mandag den 27. februar 2012

Iran klar med Kamikazeangreb!

Iran klar med kamikazeangreb

Teherans militær er i højeste beredskab med fly, speedbåde i Den Persiske Gulf     

Reza Kahlili

Samtidig med at man indledte samtaler med FN’s Atomvåben vagthund, fortsatte Iran med at forberede sig på krig over sit atomvåbenprogram. Man træner i kamikaze angreb i Den Persiske Gulf, både med fly og speedbåde, således rapporterer kilder fra de iranske væbnede styrker.
                                        
Tirsdag meddelte International Atomic Energy Agency at deres seneste forhandlinger med Iran var en fiasko. Blot dage før beordrede Irans øverste Leder Ali Khamenei Revolutionsgarden, sammen med hæren, til at være i højeste beredskab, klar med såvel konventionelle som ukoventionelle midler for at svare på enhver agression fra U.S. eller Israel over landets atomvåbenprogram, siger kilderne.

                        

De øverstkommanderende for Gardens missiler, har som forberedelse på et voldsomt modangreb kortlagt alle U.S. baser i regionen for at slå til mod dem med missiler med den hensigt at afbryde alle Amerikas luftadgange, da man mener de vil være hovedtilgangen fra ethvert angreb fra Amerika.

Gardens publikation Mashregh, in a warning to America, åbenbarede en detaljeret plan for angreb mod U.S. baser i regionen herunder de to luftbaser i Kuwait, Ali Al Salem og  Ahmed Al Jaber, og U.S. militærlejrene ved Buehring, Spearhead, Patriot og Arifjan. Målet er også U.S. baserne i Afghanistan, super U.S. basen Al Adid i Quatar, den anden super base Al Dhafra i De Forenede Arabiske Emirater og Thumrait Air Base i Oman.

Gardens planer omfatter affyringen af ballistiske missiler ved det snævre Hormuz Stræde fra dybt inde i Iran for at afbryde strømmen af olie og destabilisere verdensøkonomien.

Iran har de største og mest alsidige ballistiske missil arsenaler i regionen, nogle med en rækkevidde på over 3400 km, i stand til enten at medbære et ton konventionel sprængstof eller et atomvåben. Det islamiske regime arbejder for tiden sammen med Kina og Nordkorea om interkontinentale ballistiske missiler med en rækkevidde på over 10000 km, i stand til at nå Amerika.


Garden har også armeret hundredvis af speedbåde med sprængstoffer til selvmordsangreb mod U.S. Navy enheder og skibstrafikken i Gulfen. Kilder indenfor Garden afslører også at Garden har optrænet piloter til selvmordsangreb mod U.S. ejendom i Gulfen og dertil skal benyttes mindre fly proppet med eksplosiver.

Ifølge Sepahonline, kilden der står nær kilderne i Revolutionsgarden, bliver disse kamikazelignende flyangreb forberedt i det sydlige Iran. Garden har købt Lyoming flymotorer gennem en mellemhandler i Tyskland. Motorerne blev overført til Azerbaijan og derfra til Iran.

Flyene der forberedes til kamikazeangrebene er lette Cessnaer armeret med højeksplosiver. 60 af dem holdes klar ved Bandar Abbas luftbasen i Iran.


Garden har også overført anti-skibskrydsermissiler til Qeshm og Abu Musa øerne. Antiskibskrydsermissilerne dækker Khalij Fars (Den Persiske Gulf) med en rækkevidde på ca 300 km og armeret med 1,4 tons sprænghoveder, og Ghadr krydsermissilet med en lignende rækkevidde og udstyret med teknologi så radar kan afledes og som flyver i lav højde. 
 
De skulle være i stand til at sænke selv store krigsskibe, herunder hangarskibe, og kunne være udgøre den afgørende forskel i mødet med U.S. Navy tilstedeværelsen i Den Persiske Gulf.

Som rapporteret til CIA i midt 80’erne, er Abu Musa øen, der befinder sig i den østlige del af Den Persiske Gulf, og Qeshm øen ved Hormuz Strædets munding i langt tid blevet benyttet som forstærkede missil tilholdssteder som Garden kan benytte ved en konfrontation med Vesten. Garden kan fra de to øer med lethed afbryde strømmen af olie og angribe ethvert skib der forsøger at komme ud af  det snævre farvand.

En ting står helt og aldeles krystalklart trods anmodningen om forhandlinger med de iranske ledere og deres formodede kernevåbenprogram: De er klar til krig, fordi de er gennemført besluttede på at erhverve sig kernevåben.


Reza Kahlili is a pseudonym for a former CIA operative in Iran’s Revolutionary Guard and author of the award-winning book, “A Time to Betray.” He is a senior fellow with EMPact America, a member of the Task Force on National and Homeland Security, an advisory board member of the Foundation for Democracy in Iran and teaches at the U.S. Department of Defense’s Joint Counterintelligence Training Academy (JCITA).

http://www.wnd.com/2012/02/iran-prepares-for-kamikaze-attacks/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails