tirsdag den 13. september 2016

Hillary er Evita Peron om igen

Hun er Evita Peron om igen

Ben Stein

Hillary Clinton omtaler halvdelen at Donald Trumps støtter - de er “racister....xenofobiske...islamofobiske...homofobiske...en flok ‘bedrøvelige.” Synonymer for “deplorable” på Wiki og i mange ordbøger er
“Uværdige, skamløse, uden ære, uden undskyldning, kan ikke tilgives, fortjener at blive forhånet, forkvaklede....”Billedresultat for deplorable
Mrs. Hillary Rodham Clinton, der fremførte en serie at løgne og slap fra det med flere hundredtusind dollars på lommen kalder nu mennesker der ønsknker at regeringen skal sørge for lov overholdes for ‘forkvaklede.’
Mrs. Clinton, der netop nærmest er fundet skyldig i at have begået rundt regnet 300000 ovortrædelser ved at slette email underlagt Kongressen og smadre sine Blackberries med hamre for at slette tusinder flere kalder nu mennesker der ønsker at have grænser der respekteres i dette land for “utilgivelige.”
Der er lige nue rundt regnet mellem 60 til 70 millioner der støtter Trump. De ønsker at de eksisterende love om immigration skal overholdes. For Mrs. Clinton er overholdelsen af de love naturligvis næsten som når man holder et kors frem for en vampyr - og hun kalder - rundt regnet 35 millioner amerikanere - “utilgivelige.”
Hillary Clinton, der mobbede kvinderne som hendes ægtemands forulempede og undertiden voldtog, og udskammede dem og ydmygede dem, og nedbrød dem og truede deres børn, kalder mennesker der ønsker at holde dømte voldtægtsudøvere ude af dette land for “uden ære.” Hvor dybt kan man dog falde?
Mrs. Hillary Clinton stod bag,  at en US ambassadør bliv analt sodimiseret og myrdet ved hendes foragt og mangel på handling, derpå lagde hun skylden på en filmmager af en satirisk film, og sendte ham i fængsel og snerrede derpå om de døde og sin egen uduelighed “What difference — at this point, what difference does it make?” Hun mener at mennesker der ønsker at politiet skal håndhæve love og holde slynglerne i fængsel er foragtelige.
Mrs. Hillary Clinton, der sammen med Barack Hussein Obama, har fået ‘myrdet FBIs rygte, og gjort Justitsministeriet til hendes eget, mener at mænd og kvinder der ønsker at respektere lovhåndhævere er racister.
Hvor i alverden kom så lige det der med “homofobisk” fra? Hvornår har Trump sagt noget mod homoseksuelle? Ikke et eneste ord. Men det standser ikke Hillary. På samme vis har Trump ikke sagt noget mod sorte. Igen, hvor kommer så det der med “racistisk forretning” fra? Det kommer naturligvis fra hendes plan om at vinde ved at få splittet os op og få os til at hade hinanden. Og så er Trumps støtter racister, ikke sandt? Og kan “ikke tilgives”, ikke sandt?
Denne kvinde der netop har ytret den mest ondsindede bagvaskelse af mænd og kvinder, hvis eneste ‘synd’ er at støtte en kandidat der vover at stå hende imod, der vover at stå medierne/Wall Street, kammeratskabet i Det Hvide Hus imod siger det kun er hende der “temperamentsmæssig er klar” til at være præsident. Nå så! Temperamentsmæssig klar til at arbejde for KGB er mere korrekt.
“Historien er et mareridt som jeg forsøger at vågne op fra,” sagde James Joyce. Dette mareridt sker lige nu for vore øjne. Vi må hellere vågne. En menneske med så megen vrede, med så megen foragt for sandhed og lov, i Det Hvide Hus. Gud Hjælpe Os.
http://spectator.org/the-meaning-of-deplorable/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails