsvækkende handling med den islamiske tekst, men han forsøger at forsikre sit afghanske publikum og den muslimske verden om at hele denne episode blot var en uheldig utilsigtet fejltagelse og at den nu undersøges omhyggeligt.Hans offentlige Nostrum Mendum ville i det mindste have været lidt afbalanceret om han også havde nævnt at Koranerne allerede var blevet vanhelliget af de muslimske EPW’er. som vart de oprindelige ejere og som vitterligt benyttede dem som notesbøger til brug i kamp.
Formoder du at de “ædle” protesterende ville have været så optændt af den viden? Tror du at de ville have krævet de muslimske fanger overdraget til en “ordentlig afklapsning”? Eller er denne episode blot endnu en antydning af den mangel på tolerance der er hos et folk der er indsvøbt i en religiøs ideologi, der prædiker og kræver intolerance overfor andre?

Hvor var de “ædle” afganske protesterende da elleve ,ja elleve afghanske politifolk åbnede ild mod NATO tropper for nogle dage siden? Og for den sags skyld, gjorde denne officer eller hans US politiske “håndlangere” nok ved det angreb og de utallige andre angreb der har fundet sted i de sidste tre år, for at protestere mod dem offentligt overfor de “ædle” afghanere?

Jeg kan ikke finde nogen video noget sted.......

Jeg undrede mig også over, hvorfor det er så bydende nødvendigt at vi som nation er så “følsom” overfor et folk der lige med det samme ville sætte vore hoveder på pæle, samtidig med vi tugter vor egen befolkning for at ikke at være tolerant nok overfor andre, hvorfor?

Dette er ikke kun en diskussion om hykleri. Vi er nu godt og grundigt beskæftiget i den psykologiske syge handling - selvødelæggelse. Vi er ikke længere tilfreds med at anse os selv, eller handlingerne af vore forgængere som forkastelige; vi er som besatte med at sikre vor egen udslettelse som nation, som kultur, som et folk.

Vor ledelse er ikke længere interesseret i rigtigt eller forkert, sandhed eller løgn, vanhelligende handlinger eller tilfældig bortskaffelse, overlevelse af vor nation eller opfattelsen af vor styrke. Det eneste der kun har betydning er at sikre os at de meste forkastelige folk og kulturer i denne verden tror på at vor undskyldning for i det hele taget at eksistere kommer fra hjertet, og at vi vil fortsætte med at stræbe mod den fuldstændige udslettelse af vor kultur, samfundsorden og befolkning.

Det land jeg har hørt om, læst om, og blev oplært i som barn synes at være fordampet. Drømmen var visionen fra vore Forfatnings Fædre, der blev holdt i live gennem mine forældres generation, og hos en stor del af min generation, men som er blevet omskåret af en kultur af knæfaldende, anti-amerikanske selvpinere, der mener de repræsenterer os alle.

Jeg har rigtig dårlige nyheder til dem; Det gør I ikke!

Semper Fidelis;

John Bernard
 
www.letthemfight.blog   

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails