tirsdag den 13. september 2016

Sidste chance for 'de foragtelige' ifølge Trump

Sidste chance for de “foragtelige”Da hun talte til 1000 af de overpriviligerede ved et LGBT fundraisingmøde, hvor det kostede op til 250000 dollars per stol, og hvor Barbra Streisand sang gav Clinton New Yorks liberale det de kom for at høre.
“Man kan lægge halvdelen af Trumps støtter i det jeg kalder en kurv af bedrøvelige.’ Ikke sandt?” Smiskede Clinton til hyldest og latter. “De racistiske, homofobiske, xenofobiske, islamofobiske, bliv selv ved.” De er “uforsonlige,” men de er “ikke Amerika.”
Dette var ikke en fortalelse. Clinton havde inviteret pressen til at dække denne LGBT galla på Cipriani Wall Street, hvor de billigste sæder gik for 1200 dollars. Og hun forsøgte sig med sin nye linje tidligere på israelsk TV.
“Man kan tage Trumps støtter og lægge dem i to kurve,” Den første er den med de “bedrøvelige, de racistiske, og de hadende og de mennesker ...der mener han på en eller anden vis til genskabe et Amerika der ikke længere eksisterer. Derfor glem dem....”
Og hvem kunne så være i den anden kurv - de andre som støtter Trump?
Det er de mennesker, sagde Clinton, “der føler at regeringen har svigtet dem, økonomien har ladet dem i stikken, at ingen tager hensyn til dem ...disse er de mennesker vi skal forstå og have empati for.”
Kort fortalt, Trump støtter består af 50% xenofober, hykler, racister og 50% af tabere vi bør have empati for.
Og minsandten om hun ikke fører kampagne under sloganet “Stronger Together.”
Billedresultat for last chance for the deplorable
Hendes bemærkninger er et ekko at det som Barack Obama fremførte i 2008 til ‘de stinkende rige’ i San Francisco der undrede sig over de der mærkelige i Pennsylvania.
De er “bitre” sagde Obama, de “klynger sig til deres våben eller religion eller antipatimod mennesker der ikke er som de, eller de har anti-immigrantholdninger som en måde at forklare deres frustration.”
Kort fortalt er Pennsylvania en baggård med fremmedgjorte Bibelklyngende våbentosser og hyklere, der er mistænksomme over for de som kommer udefra og for udlændinge.
Men hvem er så egentlig disse mennesker som vor nye klasser foragter, snerrer ad og har ‘ondt af’? Da afro/amerikanerne støtter Clinton med helt op til 90% er det altså ikke sorte. Det er heller ikke hispanics, der også er i Clinton lejren.
Clinton ville heller ikke tolere et sådant udfald rettet mod immigranter fra Den tredje Verden, der jo gør Amerika bedre ved at vi har større diversitet end det gamle “Amerika der ikke længere eksisterer.”
Nej, de mennesker som Obama og Clinton foragter, forhåner og har ynk for er de hvide arbejdere og middelklassemennesker som Richard Nixon hyldede som Middle Americans og Det Tavse Flertal.
De er de som førte Amerika gennem Depressionen, vandt 2. Verdenskrig og førte os gennem Den Kolde Krig fra Truman i 1945 til sejr med Ronald Reagan i 1989.
Det er disse mennesker der er Trumps støtter. De bor i røde stater som West Virginia, Kentucky og Middle Pennsylvania, og Southern, Plains og Mountain staterne har forsynet en uforholdsmæssig stor andel af soldater, søfolk, militærfolk i luftvåbenet og Marinere der har udkæmpet og er døde for at garantere friheden for de plutokratiske LGBT elskere der bare holder af at le af dem og forhåne dem til en  $2,400-per tallerken middag.
Dog er der en vis sandhed i det Clinton sagde om at fjerne “fra din tankegang” mennesker der tror Trump kan “genskabe et Amerika der ikke længere eksisterer.”
For den sidste chance for at genskabe Amerika, som Trump fortalte Christian Broadcasting’s “Brody File” fredag den 9. september er ved at være meget nær ved at svinde:
“Jeg tror dette vil være det sidste valg, hvis jeg ikke vinder ...fordi man har disse mennesker der strømmer ind over grænsen, man har illegale indvandrere der kommer hertil og de vil blive gjort lovlige og så vil de kunne stemme, og når det først er sket - ja så kan du glemme det hele.”
Politisk og demografisk står Amerika ved et vendepunkt.
Minoriteter udgør nu 40% af befolkningen, og vil være 30% af vælgerne til november. Hvis tidligere tendenser holder ved, vil 4 ud af 5 af disse stemme på Clinton.
Samtidig vil antallet af hvide, der for 60%s vedkommende stemmer Republikansk falde til 70% af vælgerkorpset, det laveste nogensinde, og det fald vil fortsætte i de næste mange år.
Den største generation og den tavse generation, og meget snart baby-boomgenerationen svinder ind, er ved at gøre tidligere røde stater som Virginia, North Carolina, Colorado, Arizona og Nevada lilla, og er ved at gøre vigtige stater som Florida og Ohio i risikozonen.
Det som er sket med Amerika er i sandhed forbløffende. Et land med 90% kristne efter 2. Verdenskrig er blevet sekulariseret af en diktatorisk Højesteret og der har kun været ynkelige protester og modstand.
En nation hvor 90% af befolkningen kan spore deres rødder til Europa, vil blive forvandlet gennem masseindvandring og en invasion over vor sydlige grænse og blive til et overvejende Tredje Verdens land inden 2042.
Hvad vil der være at bevare af det gamle Amerika?
Det kan ikke undre at Clinton var så opstemt ved dette LGBT møde. De tager jo Amerika væk fra de som “hader,” mens de i moralsk overlegenhed ser ned på de ynkelige Middle Americans der langsomt er ved at forsvinde.
Men et spørgsmål må stilles for 2017.
Hvorfor skulle Middel America når man tager i betragtning hvad Clinton mener om os dog give en præsident Hillary Clinton og hendes regimente mere troskab eller tillid end Colin Kaepernick giver til det Amerika han sådan foragter.
Patrick Buchanan


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails