torsdag den 8. september 2016

UK bygger mur ved Calais for at holde immigranter ude

UK bygger mur for at holde immigranter fra Calais ude2926


Blot to måneder efter UK stemte for at forlade EU (Brexit) har UK givet meddelelse om at man vil bygge en “stor mur” nær den meget porøse grænse i Calais, for at holde illegale immigranter ude.
UK grænsekontrol mod syd udføres i det nordlige Frankrig og forsøg på illegale krydsninger er næsten firedoblet de sidste par år. UK Border Force vagter på fransk jord standsede 84,088 illegale immigranter sidste år viser tal som kom sidste måned.  Den nye 4 meter høje muir vil blive bygget af letbeton, man vil gøre det vanskeligt at klatre på den og den vil gå langs vejene til havnebyen Calais, hvor indgangen til tunnelen også befinder sig.
Wall
“Vi vil indlede byggeriet af denne store nye mur som del af den pakke til 17 millioner pund vi har aftalt med Frankrig,” fortalte UKs immigrationsminister Robert Goodwild til en parlamentskomite i går, kunne “the Telegraph rapportere.
“Folk slipper stadig igennem” tilføjede han. Vi har sat hegnet op, nu laver vi muren.”
“Vi har også investeret i plads til 200 lastvogne i Calais således, at de har et sikkert sted at vente,” forklarede ministeren også.
Migranterne bryder hovedsageligt ind i lastvognenen og gennem sig for at komme illegalt til UK, selvom man også har oplevet de går langs skinnerne i tunnelen og stormer færger i massevis.
Størrelsen af ‘Junglen’ i Calais er øget i den seneste tid til 10,000, og volden har nået nye højder med politiet der erklærer store dele af byen for “ikke sikre zoner” efter mørkets frembrud.
I bestræbelserne for at sænke lastvognenes hastighed for at bryde ind i dem har migranterne forårsaget at køretøjer støder sammen, de har efterladt træstammer på kørebanen, kastet sten ned fra broer, og sat ild flere steder. Chaufførerne er blevet angrebet. slået med køller, dolket og endog truer med kædesave.
Tidligere på ugen lukkede hundreder af lastvognschauffører, havnearbejdere og landmænd hovedvejen ind til Calais i protest over volden og at myndighederne intet gør.
Mr. Goodwill indrømmede at målet at reducere antallet af immigranter er en “stor udfordring” under sådanne omstændigheder. “Det er vort klare mål og vi har til hensigt at stræbe efter at opfylde det på alle de måder vi kan.” sagde han.
http://www.breitbart.com/london/2016/09/07/britain-build-great-wall-calais-southern-border-stop-migrants/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails