søndag den 31. august 2014

Morder ønsker at være borger i Islamisk Stat

Ft. Hood drabsmanden vil være borger i Islamisk Stat

       
               
Den nidkære muslim Major Nidal Hasan, hvis jihad angreb på Fort Hood blev betegnet som “vold på arbejdspladsen” af Obama administrationen støtter helt og fuldt ISIS.

Fox News er i besiddelse af et udateret brev han skrev til lederen af Islamisk Stat.

I det udaterede brev skrev Hasan - der skød og dræbte 13 personer og sårede yderligere 30 ved Fort Hood i 2009, i det som Forsvarsministeriet kaldte “vold på arbejdspladsen” - til ISIS lederen
Abu Bakr al-Baghdadi at han ønsker at slutte sig til kalifatet.

“Jeg ansøger formelt og ydmygst om at blive borger i Islamisk Stat,” siger Hasan i det håndskrevne dokument adresseret til “Ameer, Mujahid Dr. Abu Bakr al-Baghdadi.”

“Det ville være en ære for enhver troende at være en lydig borger og soldat for et folk og dets leder der ikke går på kompromis med Den Almægtige Allahs religion for at behage de vantro.”

Brevet på to sider indeholder Hasans underskrift og forkortelsen SoA for Soldat for Allah.

Hasans valg af ord er værd at lægge mærke til: “et folk og dets leder der ikke går på kompromis med Den Almægtige Allahs religion for at behage de vantro.”

De særdeles ubehagelige kendsgerninger er at det såkaldte “radikal islam” faktisk er en skriftlig troskab overfor Koranens lovord. Såkaldt “moderat islam” kan man udmærket betragte som et kompromis med vantro. Disse er de hårde kendsgerninger, desværre.

Uden en reformation i Islam er vi vantro fastlåst med en religion med over en milliard tilhængere der er opsat på vor ødelæggelse eller en tvungen omvendelse.

http://americanthinker.com/blog/2014/08/ft_hood_shooter_nidal_hasan_asks_to_join_islamic_state_as_citizen.html#ixzz3BrVhgSIV

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails