lørdag den 17. september 2016

Hillary har råbt 'ulven kommer' for mange gange

Pigen der råbte racist og sexist og....Da vi gik i skole hørte vi om drengen der hele tiden råbte “ulven kommer.” Landsbybeboerne kom løbende til hver eneste gang for at forsvare landsbyen. Igen , og igen råbte drengen ULV men der var jo ingen ulv. Til sidst var der ingen i landsbyen der hørte efter, eller reagerede når han råbte.
  Billedresultat for the boy who cried wolf

Som Howard Kurtz skrev - hun er ved at løbe tør for ammunition:
Hun har kaldt ham temperamentsmæssig ikke egnet, alt for farlig til at sidde i Det Ovale Værelse, og helt uvidende om udenrigspolitik.
Hun har sagt han kommer med racistiske udtalelser og at mange af hans tilhængere faktisk er racister, sexister, homofober og islamofober.
Hun har sagt hans kampagne bygger på fordomme og paranoia.  
Hun har nedværdiget hans forretningsvirksomhed, forhånet ham for de ting som ikke gik godt, og anklaget ham for at tryne mindre underentreprenører.
Hvad har hun egentlig tilbage? Hvordan får hun skabt en overraskelse til oktober hvis det hele gik i luften i juli, august og september?
Det kan ikke undre at Demokraterne er nervøse.
Trods alt det snavs der er kastet ud over Trump af Hillary lejren og medierne, ligger han ganske tæt i meningsundersøgelser ved CBS/New York Times, blot 1% bagud i en ny Fox News meningsmåling og foran i vigtige stater som Florida og Ohio.
Hvad skal Clinton nu gøre?
Ja, hvad kan hun gøre? Ikke meget. Hun har råbt ‘ulven kommer’ for mange gange og folk tror ikke længere på hende. At kalde folk racister plejede at være det værste af det værste.

Nutidens Demokrater kalder dig racist, fordi du ikke er enig med deres politik.

September har vist sig at være en rigtig barsk måned for Mrs. Clinton og Demokraterne.

For en måned siden spankulerede de rundt som en knægt der har vundet i lotto:   

1) De ville blæse Trump af banene med millioner af dollars i TV-reklamer. Som Charles Krauthammer skrev har det ikke fungeret. De brugte pengene og alligevel vinder Trump ind på hende. Alle de TV-spots der kaldte Mr. Trump et uhyre - spildt.

2) De mente at Trump serverede præsidentskabet og U.S. Senatet for dem på et sølvfad. Faktisk siger dagens meningsmålinger slet intet om dette. GOP (Republikanerne) har nu langt mere tiltro til at de vil holde Senatet og det er Demokraterne der er  nervøse for 2016.

Jovist, alt det kan ændre sig. Trump kunne komme til at fortale sig og komme i slagsmål med en anden end Mrs. Clinton. Vi skal lige minde hinanden om at det har han gjort før.

På den anden side kan det ændre sig den anden vej, især hvis Mrs. Clintons helbredsproblemer viser sig igen.

Vi er midt i september og Mr. Trump vinder frem og Mrs. Clinton er den der skriger “racisme,” “sexisme” og taler om en “gruppe af bedrøvelige.”

Mit gæt er at der en smule panik i Clinton hovedkvarteret. Måske også ved den meningsundersøgelser der viser at Trump vil få 19% af de sortes stemmer - det er skræmmende for Demokraterne.

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/09/the_girl_who_cried_racist_and_sexist_and.html#ixzz4KUXy7Tpq

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails