mandag den 29. september 2014

Israel står bag ISIS - ny konspirationsteori

Vil Islam erkende sin interne krise?

Muslim har levet så længe med regeringer de ikke kan stole på, at rygtemøllen er deres kilde til information.

Konspirationsteorier har favoritstatus som forklaring på alle verdens rædsler. Hvis man ikke kan give Allah skylden så må man finde en anden.

Den nyeste konspirationsteri stammer fra Holland, hvor en muslimsk kvinde, Yasmina Hifi, der arbejder i Hollands Justits- og Sikkerhedsministerium har givet os følgende: “Islamisk Stat er slet ikke islamisk. Faktisk er den en jødisk sammensværgelse.”

Hun har tweetet at IS lederen Abu Bakr al-Baghdadi er Mossad agent og at konspirationen blev lavet for at få udstille Islam i et dårligt lys. Hvis jeg var hollænder ville jeg spørge: Hvem har dog ansat den dumme klovn?

Mossad behøver intet at gøre for at udstille Islam som den er. Religionen er i krise og grundene til at den ser så dårlig ud omfatter halshugninger og slalveholdelse af fange kvinder og børn. “Islamisk Stat” er blot endnu en fraktion der tiltrækker arbejdsløse unge mænd der keder sig og søger eventyr og bliver forsikret om at volden de forventes at udføre er helliggjort af deres religions oprindelse.
 
De to andre religioner i Vesten har undergået forandringer gennem tiden, udviklet sig fra primitive stammesystemer til religioner der fremmer god etisk opførsel og overholdelse af borgerlig lov. (Jødedommen og Kristendommen).

Disse religioner har gennemlevet reformationer og transformationer fra de mørkeste perioder i begyndelsen. Islam har ikke haft noget sådant. Islam begyndte processen med udvikling i løbet af de første århundreder af dens eksistens med fremkomsten af mange “skoler” der repræsenterede forskellige fortolkninger af religionen. Man begyndte at opbygge en lovstruktur og man indarbejdede metoder og ideer fra ikke-muslimer: Jøder, Kristne, Nestorianer, Persiske Zoroastrianere og end endog buddhister fra Centralasien. Disse bidragydere var med til at give den kortvarige “gylden æra” der prales så meget med af muslimer i dag.

Islam's lineære revolution blev slukket i det 13. århundrede af mongolske invasioner fra Øst og fra vilde muslimske invasioner af Spanien, af afrikanske fanatikere. Baghdad blev brændt ned og Spaniens Islamiske Gyldne tid - blev sort. Disse begivenheder sendte Islam ud i en søvn på 500 år, hvor deres engang så dominerende civilisation stod helt stille og var moden til at blive udnyttet af europæisk kolonisation.  
Et ikke anerkendt gode ved den europæiske kolonisation af muslimske lande var en opvågnen. Nogle ønskede at være med i processen med modernisering der endnu engang ville kunne sætte frigøre muslimsk talent. Uheldigvis valgte de fascistmodellen og nu stammemodellen. Hævn, fortørnelse, vild vold, og det allermest varme emne af dem alle, frigørelsen af kvinder har skabt et islamisk uhyre der ikke kan overleve.

Den hollandske muslimske kvinde, citeret i begyndelsen, kan bare ikke holde ud at tænke på, at hendes religion kan være så rædselsfuld som det ISIS praktiserer, dog er ISIS lige præcis i færd med at gendanne profeten Muhammads gerninger, og som hans tilhængere, i selvretfærdighed siger, Allahs. Koranen fortæller os at Profeten opmuntrede sine tilhængere til at “knække nakken på de ikke-troende” og “skære deres fingre af” (formodentlig for at forhindre deres fjender i at kunne bruge et våben, men unødvendigt dersom de allerede havde skåret hovedet af dem).

Profeten demonstrerede og dermed helliggjorte krigsmetoderne som vi kan se i dag: Bedrag (guerillakrig) og at give de besejrede muligheden for enten at konvertere, betale en afgift, eller dø. Dersom de ikke gik ind på hans krav - gjorde han det helt iorden ja, helligt, at slå alle mænd ihjel og tage alle kvinder og børn som krigsbytte, og lade benytte dem som “fangevogterne behagede.” Han udstødte også alle ikke-muslimske stammer fra Arabien, lige som ISIS gør nu.  

Boko Haram og ISIS følger ikke kun disse metoder, men de kræver at alle muslimer følger trop eller møder konsekvenserne. Deres øjeblikkelige succes giver ikke kun verden, men den muslimske verden, en chance for at se hvad det 7. århundredes Islam virkelig går ud på. Uden en reformation, en renæssance - så er det dette de alle får.

Resten af verden vil ikke bare vente. Dette er begyndelsen på en global krig mod det som Islam er blevet. Gode muslimer overalt har bare at bekæmpe ISIS, Boko Haram, Det Muslimske Broderskab og Hamas. Hvis de ønsker deres religion skal overleve, så må de skabe et moderne Islam der kan mere end blot ødelægge. Det er krisetid.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer, and author of How Do You Know That? You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails