fredag den 24. februar 2012

Højeste mode i moskeen

Højeste mode i moskeen?

Bernie Planck

Læseren A.L. sendte mig følgende email for at jeg kunne se nærmere på det. Det er på tusinder af hjemmesider og gentages uden særlig mange kommentarer. Lad os lige læse indholdet først og så følger min holdning:

Højeste mode i moskeen

Vi bliver hele tiden dunket i hovedet med påstanden om, at den muslimske verden fordømmer 9/11, afskyr 9/11, og så videre.- Dog hver eneste dag bliver skjorter som denne massefremstillet, kommer på markedet og solgt af gadehandlere over hele Mellemøsten, og det synes at være helt i orden. Massemordet 9/11 er en hyldet og fejret begivenhed for millioner af mennesker.

Nu er der nogle få at vore militærdrenge, der efter måneder med at sove på den kolde jord, spise dåsemad, ikke få et ordentligt varmt bad, og borte fra de som de elsker, ja de bliver ‘fanget’ i at tisse på et par døde al-Queda typer, og de fordømmes af hele verden. Det de gjorde var ikke i orden, men den enorme forargelse kan ikke sammenlignes (min mening) med nogen der med en skjorte som denne hædrer mordet på over 3000 uskyldige amerikanere.

Her er nogle af mine observationer:

  1. Dette er ikke Mellemøsten. Det er Indien.
  2. Der er intet der antyder han er muslim.
  3. Selvom han var muslim, så kunne det være at skjorten antyder en fordømmelse af 9/11 - måske står der på ryggen. “Vi må aldrig glemme!”
  4. Selvom han var muslim, så er det eneste dette foto antyder, at der er mindst en håbløs idiot i verden. Der kan være millioner af muslimer der fejrer begivenheden, med det fortæller dette billede ikke.
  5. Selvom han var muslim, da har flertallet af muslimer ingen anelse om hvad der skete den dag, og ydermere, tvivler jeg på blot kan lægge tallene 9 og 11 sammen.
  6. Selvom han var muslim og bevidst fjerede tragedien 9/11, hvad så? Det generer ikke mig at han giver udtryk for sit synspunkt på fredelig vis. Det som bekymrer mig er muslimer der går rundt og forsøger at ændre vor måde at leve på.
  7. Jeg kan ikke se nogen moske.

Note

FoxNews, Survey Reveals 92 % af unge afghanske mænd har aldrig hørt om 9/11
Mere end 90% af de unge afghanske mænd i de sydlige provinser, hjemstedet for de vedholdende kampe mellem U.S. og Taliban kender til “denne begivenhed som udlændinge kalder 9/11,” rapporterede Wall Street Journal torsdag.

Ifølge en undersøgelse blandt 1000 15-30 årige mænd i Kandahar og Helmand - hvor præsident Obama har sendt hovedparten af de amerikanske indsatsstyrker - 92% af de som svarede sagde de ikke kendte til 9/11 efter man havde læst en beskrivelse af angrebene for dem.

“Ingen forklarede dem 9/11 beretningen -- og det er svært at vinde hjerter og sind hos mænd i den kampduelige alder i Helmand hvis de endog ikke kender til hvorfor udlændinge er her,” sagde Norine MacDonald, præsident for International Council on Security and Development, der udførte undersøgelsen.

2 kommentarer:

Margrete sagde ...

Fedt, super god sammenholdning af fiktion og fakta..nogen gange er vi simpelthen ikke kritiske overfor de forskellige medier - og et fotografi kan på et sekund tages ud af sin kontekst og indsættes i en helt anden, blot for at fremme et stereotypt billede.
Generelt har du bare en rigtig spændende blog :)

Olsen sagde ...

Af hjertet tak. Kommentarer er der ikke mange af, men jeg har indtryk af, at mange er glade for artiklerne. Under alle omstændigheder har jeg selv fornøjelse af arbejdet.

Related Posts with Thumbnails