søndag den 25. september 2016

Hillarys helbred - fakta, formodninger - og hvem er the Big Black Dude?

Hillary's lungebetændelse - fup: En opgørelse. Lad os få nogle svarBlot fire dage efter jeg skrev "The Decrepit Candidate" her på American Thinker, blev Hillary Clinton dårlig ved den 15. 9/11 mindehøjtidelighed og forlod presseopbuddet for tidligt, og blev ført, stiv som et bræt, ind i hendes bil for at flygte til datteren Chelseas lejlighed.

Takket været en borger, Zdenek Gazda, der tog en video, og nu set af millioner af mennesker i verden ved vi at Clinton kampagnens oprindelige udtalelse om at Hillary var blevet “overophedet” var løgn. OK lad os være en smule mere kærlige - dersom Hillary nu faktisk var ‘overhophedet’ og dehydreret så var det delvist sandt, men blev gjort til løgn fordi det ikke er hele fortællingen.

Efter Gazdas video blev offentligt kendt, var der brug for en ny undskyldende forklaring, og den blev givet af Hillarys personlige læge Dr. Lisa Bardack, der har skrevet at hun har undersøgt Hillary - fredag den 9. september, taget prøver og stillet diagnosen “en mild ikke smitsom bakteriel lungebetændelse,” (uanset hvad det så er, muligvis for at beskrive det for lægmand). Hillary får så antibiotika (anden gang siden 2. september) og er blevet bedt om at hvile sig. Da hun formodentlig ignorerer den gode doktors råd, er Hillary vendt tilbage til kampagnen og fundraising samme dag.

Jeg tvivler ikke på Hillary havde lungebetændelse, men det er også en delvis sandhed (løgn) for det er ikke hele fortællingen, ikke sandt? Vi kan nu forstå at Hillary er meget hemmelighedsfuld om sit helbred, da hun åbenbart ikke har fortalt sin kampagnestab eller medkandidat Tim Kaine om lungebtændelsesdiagnosen før hun kollapsede søndag.

Jeg forholder mig skeptisk til om hun virkelig har et godt helbred, og jeg mener der er meget gode chancer for at den selvsamme hemmelighedsfulde Hillary skjuler en neurologisk, svækkende tilstand for offentligheden og muligvis for de fleste udover hendes nærmeste, muligvis også for sin læge Dr. Bardack.

Hvis det er tilfældet er det at være med ved 9/11 mindehøjtidelighederne at udsætte sig for en stor risiko, da der er mange mennesker, der sker en masse og med mange distraktioner på samme tid i et ukontrolleret miljø, der er masser af journalister, masser af kameraer der tager billeder, masser af muligheder for at holde øje med en neurologisk tilstand, og så sandelig ikke et godt tidspunkt for at noget ‘skal gå galt’, hvilket så også skete.

Her er så Hillary tidligt om morgenen ved mindehøjtideligheden før det gik galt:
Læg mærke til hendes solbriller. De er blevet beskrevet som “koboltblå” af skarpsynede internetnørder, og de synes at have specialglas designet til at blokere for rød-spektrum lysfrekvenser (der kan igangsætte, eller forværre anfald hos mennesker med visse neurologiske sygdomme).

Man kan udlede dette ved at opdage at glassene er fuldstændig sorte udefra (da de skal absorbere dagslyset røde frekvenser), men den del af glassene der afspejler en mands hvide skjorte tillader dagslysets blå frekvenser.  

Læg også mærke til the Big Black Dude i øverste venstre hjørne. Denne fyr er næsten aldrig mere end et par få skridt fra Hillary når hun optræder offentligt, mere om ham senere.

Det blå skær fra glassene bliver mere tydeligt i dette arrangerede billede af Hillary der forlader Chelseas lejlighed senere samme dag:

Dagslysets røde frekvenser absorberes af glassene, men det gør de blå frekvenser ikke - dem kan du se.
Billedet herover er taget under mindehøjtideligheden og er blevet beskrevet som “klem min finger,” en test af følelsen eller/og muskelstyrken i fingrene. Det er ikke klart i dette foto om Hillarys ledsager Christine Falvo, en tidligere medarbejder fra Hillarys Udenrigsministerium der nu arbejder for et New York City public relations firma faktisk udfører en neurologisk test. Måske kunne en foretagsom journalist spørge  Chuck Schumer, ham der ser til i venstre side om han kan huske hvad der foregår.

Da Hillary blevet “overophedet og dehydreret” forlod hun mindehøjtideligheden og gik ud på gaden, hvor hendes van skulle hente hende. I fotoet nedenunder, taget da hun forlader stedet støtter Christine Falvo Hillary, mens Hillary har sin højre hånd ind til brystet. Dette er en klassisk manøvre hos mennesker med Parkinsons sygdom for at skjule, at hånden ryster, men vi kan ikke af dette enkeltfoto afgøre om det er hvad der foregår. Vi har brug for at se en video for at afgøre om Hillary udførte denne handling i længere tid.

Læg mærke til the Big Black Dude til højre lige bag Hillary. (læg også mærke til at Christines solbriller ikke reflekterer kun blåt lys).
På gaden brugte Hillary pælen og hjælp fra Christina Falvo til at holde sig oprejst. Man kan se at hendes knæ skælver, men ellers er hun stiv som et bræt.  The Big Black Dude har netop åbnet døren til bilen.
På billedet herover fra Gazda videoen ses Hillary der løftes ind i bilen, hendes knæ ryster men hendes overkrop er stiv. Christine forsøger stadig at holde hende oprejst, mens the Big Black Dude, og en ikke kendt person på højre side løfter hende forover og ind i køretøjet.

Nogle af dinosaur medierne har rapporteret at Hillary “snublede på fortovet” og “faldt ind i bilen.” Andre fortæller at hun “besvimede.” Dette foto viser den ekstremt lave kvalitet hos “journalistik nu om stunder, idet der beskrives ting der bare ikke skete, som man kan se i videoen. Hillary “snublede” ikke, hendes knæ rystede. Hun “besvimede” ikke (miste bevidstheden og blive lammet). Hillary selv siger hun ikke besvimede, og måske siger hun for en gang skyld sandheden, fordi videoen viser at hun åbenbart var vågen, men ikke kunne bevæge sig. Hun har haft et slagtilfælde af en slags. .

Det er selvfølgelig ikke første gang Hillary har været fraværende under kampagnen. Se hvad der udspandt sig den 4. august, 2016 ved et møde i Las Vegas.  

En “tavs demonstrant” blandt publikum vifter med et flag. Hillary står som lammet.
The Big Black Dude kommer frem mens Hillary står ubevægelig og intet siger.
Han lægger sin højre arm om hendes skulder og siger noget til hende. Så begynder Hillary at komme ud af sin trance.

Her er så hvad the Big Black Dude sagde til Hillary:
"It's OK.  Vi skal ingen steder. Bliv ved med at tale....”

De demonstrerende udgjorde ingen sikkerhedsrisiko. Dette ikke for at sige at Hillary ikke kan være i farezonen - dette er en lægelig intervention for at få hende ud af sin trance.

Hvis du er i tvivl, så se hvad der fulgte bagefter:

Mens Hillary stod fuldstændig som ‘frosset’ kom to fyre, der med stor sandsynlighed er Secret Service agenter fra Hillarys hold frem mod hende fra højre.

Hillary kommer ud af sin ‘trance’ og begynder at tale igen, gentager hvad the Big Black Dude sagde til hende: "OK.  Here we are."  Så giver hun sin berygtede Wicked Witch of the West latter og fortsætter:  "OK, we'll keep talking."

I mellemtiden læner the Big Black Dude, der så absolut ikke har en fysik som en Secret Service agent sig frem og siger noget til en af agenterne, og går derpå bort fra podium. (Video her.)  Hvem er denne fyr, som har myndighed til at fortælle Secret Service agenter hvad de skal gøre?
Her er så et billede fra 2010, da Bill Clinton netop havde fået en hjerteoperation. På Bills venstre side ses the Big Black Dude, der var Bill lægelige assistent (bemærk tøjet) og som fulgte med Bill og overvågede ham mens han kom sig.
The Big Black Dude (på højre side, i civilt tøj) har været med i Hillarys kampagne næsten fra begyndelsen som dette billede tidligt fra kampagnen viser. Derfor er denne mand en som Clintons kender og har tillid til, og så er der absolut ingen tvivl om at han fungerede som lægeassistent da Bill skulle komme sig.
Du husker helt sikkert dette billede fra februar 2016, da de store mediehuse fortalte at Hillary gled på trappen og havde brug for hjælp til at komme op på verandaen. Mit spørgsmål er: Hvad gled hun på? Det var en smuk dag der i South Carolina. Ingen sne, ingen våd overflade. Ingen bananskræl. Hun kunne have snublet, måske, eller faldet, men gledet? Jeg mener det ikke. Den der løfter Hillary op til toppen er den altid nærværende Big Black Dude, og en ikke identificeret person der hjælper hende fra højre side.

Mit spørgsmål er, hvis Hillary er i så fremragende form som fortalt af Dr. Bardack, med dårligdomme under kontrol ved medicin, og “sæsonbetonede allergier” (en usædvanlig lang allergisæson fra januar til december) der gør at hun får hosteanfald som hendes eneste kroniske tilstand, hvorfor skal hun så have sin Big Black Dude, der åbenbart har en lægefunktion, hos sig hele tiden?

Hvis vi kendte identiteten og den rolle i Hillarys kampagnen som the Big Black Dude har mener jeg vi kunne have svaret på om Hillary har en ikke kendt medicinsk udfordring, især et neurologisk problem.

Det er måske ikke Parkinsons som Dr. Ted Noel ellers mistænker ved de tydelige omstændighedsbeviser. Det kunne være en varig skade fra hendes hjernerystelse i 2012, eller et andet problem.

Her er så udfordringen for Jer foretagsomme journalister der følger Hillarys kampagne. (Lytter du Andrea Mitchell?). Næste gang I taler med hendes kampagneleder Robby Mook, så stil ham disse spørgsmål:

  1. Hvem er the Big Black Dude?
  2. Hvem betaler hans løn?  Regeringen eller Clinton kampagnen?
  3. Hvad er hans opgave i kampagnen?
  4. Er han læge eller sygeplejer?

Se så om du kan få ligefremme svar fra Robby, ikke en bunke fordrejninger og løgne vævet ind i Trump-trashing.

Åh jeg glemte. Du bliver nødt til at forlade den der Clinton Protection Mode for at udføre et efterforskende arbejde. Det kommer ikke til at ske.

Når vi ser fremad er det to ting der vil hæmme Hillary, hvis hun virkelig skjuler en neurologisk lidelse.

  1. Steve Bannon og Kellyanne Conway, folkene bag Trumps kampagne er ikke dumme. Hvis de mener Hillary skjuler sit dårlige helbred og især hvis de mistænker hende for at have Parkinsons kan de forsøge at arrangere “stressende” ting for Hillary under hendes kampagnemøder eller taler. Hvis Hillary får nogle få flere “episoder hvor hun går i stå” eller fortsætter med hosteanfaldene før 8. november, så kunne det måske ikke være tilstrækkeligt til at få hende til at opgive kampen, men det kunne overbevise mangen en vælger om at Hillary er alt for syg til at være præsident.
  2. Enhver offentlig fremtræden udgør for Hillary en højrisiko. Hendes kampagne kan forsøge at kontrollere denne risiko ved at lade hendes offentlige fremtrædender være ganske få, og ved at vælge mindre møder med et lille publikum, således at hele atmosfære kan kontrolleres langt strammere. Men det er stadig risikabelt - overraskelser kan indtræde og det vil de..

Og nu venter alle, holder øje og analyserer.

Nick Chase is a retired but still very active technical writer, technical editor, computer programmer, and stock market newsletter writer.  You can read more of his work on the American Thinker website and at The Contrarian's View.


http://www.americanthinker.com/articles/2016/09/hillarys_pneumonia_hokum_a_timeline.html#ixzz4L3hcvzTq

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails