tirsdag den 20. september 2016

Al Gores miljøfup betalt af George Soros

Al Gores miljøfup betalt af George SorosSkurken George Soros, som taget ud af en Bond bog, har sine fedtede fingre i enhver politisk rævekage. Hvis der er en sektor hos venstrefløjen som Soros ikke støtter, se den er svær at finde. Og hvis du nu ikke finder det ganske naturligt at associere den tidligere nazi kollaboratør med Al Gore så vil  de seneste Soros læk vise dig  det burde du.
Milliardæren George Soros gav tidligere vicepræsident Al Gores miljøgruppe millioner af dollars i tre år for at skabe et “politisk ståsted for aggressiv U.S. handling,” mod global opvarmning, ifølge de lækkede dokumenter. Et dokument udgivet af DC Leaks viser at Soros, en ungarsk født venstreorienteret finansmand, ønsker at hans nonprofit Open Society Institute (OSI) skal gøre mere for at støtte global opvarmnings politik i USA. Det omfattede et budget på 10 millioner dollars om året til støtte for Gores klimagruppe i tre år.
Ifølge et læk af et OSI memo står der: “U.S. Programs Global Warming programmer blev efter George Soros forslag engageret i problemet med global opvarmning.” Der har været et budget på $11 million i ydelser til global opvarmning i U.S. Programs budgettet i de seneste år,” lyder det i memoet. “Dette punkt på budgettet åbenbarer George Soros forpligtelse på $10 millioner per år i tre år til Al Gore’s Alliance for Climate Protection
Husk så på at Gore og Soros har samme målsætning. Og jeg mener ikke venstrefløjspolitik, men i penge. Gore har en hedge fond. Han blev ikke ubegribeligt rig ved at lave en dokumentarfilm, men ved at finde nye vinkler på Grønt Tyveri. Der er rigtig store penge i forskellige miljøprogrammer og planer. Mest påfaldende er den berygtede CO2 skat, der holder venstreorienterede oppe om natten savlende over bunker af grønt.
Hermed menes ikke træer (grønne dollarsedler) .
The Clintons er et mikrokosmos over deres partis fordærv og korruption, men de mere respektable personer, som Gore, er de alle i bund og grund snydepelse. Og bag dem står milliardæren som Soros.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.
http://www.frontpagemag.com/point/263889/al-gores-environmental-scam-funded-george-soros-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails