torsdag den 15. september 2016

Hillarys overvægt og hykleri

Hillarys helbredshykleri

Hillary var for syg til at blive ved ceremonierne den 11. september og blev eskorteret væk. Hendes læger har meddelt at hun har lungebetændelse, hvilket sammen med en hjernerystelse som vi erfarede har gjort, at hun kun kan arbejde få timer om dagen og ofte ikke kan huske ting der for nylig er sket.


Hillarys helbredstilstand som præsident er vigtig. Når vor nation har haft syge præsidenter som Wilson i 1919 eller FDR i 1945, led ikke kun vor nation, men hele verden under det, men dette er ikke udelukkende på grund af helbredsproblemerne. (læs denne på synopsis) Reagan blev skudt som præsident. Eisenhower havde alvorlige hjerteproblemer. Begge var ældre end de fleste andre præsidenter. Men Amerika kendte til disse forhold, og selvom ikke alt blev offentliggjort var der dog ingen kampagne for at skjule sandheden.


Men Hillary skjuler alt, herunder hvordan hendes helbred egentlig er. Som altid lyver Clintons om alt de kan lyve om, og dækker over alt de kan skjule. Det er dette aspekt ved hendes helbred, den patologiske uærlighed og fordækthed, selve den moralske habitus ved Hillary som præsident der er andet niveau af problemerne med relation til hendes helbred.
Billedresultat for hillary obese


Så når Hillarys voldsomme hosteanfald under taler og interviews, når hun snubler og falder og hurtigt føres bort fra offentlighedens øjne, eller når vi nu - nu - finder ud af, at hun kun orker at arbejde få timer om dagen, ja så skjuler Hillary helt åbenbart og forvansker kendsgerninger vi kan se og erkende.


Men der er endnu et niveau - det tredje - i forbindelse med Hillarys helbred og som altid er den gennemført korrumperede Bill Clinton også repræsenteret. Republikanerne har bedt Hillary om at vise sine helbredspapirer, noget hun har nægtet at gøre. De som husker hvordan hendes ægtemand seksuelt udnyttede andre vil huske at Bill og Hillary begge også  skjulte deres helbredspapirer for nationen for to årtier siden. Problemerne for Clintons dengang var sandsynligvis at præsident Clinton havde kønssygdomme og at han muligvis havde smittet de unge kvinder han udnyttede og sandsynligvis også sin hustru.


Alt vi ved om Bill seksuelle overgreb viser at han ikke praktiserede den form for “sikker sex” som de venstreorienterede insisterer på vi burde instruere vore skolesøgende unge i at følge. Jo, jeg ved udmærket at de burde være afholdende, men det er venstrefløjens afkonstruktion af moralen.Således gjorde Bill som præsident -  og det er de selvsamme venstreorienterede der nu forhåner os for ikke at undervise vore børn i sikker sex.  


Hillary's helbredsproblemer er nu, som Bills sandsynlige praksis med usikker sex med utallige kvinder, mens han er gift med Hillary med til at vise at Bill og Hillary ikke praktiserer det de prædiker. Hvad kan vi så sige om Hillarys helbredproblemer? Nuvel, fordi hun skjuler al relevant information fra læger og fra optegnelser, så kan vi kun udlede at de problemer virkelig er tilstede.


En ting er at Hillary er fed, og hun vil blive den fedeste præsident siden Willaim Howard Taft for mere end 100 år siden, hvis hun vælges. Faktisk vil præsident Hillary være den næstmest fede præsident i vor nations historie hvis hun vælges.


Bill var en kvabset præsident der spiste for megen junk food, men han var dog helt klart ikke så fed som Hillary er nu. Venstrefløjen ønsker at regulere hvad børn må spise i skolen og hvad restauranter må servere for kunderne, og de belærer os om vor pligt til at tage “helbredsmææsigt sunde valg.” Vi bombarderes med ikke at spise for meget fedt, undgå sukker og så videre.


Hillary gør lige præcis det modsatte af hvad hun og andre venstreorienterede så vredt insisterer på at resten af os skal gøre. Vi er statens kvæg og vi skal spise: Mindre fedt, og dyrke mere motion. Det er helt åbenbart årsagen eller en stærk bidragende faktor til hendes helbredsproblemer.


Hillarys helbredsproblemer er med i rækken af det velkendte venstreorienterede hykleri. Hvis hvis hun dog blot gjorde som hun insisterer på vi alle skal være, ville hun tabe sig og være sundere, men venstreorienterede forkaster så typisk ethvert aspekt ved den slags sund livsstil der fremmer et godt helbred.


Donald Trump er helt klart i fuld vigør.


Romney, i overensstemmelse med sin tro, rører ikke tobak eller alkohol.


George W. Bush holdt op med, at kærligt hensyn til sin hustru, med at drikke for meget.


Ronald Reagan, godt oppe i 70’erne, huggede brænde og red lange ture.


Uden at prædike tog disse Republikanske præsidentkandidater ansvar for deres helbred og var rollemodeller for en sund livsstil.  


Den hykleriske venstrefløj - som Hillarys livvidde viser - praktiserer aldrig selv det i prædiker for andre og giver os aldrig en model for god opførsel.

http://www.americanthinker.com/articles/2016/09/hillarys_health_hypocrisy.html#ixzz4KDNRkVG4

Denne bør ses n Harry Reid i et pinligt forsvar for Hillary den taler helt for sig selv.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails