fredag den 9. september 2016

Hillary hævder hun ikke aner hvad 'C' står for i dokumenter. Julian Assange modbeviser det

Hillary hævder hun ikke aner hvad et ‘C’ i dokumenter står for. Julian Assange beviser hun gjorde

WikiLeaks grundlæggeren Julian Assange lancerede nyheder på Fox News' "Hannity" tirsdag aften da han fremlagde bevis der tyder på at Hillary Clinton løj over for FBI efterforskerne om markeringer for klassificerede emner.
Under hendes udspørgen af FBI den 2. juli påstod Clinton at som Udenrigsminister vidste hun ikke at information markeret med “(C)” viser det er fortroligt materiale. Ifølge FBI dokumenter, havde hun spekuleret på om at et “C” i parentes blev brugt for at markere afsnit i alfabetisk orden. Det helt åbenbare efterfølgende spørgsmål -”Javel så, så du så nogensinde et ‘A’ eller et ‘B’ i de foregående afsnit?” blev ikke stillet. Forbløffende nok godtog FBI hendes forklaring.
Assange påstod at Clinton udmærket vidste hvad (C) stod for - fordi hun selv har brugt det tusinder af gange. Han kom med nyheden i slutningen af sit interview med Sean Hannity.  
“I FBI rapporten der kom fredag er jeg enig i analysen, det er meget besynderligt at det blev frigivet fredag eftermiddag på en Labor weekend,” sagde Assange. “Jeg mener virkelig det stiller spørgsmål ved hvad det er FBI forsøger at lege....Hillary Clinton siger at hun ikke kan huske hvad et ‘C’ i parentes står for. Enhver ansat i regeringen og i WikiLeaks ved at det står for fortroligt klassificeret. Og faktisk har vi allerede tusinder at mails fra Hillary Clinton...med et ‘C’ i parentes,” sagde Assange samtidig med han viste dokumenter. “Tusinder af eksempler, hvor hun selv har brugt ‘C’ i parentes og underskrevet det, og flere end 22000 gange har hun modtaget mails fra andre med ‘C’ i parentes. Derfor er det absolut utroligt at Clinton lyver om det. Hun lyver om at hun ikke ved hvad det står for, men det er noget foruroligende at James Comey går med ind på den juleleg.
Clinton vidste det. FBI ved at hun vidste det.
De ved også at hun ikke behandlede stærkt fortroligt NSA information korrekt - herunder SIGNT (signals intelligence) og email fra the Special Access Program (SAP) gennem “stærkt overvågede GAMMA kanaler,” som tidligere NSA analytiker John Schindler for nylig kunne fortælle i the NY Observer. Hun løj over for offentligheden, over for Kongressen og over for FBI om alt det.
Det er på tide der kommer en uafhængig anklager på banenI

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails