søndag den 11. september 2016

Hvad Hillary mener om halvdelen af vælgerne

Se det mener Hillary så om halvdelen af vælgerne

WASHINGTON – det går tilbage i meningsmålinger og det kneb med at leve op forventningerne i den første større medietest efter Demokraternes Konvent. Hillary forsøgte sig med en ny metode til at få støtte til sin præsidentkampagne fredag ved at angribe, ikke kun Donald Trump, men snarere hans tilhængere.

Hun fortalte 1000, lesbiske, biseksuelle, transkønnede donorer i New York at halvdelen af Trumps tilhængere har hadfyldte synspunkter der gør at de kan placeres i en “forsamling af bedrøvelige,” og hun kaldte dem “uforsonlige.”
“Man kan lægge halvdelen af Trumps støtter i det jeg kalder “forsamlingen af bedrøvelige,” ikke sandt” sagde Clinton og modtog latterhyldest og klap da hun talte til de 1000 donorer ved en LGBT fundraising galla i New York.
Hillary Clinton
“Den racistiske, sexitiske, homofobiske, xenofobiske, islamofobiske - sæt selv navn på.” Hun tilføjede at Trump har “givet stemme til mange af de elementer ved sin retorik i kampagnen og ved retweets, og hun fortsatte med at “nogle af disse mennesker - de er uforsonlige, men heldigvis er de ikke Amerika.”
Den anden halvdel af Trumps støtter, sagde hun, falder i kategorien af de som føler sig fremmedgjorte ved økonomisk ustabilitet og regerings dysfunktion og de er desperate efter forandring, efter 8 år under Demokraten præsident Barack Obama.
“Det er de mennesker vi har forståelse for og også empati med,” sagde hun.
De nyeste nationale meningsundersøgelser viser at valget er meget tæt, med Trump i fremgang.
Trump kampagnen kaldte hendes kommentarer en “del af opdelingen i politik.”
Endog nogle Demokrater mente det var en fejl, ved at Trump kan få støttte fra et par og 50 millioner vælgere.
Selvom det meste af Clinton kampagnen har udviklet sig til at skabe negative holdninger til Trump, så er denne nye vending med fokus på hans støtter, noget der kan være afgørende i et tæt valg.
Trump’s kampagne kom med en udtalelse tidligt lørdag hvor man anklager Clinton for at kaste vanære over “hverdagens amerikaner” der støtter Trump.
“Netop som Clinton sagde hun ville igangsætte en positiv kampagne flåede hun masken af sig og åbenbarede sin foragt for hverdagens amerikaner,” sagde Trump talsmand Jason Miller. “Og det som i sandhed er forkasteligt er ikke blot at Hillary Clinton foretog en utilgivelig fejl  foran velstående donorer og journalister der tilfældigvis var til stede, men at Clinton åbenbarede hvor lidt hun har respekt for hårdtarbejdende mænd og kvinder i Amerika.”
Trump siger på Twitter: “Wow, Hillary Clinton fornærmede i den grad mine tilhængere, millioner af hårdtarbejdende mennesker. jeg tror det kommer til at koste hende ved stemmeurnerne!” h
Clinton kampagne talsmanden Nick Merrill gik på Twitter for at rette op på skaden ved at sige hun udelukkende henviste til tilhørere ved Trump møder, ikke alle hans støtter.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails