tirsdag den 6. september 2016

Airbus i Saudi Arabien og kulturel diversitet

Airbus i Saudi Arabien - og kulturel diversitet


Saudi Arabien det nationale luftfartselskab var meget stolte over at være verdens første selskab der benytter en helt ny model af Airbus A330, en meget succesrig tomotorers konkurrent til Boeing 777. Den nye model A330 Regional, blev med stolthed præsenteret af Airbus:
Saudi Arabian Airlines, det nationale luftfartsselskab i Saudi Arabien vil være det første luftfartsselskab i verden der benytter den nye Airbus A330-300 Regional.
Disse populære brændstofeffektive Airbus fly med brede kroppe vil være en del af Saudi Arabian Airlines’ eksisterende Airbus flåde af tolv A330-300s og 50 A320 Family.
Markedet for passagerer i Saudi Arabien er i øgning både hos de regionale og indenrigsruterne. Den nye A330-300 Regional udgave er især designet til disse operationer og er Airbus’ løsning til markeder med store befolkninger og hurtig øgning i koncentreret trafikstrømme. A330-300 Regional kan løfte kapaciteten kraftigt hos adskillige af Saudi Arabian Airlines mest anvendte ruter, og være i stand til at give en bedre flyservice for rejsende i Saudi Arabien der rejser regional.
Saleh bin Nasser Al-Jasser generaldirektør for Saudi Arabian Airlines, sagde: “Fleksibiliteten ved A330-300 Regional er unik, med stor kapacitet og brugsmuligheder der vil gøre os i stand til at udvide vor indenrigs- og regionale netværk og bedre kunne klare den stadig større andel af flypassagerer. Ved at introducere A330-300 Regional i vor nuværende flyflåde har vi taget et ideelt valg, og følger dermed vor tidligere forpligtelse med at have en flåde af fly der allerede med succes har hjulpet os til at indfri vore ambitioner.” føjede han til.
Luftfartsselskabet er da også meget stolt:

Saudi Arabien er et meget stort land med enorme afstande, hvor befolkningen er centreret forskellige steder, og hvor terrænet er meget barsk hvilket gør flyvning mellem destinationerne meget mere praktisk end traditionel transport. Resultatet er, takket være de store indkomster, at der er et meget stor og hastigt voksende marked for indenrigsflyvning.

Der er blot et problem: Kulturnormerne for mennesker med rødder i Beduinstammer, og i et moderne land, hvor fysisk arbejde for en stor dels vedkommende uddelegeres til udlændinge, ikke lige passer til de skinnende nye fly, med det smukke indre.

Husk at de saudier der rejser ud af landet er langt mere sofistikerede end deres landsmænd der må blive hjemme og aldrig har måttet erfare, hvordan vantro opfører sig.

Denne video fra LiveLeak viser hvad der skete i løbet af få dage efter vore saudiske venner fik adgang til flyet.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails