mandag den 26. september 2016

Er Hillary psykisk i stand til at debattere

Er Hillary i færd med at psyke sig selv til debatten?

Hvis jeg kunne mønstre sympati for Hillary Clinton ville jeg være dybt bekymret over hendes mentale og fysiske tilstand mens hun forbereder sig på den 90 minutter lange debat mandag ved Hofstra University.


Vi har set meget lidt til hende nu her hvor forberedelserne til debatten åbenbart optager al hendes tid. En noget foruroligende varsel om hendes mentale tilstand kom onsdag da hun holdt en besynderlig telekonference for en arbejdermøde i Las Vegas. Hendes spørgsmål: “Hvorfor er jeg ikke foran med 50 point?” gav anledning til overskrifter. Men det skingre toneleje i stemmen da hun leverede denne fantasifyldte gåde var højst mærkværdig - mildt sagt.  


Forestillede hun sig stående på en scene foran et kæmpepublikum og forsøgte hun sig som oratoriker? Se dette mindre end et minut lange uddrag og læg mærke til at hun synes at blive ophidset og så hæves stemmen.
Så er der det med øjnene. Jeg formoder hun blev rådet til at se direkte ind i kameraet. Uden tvivl var man klar over at konservative har lagt mærke til at hendes øjne flagrede ved et mindre møde ved Temple University mandag.
I et muligt forsøg på at psyke sig selv overkompenserede hun med et ‘dødsblik’
Ligner det en sund og afbalanceret kvinde?


Hvad hendes helbred angår lider hun åbenbart af en eller anden slags ikke kendt neurologisk tilstand. Nick Chase fine artikel “Hillarys Pneumonia Hokum: A Timeline” (ligger her på synopsis) beviser til fulde at hendes kampagne ikke fortæller hele sandheden om hendes dårligdomme.  Der sker ofte ting der ikke bliver lægeligt forklaret. Og vi ved også at præsidentkampagner ofte lyver løgne om kandidatens helbred - og det lige til at de er døende. Jim Geraghty fra NRO skrev:
Senator Paul Tsongas… og hans læger løj så det glødede:
Da Tsongas forgæves forsøgte sig som Demokratisk nomineret i 1992 præsidentkampagnen omtalte han at han havde overlevet cancer kendt som non-Hodgkins lymfecancer. Men Tsongas og hans læger ved Dana-Farber Cancer Institute i Boston, Ronald W. Takvorian og George P. Canellos, gentog hele tiden at han ikke havde cancer - hvilket ikke var sandt. Ved denne handling antydede de at sygdommen var kureret, hvilket den ikke kan.
Der er vægtige grunde til at tro, som Chase formoder, at Hillary har tendens til anfald der kan fremprovokeres på forskellige måder. Hvis det er således, skal hendes stab frygte en sådan tilstand foran et kæmpepublikum der ser med på TV. Hvad skal de så gøre? Jeg er ikke kvalificeret til at kende, hvilke slags medikamenter der kunne hjælpe, og hvilke bivirkninger disse har om nogen.


Men jeg formoder de meget gerne vil have kontrol over hele seancen for at dæmpe eventuelle stimuli der kunne sætte et anfald i gang. Især når det drejer sig om rødt lys.


Vil Hillary optræde med sine nu berømte blå solbriller?
Eller med andre berømte briller, for at holde øjnene i ‘skak’ og undgå dobbelt syn?
Det mest åbenbare de skal tage hensyn til er stress. Ud over hele sceneriet, det store publikum står de overfor en mand de anser som værende uforudsigelig, fjendtlig og skræmmende. Derfor skal hun trænes til at modstå stressprovokerende angreb ved en Trump surrogat, og fokusere ligeså så meget på at holde protokollen for at undgå et anfald eller hurtigt komme sig af et. (Se Chases fremragende beretning (i artiklen der henvises til tidligere) om en hændelse, hvor hun midlertidigt ‘frøs’ foran publikum og måtte have hjælp af en assistent for at komme til sig selv. En af de første ting der skal holdes øje med mandag aften ved debatten er om den unavngivne hjælper , som Chase døbte the Big Black Dude, og som jeg kalder badge man er til stede, han synes altid at være klar til at gribe ind når der opstår problemer med helbredet).


Al denne træning til forventede angreb fra Trump skal bare skrives ind som svar i hendes hjerne. En fare hun står overfor er, at hun forfalder til sin karakteristiske skingerhed, en vred stemmeføring, fordi hun bliver ophidset og for fokuseret på det hun skal undgå for at få et anfald.


Alt, alt for meget at holde styr på. Man kan ikke fokusere krystalklart på det hele på en gang. Og hendes prioritet vil ikke være at besejre Trump, mere at undgå at tabe ansigt.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/09/is_hillary_psyching_herself_out_for_the_debate.html#ixzz4L9MSIv6J

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails