søndag den 11. september 2016

Clinton og Nordkoreas atombombesprænginger

Tilbageblik: Bill Clinton - US vil være mere sikker grundet min aftale med Nordkorea

Daniel GreenfieldvNu her hvor Nordkorea fortsætter med at udvikle sit kernevåbenprogram, så bør der gives kredit til den mand der hjalp med til at gøre programmet muligt.
“Standardiseringen af kernevåbenmissilet vil gøre det muligt, (Nordkorea) at producere helt overlagt, og så mange vi ønsker, i varierende større, lettere og typer af stærkere anslagskraft,” sagde Nordkorea. “Dette har helt bestemt fremmet teknologien med monteringen af kernevåben på ballistiske raketter.”
Her er så et tilbageblik på Bill Clinton der forklarer, hvordan hans fupaftale med Nordkorea som tillod at det fik kernevåben ville holde Amerika i sikkerhed.
“Godaften! Jeg er glad for at United States og Nordkorea i går nåede frem til en aftale om teksten i et dokument om Nordkoreas kerneprogram. Denne aftale vil hjælpe med til at opnå et langvarigt og vitalt amerikansk mål: At få afsluttet trussel om kernevåbenudvikling på den koreanske halvø.
Denne aftale er god for United States, god for vore allierede, for sikkerheden i hele verden. Den reducerer faren ved kernevåbenspredning i regionen. Det er et vigtigt skridt mod at få Nordkorea ind i det globale samfund.
Jeg ønsker at takke minister Christopher og vor chefforhandler, ambassadør Bob Gallucci for at gennemføre disse forhandlinger. Jeg spurgt Bob om han fik nogen søvn da han nu skal besvare alle jeres tekniske spørgsmål om denne aftale, og han sagde han havde fået sovet noget. Derfor behandl ham venligt. . Efter at have mødtes med min rådgivere i national sikkerhed, har jeg instrueret ambassadør Gallucci om at vende tilbage til Geneve fredag med det formål at underskrive aftalen.
The United States har siden 1980’erne været bekymret over muligheden for, at Nordkorea var ved at udvikle kernevåben. Tre administrationer har forsøgt at bringe dette kerneprogram under international kontrol. Der er intet vigtigere for vor sikkerhed og for stabiliteten i verden at forhindre spredningen af kernevåben og ballistiske missiler. Og United States har en ubetvingelig forpligtelse til at beskytte vor allierede og vort fælles demokrati i Sydkorea. 38000 amerikanske tropper er stationeret på Halvøen og garantien for den forpligtelse.
I dag efter 16 måneders intense og vanskelige forhandlinger med Nordkorea har vi afsluttet en aftale der vil gøre United States, den Koreanske Halvø og verden sikrere. Ifølge aftale har Nordkorea indvilliget i at fastfryse sit eksisterende kerneprogram og acceptere international inspektion af alle eksisterende faciliteter.
Denne aftale repræsenterer første skridt på vejen til en atomvåbenfri Koreansk Halvø. Den hviler ikke blot på tillid. Aftalen vil blive certificeret af the International Atomic Energy Agency. The United States og Nordkorea er også blevet enige om at lette handels restriktionerne og gå fremad mod at oprette mæglingskontorer i hinandens hovedstæder. Disse kontorer vil lette Nordkoreas isolation.
Fra begyndelsen af forhandlingerne har vi konsulteret tæt med Sydkorea, med Japan, og med andre interesserede parter. Vi vil fortsætte med at arbejde nært sammen med vore allierede og med Kongressen mens vor relation med Nordkorea udvikler sig.
I denne administration har kampen mod spredning af kernevåben været blandt vore mest internationalt orienterede profiler, og vi har gjort store fremskridt med af få fjernet kernevåben fra Ukraine, Kazakhstan og fra Hviderusland. Kernevåben i Rusland er nu ikke længere rettet mod vore borgere. I dag burde alle amerikanere vide at som resultat af denne indsats med Korea, vil vor nation være sikrere og fremtiden for vort folk sikrere.”
Hvis du ser ligheder med aftalen med Iran, så kan det ikke være tilfældigt. Det var Hillary Clinton der hjalp med til at få den sat i værk.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam. http://www.frontpagemag.com/point/264124/flashback-bill-clinton-us-will-be-safer-because-my-daniel-greenfield

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails