tirsdag den 20. september 2016

Trump manøvre får Demokraterne til at ryste - igen

Trump manøvre lader Demokraterne ryste endnu engangBeskyldninger om at Hillary Clintons kampagne i 2008 (da hun stillede op mod Obama) var med til at sprede rygter om at Præsident Obama's fødselsattest fortsatte hele weekenden. Det har ført til at Demokraterne har reageret ved svar der går fra benægtelse til antydninger af undskyldninger og kulminerede ved partiets nervøse vicepræsidentkandidat Tim Kaine forsøgte at tale udenom og i stedet nævnte slaveriet.
"Fra det tidspunkt afrikansk/amerikanere kom hertil i 1619 til slutningen af Civil War, kunne en afro/amerikaner ikke være statsborger i United States,” sagde senator fra Virginia Tim Kaine i et interview på CNN. “Vi måtte lave om på Constitution” føjede han til, mens værten Jake Tapper forsøgte at bryde ind ved at sige “Har forstået Sir.” Kaine magtede ikke at svare på Tappers spørgsmål.
“Sidney Blumenthal en nær fortrolig gennem mange år med Clinton og en ven var medvirkende til løgnen om fødselsattesten i 2008, ifølge tidligere Washington chef for McClatchy nyhedsgruppe,” påpegede Tapper.
“Har udenrigsminister Clinton eller kampagnen på nogen måde undersøgt om Blumenthal var med til at få sat liv i løgnen om fødselsattesten?” Emnet opstod fredag efter pressekonferencen, hvor Republikanernes nominerede Donald Trump gjorde opmærksom på at Clintons kampagne i 2008 var med til at sætte gang i emnet. “Hillary Clinton og hendes kampagne i 2008 begyndte hele kontroversen om fødselsattesten. Jeg har afsluttet den,” sagde han. “I ved hvad jeg mener.”
Though Trump's statement was initially overshadowed by the media's protestations that the press conference didn't go as expected, the issue gained steam. (AP Photo/ Evan Vucci)
Skønt Trumps udtalelse i første omgang blev overskygget af mediernes protester om at pressekonferencen ikke gik som forventet har emnet fået langt mere liv efter en Tweet af tidligere  McClatchy Washington Bureau Chief James Asher der sagde at Blumenthal “selv fortalte mig” at præsidenten var født i Kenya. Blumenthal har nægtet påstanden.
Det hele er sket på samme dag som Patti Solis Doyle, tidligere kampagneleder, indrømmede på CNN, at mindst en frivillig kampagneleder gjorde noget for at sprede rygtet. Doyle tilføjede at hun havde henvendt sig til Obama kampagne “for at undskylde” og sige at “det ikke kom fra os,” men fra en “slyngelagtig frivillig koordinator.”

http://www.washingtonexaminer.com/trump-maneuver-leaves-democrats-grasping-on-birther-issue/article/2602132

Se denne video med Reince Priebus, formand for GOP der omtaler debatten og hykleriet.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails