torsdag den 29. september 2016

Trump, Alicia Machado og Miss Piggy

Donald Trump, Alicia Machado og Miss PiggyBernie Planck


Ved slutningen  af den første præsidentkandidatdebat mellem Donald Trump og Hillary Clinton bragte Hillary en episode på banen der fandt sted i 1996 vedrørende Miss Universe konkurrencen - på det tid var Trump producenten af the Miss Universe Pageant.


Hillary anklagede Trump for at være kvindehader, fordi han angiveligt skulle have fornærmet Alicia Machado, der vandt Miss Universe i 1996 - og det skulle han have gjort ved at kalde hende Miss Piggy.
Alicia Machado
Sådan ser  Alicia Machado ud i dag, takket været Donald Trumps tilskyndelse.
Photo Credit: Hollywood Life


Hvorfor skulle Donald dog gøre det over for en deltager der netop vandt? Ganske enkelt: Hun havde taget 30 kilo på og fotos af en fed Miss Universe ville skade forretningen. Det har intet med kvindehad at gøre - Donald beskyttede udelukkende the Miss Universe varemærket.


Under pres tabte hun sig og år senere, takket været Donalds tilskyndelse til at tabe sig, blev hun Miss februar Playboy Mexico 2006 og hendes karriere genopstod. Uden Donald ville Miss Machado have været en fed, opsvulmet eksmodel og ingenting.


For at se hvad Donald afstedkom så se min artikel fra 2006 Alicia Machado - Feb Playboy Mexico 2006; min mest populære artikel i de sidste ti år hos læsere fra Latinamerika.


En præsident Donald Trump ville på lignende vis beskytte varemærket Amerika der næsten er blevet smadret af en kujonagtig siddende Obama og hvor vore allierede ikke stoler på os, og vore fjender ikke frygter os.
P.S.:
Machado blev for nylig U.S. statsborger og har været aktiv i kampagnen for Clinton. Alicias støtte til Clinton og hendes foragt for Trump minder mig om følgende historie:


En lille fugl fløj sydpå for vinteren og var næsten gennemfrossen og faldt derfor til jorden. Mens den lå der kom en ko forbi og sked på den. Mens den frosne fugl lå der begyndte den at komme sig ved den varme gødningen indeholdt, den tøede op og fandt kræfter igen til at synge til glæde for en kat der gik forbi, der straks nuppede fuglen ud af kokassen og åd den.


Læren? Ikke alle der skider på dig er din fjende!


Ikke alle der får dig ud af skidtet, er din ven!


Og når du sidder i lort til halsen så hold munden lukket!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails